Přejít na obsah

Fotka

Server GC temporarily down v roce 2011

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
882 odpovědí na toto téma

#521 Guitarister

Guitarister

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 20:16

evass napsal/a:
Chodí vám logy od keší? Nám ne...

Chodí bez problému, problém bude asi u tebe.
  • 0
HTC HD mini + Pocket Drake

#522 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 20:20

tak mně tedy také zatím dnešní logy nedorazily
  • 0

#523 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 553 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 22:09

Tak jsem zkusil nadhodit navrh, ktery podle me bez nejakeho vyrazneho predelani celeho noveho zpusobu zobrazovani logu (se kterym v zasade souhlasim, az na ty mouchy, ktere je nutne potreba vychytat) mel resit aktualne snadno neresitelny problem.

http://feedback.geoc...rs-for-logs-jus

Ve zkratce jde o to, ze aktualne neni mozne jednoduse zjistit, kdo z lidi, na koho treba mate kontakt, ma kes nalezenou. Jedine jak toho jde dosahnout je pridat si daneho cloveka do pratel. To ma nevyhodu v tom, ze to druha strana musi odsouhlasit, coz se nemusi vzdy stat.

Takze myslenka je v tom, vytvorit jeste jeden seznam lidi, pracovne nazvany "zajimavi lide", kam by slo nahazet libovolne nicky, aniz by o tom druha strana byt jen vedela. A podle tohoto seznamu by se pak vyfiltrovaly nicky na dalsi zalozce v logbooku ("View logbook" dole v listingu), stejne jako se ted filtruji logy pratel.
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#524 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1317 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 22:30

evass napsal/a:

To je normální, už dobře půl roku se stává, že logy chodí občas s mnohadenním zpožděním.

Nejmarkantněji je to vidět na sérii několika keší, které lovci sice loví naráz, ale logy přijdou s rozptylem několika dnů, i když na webu je dávno zalogováno všechno.
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#525 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 23:37

niximor napsal/a:

Takze myslenka je v tom, vytvorit jeste jeden seznam lidi, pracovne nazvany "zajimavi lide", kam by slo nahazet libovolne nicky, aniz by o tom druha strana byt jen vedela. A podle tohoto seznamu by se pak vyfiltrovaly nicky na dalsi zalozce v logbooku ("View logbook" dole v listingu), stejne jako se ted filtruji logy pratel.

Bojím se, že je to na Zeměmluv a na Američany obecně příliš složité.
  • 0

#526 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1458 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 2:45

niximor napsal/a:
Tak jsem zkusil nadhodit navrh, ktery podle me bez nejakeho vyrazneho predelani celeho noveho zpusobu zobrazovani logu (se kterym v zasade souhlasim, az na ty mouchy, ktere je nutne potreba vychytat) mel resit aktualne snadno neresitelny problem.

http://feedback.geoc...rs-for-logs-jus

Ve zkratce jde o to, ze aktualne neni mozne jednoduse zjistit, kdo z lidi, na koho treba mate kontakt, ma kes nalezenou. Jedine jak toho jde dosahnout je pridat si daneho cloveka do pratel. To ma nevyhodu v tom, ze to druha strana musi odsouhlasit, coz se nemusi vzdy stat.

Teď nevím jestli jsem to správně pochopil. Takže kdyžtak omluva.
Již hodně dlouho používám způsob, kterým během chviličky zjistím, zda zobrazenou keš má odlovenou osoba, která mně zajímá. Zcela jednoduše. CTRL+F.
  • 0

#527 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 5:13

Již hodně dlouho používám způsob, kterým během chviličky zjistím, zda zobrazenou keš má odlovenou osoba, která mně zajímá. Zcela jednoduše. CTRL+F.

Ale to prave nefunguje, protoze se nacita asi jen 10 logu pokazde, kdyz dojedes na konec stranky. Jinak receno, pokud ma kes 200 zaznamu, tak musis 20x dojet na konec stranky, aby jsi mohl pouzit ctrl+f a rict, ze ji clovek nenasel.
  • 0

#528 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 7:19

To muselo dát dost práce, naprogramovat takovou kravinu. A výsledek - k ničemu. Provozu na serveru to neubere, naopak. Dřív se stáhlo 5 logů a na požádání všechny. Teď se to tahá postupně hned po najetí na konec stránky, takže myslím, že podstatně víc než dřív. Jediným smyslem mi připadá opravdu znechutit ty, co píší alternativní programypro zpracování.
  • 0

#529 Mufa

Mufa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 7:42

evass napsal/a:

Už dva dny mi nepřišlo ani ň:(
  • 0

#530 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 844 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 8:48

Mufa napsal/a:

evass napsal/a:

Už dva dny mi nepřišlo ani ň:(

Mně právě před chvilkou jeden log přišel.
  • 0

#531 Colonel74

Colonel74

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 8:52

Proc tak slozite? Nad logy je odkaz na logbook, kde si vyberes bud logy tvych pratel, nebo v dalsi zalozce vsechny logy. Pravda, je to asi o jedno kliknuti navic, ale zase ta zalozka logu tvych pratel stoji zato.

Blexa napsal/a:
Ale to prave nefunguje, protoze se nacita asi jen 10 logu pokazde, kdyz dojedes na konec stranky. Jinak receno, pokud ma kes 200 zaznamu, tak musis 20x dojet na konec stranky, aby jsi mohl pouzit ctrl+f a rict, ze ji clovek nenasel.

• 0
Proud member of Quick Georesponse Team

#532 kuliocko

kuliocko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 9:04

Colonel74 napsal/a:
Proc tak slozite? Nad logy je odkaz na logbook, kde si vyberes bud logy tvych pratel, nebo v dalsi zalozce vsechny logy. Pravda, je to asi o jedno kliknuti navic, ale zase ta zalozka logu tvych pratel stoji zato.

Nevim jak tobe, ale me se stejne i v logbooku ty logy rozdeli na stranky po 10, nejsou vsechny pohromade.
  • 0

Nokia 5800XM + Handy Geocaching AE -> Samsung Galaxy Nexus + C:Geo

#533 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1458 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 9:10

Blexa napsal/a:

Ano tak jsem to myslel. Je to nějaký ten klik navíc, popřípadě tl. end, ale funguje to. Jinak Colonel74 popsal, podle mně daleko účinější způsob hledání. Teď jsem to zkoušel a funguje to přesně tak jak napsal. A na výbornou.
  • 0

#534 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1458 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 9:16

kuliocko napsal/a:

Colonel74 napsal/a:

Nevim jak tobe, ale me se stejne i v logbooku ty logy rozdeli na stranky po 10, nejsou vsechny pohromade.

Ano, tak to je, ale v čem je problém? ;) Hned vedle máš dvě záložky. YOUR LOGS - tvůj log a YOUR FRIENDS LOGS - logy tvých přátel. A v těchto záložkách okamžitě vidíš, zda má někdo z tvých přátel co máš v seznamu, tuto keš odlovenou.
  • 0

#535 Colonel74

Colonel74

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 9:18

Safra, mea culpa, mas pravdu, toho jsem si nevsim :( Koukal jsem na kesku, ktera mela min nez tech deset logu a vic jsem to nestudoval, jen z logiky veci mi vyplynulo, ze all logs jsou all logs...ale s logikou na groundspeak....

kuliocko napsal/a:

• 0
Proud member of Quick Georesponse Team

#536 Smogeo

Smogeo

Pozorr, troll!

• Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 9:23

co takhle šikovný dotázek gůgla, nešlo by to? Napíšu "názevkešky" pak napíšu "found it" a k tomu nick pronásledované osoby. Třeba už má strejda všecky ty dynamicky generovaný stránky zaindexovaný.
  • 0
> Body nesmrdí <
Nebudu lítat jak Groundspeak pískne.

#537 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3566 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 9:26

mpik napsal/a:
To muselo dát dost práce, naprogramovat takovou kravinu. A výsledek - k ničemu. Provozu na serveru to neubere, naopak. Dřív se stáhlo 5 logů a na požádání všechny. Teď se to tahá postupně hned po najetí na konec stránky, takže myslím, že podstatně víc než dřív. Jediným smyslem mi připadá opravdu znechutit ty, co píší alternativní programypro zpracování.

Na prvy pohlad to tak vypada, ale na druhy to ma tieto vyhody
- cez logbook je mozne stiahnut trebars aj vsetky logy
- tieto logy je mozne stahovat anonymne, bez prihlasenia

Ked to domyslis prinasa to tieto vyhody.
- je mozne oddelit tahanie listingu a pripadnej aktualizacie iba logov bez zbytocneho tahania kompletnej stranky, reklamy a ASP .NET balastu.
  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm

#538 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2841 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 10:05

Možnost podívat se na logy vlastních přátel mi dlouho chyběla.
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#539 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 10:17

To CTRL F mi taky hodně chybí, když hledám, jestli má nějaký kačer kešku odlovenou, byl to nejefektivnější způsob. Niximorův návrh na feedbacku tak není marný, ale CTRL F je univerzálnější.

Feedback od fotrika (+3 :P) na to už existuje: http://feedback.geoc...e-click-on-one-
  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#540 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 11:32

http://feedback.geoc...rs-for-logs-jus tady je něco podobný od Nixe, je to něco ve stylu, že si naklikáte lidi do bookmarku a potom se vám jejich logy ukážou vedle - něco jako přátelé, ale bez potvrzování
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama