Přejít na obsah

Fotka

Server GC temporarily down v roce 2011

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
882 odpovědí na toto téma

#381 Daku

Daku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 450 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 19:04

Tak jsem se chtěla podívat na nějaké mysterky a koukám, že největší mysterka bude, dostat se na server...
  • 0

#382 Minas

Minas

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 19:15

Daku: jo jo, geocaching.com je teď sám o sobě mysterka 5/1 :D
  • 0
Nokia 3110c + Qstarz BT-Q818X + Handy Geocaching

#383 piposek

piposek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 99 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 19:19

Ufff, mi spadnul kámen ze srdce - problém není na mém přijímači. Na druhou stranu je asi hodně zlomyslné, když mám radost, že v tom nejsem sám :-D
  • 0

#384 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 449 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 19:21

fremen.cz napsal/a:

TerZdeK napsal/a:
klucíí loguju 31 nálezůůů. Chraň mě pánbůh, abych to nerozflákal. Držte palce

jdi na procházku nebo si pust film... jinak nám už nenapíšeš :D

haha tak to jo už je půlka hotovo. Pivečko me zachránilo
  • 0

#385 dcom

dcom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 19:29

Už se to zas táhne jak smrad ... :(
  • 0
eTrex Legend/Topo 50 v.4, Nokia 5230/Handy Geocaching, ASUS A696/Pocket Drake

#386 Popina

Popina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 432 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 19:39

Klídek, krmí křečky.
  • 0
Kačica - označení kačerky. Geodežing - není třeba vysvětlovat. Chodím s o dvanáct let starší Terexičkou :-)

#387 dcom

dcom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 19:39

Minas napsal/a:
Daku: jo jo, geocaching.com je teď sám o sobě mysterka 5/1 :D

LOL :D
  • 0
eTrex Legend/Topo 50 v.4, Nokia 5230/Handy Geocaching, ASUS A696/Pocket Drake

#388 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 449 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 19:40

Popina napsal/a:
Klídek, krmí křečky.

bože asi si koupím zvířátko. Přítelkyně na GC nestačí:) Abych měl co krmit při této šnečí rychlosti
  • 0

#389 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 20:00

Uf, no tak to se mi taky ulevilo. Už jsem myslela, že mám handyGC v mobilu nějaké pokažené:o) Teď zkouším připojení k GC.com a ono taky nic... Tož hlavně, že chyba není na mé straně:D Zalogovat víkendové úlovky můžu vždycky, že?B)
  • 0

#390 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 20:02

A ještě poznámka: ta jejich "vylepšení" co tam pořád vymýšlejí mi tedy nepřijdou nijak nutná a i spíše matoucí.. podle mého zbytečné.
  • 0

#391 3 plus 1

3 plus 1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 20:38

To jsou samý avatary a podobné blbosti a pak ty blbouni(chtěl jsem použít peprnější výraz...) zjistí, že ten jejich slavnej server to vůbec nestíhá:D
  • 0

#392 Veveruschka_cats

Veveruschka_cats

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 20:40

Taky jsem clé odpoledne myslela, že internet v mobilu je v čudu - ale nefuhguje to pro jistotu ani na noťasu. a když jo, tempo je vskutku vražedné. Akorát nevím, koho bych zabila radši.
  • 0

#393 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 20:47

Ironií je, že ta zbytečná vylepšení, ty obrázkový kravinky v logách a podobně jim přetížila servery a výsledkem je ono šnečí plazení nebo rovnou chybové hlášky. Dokonce teď ony kontroverzní avatary v logách dočasně vypnuli (zobrazují jen zástupnou ikonu), aby servery alespoň slabě dejchaly...B)B) Smutným paradoxem bude, že za vybraný PM poplatky teď Jeremy koupí nový servery, ne aby líp a rychleji fungovaly základní a potřebný věci, ale aby železo zvládlo ty avatarový vopičky...:o
  • 0

#394 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 20:57

Nevím, ale dřív snad kešovaly i webové prohlížeče. Tj. obrázek se stáhnul jen jednou a pak se už vůbec neposílal dotaz na server a obrázek se vzal z Dočasných souborů. Tj. po krátké době bych měl staženou většinu avatarů. Ono ale asi nejde o stahování, ale o to, že jim server nestíhá ty logy generovat. I to je mi divné, vždyť avatar je jen odkaz na obrázek. A zmenšený avatar je odkaz na zmenšený obrázek - snad to proboha nepočítají online!
  • 0

#395 LukeUp

LukeUp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 20:58

Tak koukám, že http://wap.geocaching.com/ jede celkem svižně. Kódy keší naštěstí vím, tak se jde logovat, kdyby někdo taky nechtěl čekat, je to dneska asi jediná možnost. Pochybuju, že by nějaký zrychlení hrozilo. Zanadával bych si, ale k čemu by to bylo. :-))
  • 0

#396 Anupev

Anupev

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 597 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 21:02

Já bych raději bral praktické a funkční věci, než nějaké blbůstky typu avatarů a výmyslu typu čelenek...ale to je zas do jiného vlákna... Potvrzuji, že i mně se širokopásmovým připojením to tancuje tanec sv.Víta, takže mobiláři mohou být naprosto v klidu...:):-/ Přijde mi to, jako když by sadař měl velký úspěch s jablky po letech pečlivého šlechtění a ošetřování stromů a najednou mu z toho hráblo a místo toho, aby rozšiřoval to, v čem je dobrý-koupil nové stroje, rozšířil sad atd., se rázem rozhodl, že nutně musí pěstovat víno...to přeče není žádný rozdíl...a nahňácá vinici mezi jabloně a pak se strašně diví, ale odběratelům tvrdí, jak to není úžasné a jak jsou hloupí, že tak "kvalitní" víno neocení a že přece kvalita jablek také nemohla klesnout, zatímco se staral o to "úžasné" víno.... :)
  • 0
Každá keš je stupněm ke kačerově posmrtné blaženosti.

#397 Alke04

Alke04

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 558 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 21:13

Kdyby celý Groundspeak místo investice do challenge investovali do severů navíc... udělali by líp. Lidi, pojďme se složit - koupíme to (samozřejmě myslím GroundSpeak).
  • 0

#398 Joz-in

Joz-in

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 21:16

Člověka to nutí být sprostej....
  • 0
Někde tady musí být... Podej krompáč!

#399 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 21:16

Lutekare napsal/a:
Tak koukám, že http://wap.geocaching.com/ jede celkem svižně. Kódy keší naštěstí vím, tak se jde logovat, kdyby někdo taky nechtěl čekat, je to dneska asi jediná možnost. Pochybuju, že by nějaký zrychlení hrozilo. Zanadával bych si, ale k čemu by to bylo. :-))

Díky za super a hlavně funkční HINT! :-) Zejtra bych rád něco odlovil a standarní cestou se to zatím zdá býti poněkud nešťastné.... B)
  • 0

#400 bluetracer

bluetracer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 21:21

Ono taky než si každý trouba zaloguje těch tisíc čelenek, které "splnil" o víkendu, to bude taky záhul pro servery...
  • 0
Vložený obrázek

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama