evass napsal/a:
Chodí vám logy od keší? Nám ne...
Chodí bez problému, problém bude asi u tebe.
Publikováno 16 září 2011 - 20:16
evass napsal/a:
Publikováno 16 září 2011 - 22:09
Publikováno 16 září 2011 - 22:30
evass napsal/a:
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 16 září 2011 - 23:37
niximor napsal/a:
Takze myslenka je v tom, vytvorit jeste jeden seznam lidi, pracovne nazvany "zajimavi lide", kam by slo nahazet libovolne nicky, aniz by o tom druha strana byt jen vedela. A podle tohoto seznamu by se pak vyfiltrovaly nicky na dalsi zalozce v logbooku ("View logbook" dole v listingu), stejne jako se ted filtruji logy pratel.
Publikováno 17 září 2011 - 2:45
niximor napsal/a:
Tak jsem zkusil nadhodit navrh, ktery podle me bez nejakeho vyrazneho predelani celeho noveho zpusobu zobrazovani logu (se kterym v zasade souhlasim, az na ty mouchy, ktere je nutne potreba vychytat) mel resit aktualne snadno neresitelny problem.
http://feedback.geoc...rs-for-logs-jus
Ve zkratce jde o to, ze aktualne neni mozne jednoduse zjistit, kdo z lidi, na koho treba mate kontakt, ma kes nalezenou. Jedine jak toho jde dosahnout je pridat si daneho cloveka do pratel. To ma nevyhodu v tom, ze to druha strana musi odsouhlasit, coz se nemusi vzdy stat.
Takze myslenka je v tom, vytvorit jeste jeden seznam lidi, pracovne nazvany "zajimavi lide", kam by slo nahazet libovolne nicky, aniz by o tom druha strana byt jen vedela. A podle tohoto seznamu by se pak vyfiltrovaly nicky na dalsi zalozce v logbooku ("View logbook" dole v listingu), stejne jako se ted filtruji logy pratel.
Publikováno 17 září 2011 - 5:13
Ale to prave nefunguje, protoze se nacita asi jen 10 logu pokazde, kdyz dojedes na konec stranky. Jinak receno, pokud ma kes 200 zaznamu, tak musis 20x dojet na konec stranky, aby jsi mohl pouzit ctrl+f a rict, ze ji clovek nenasel.Teď nevím jestli jsem to správně pochopil. Takže kdyžtak omluva.
Již hodně dlouho používám způsob, kterým během chviličky zjistím, zda zobrazenou keš má odlovenou osoba, která mně zajímá. Zcela jednoduše. CTRL+F.
Publikováno 17 září 2011 - 7:19
Publikováno 17 září 2011 - 7:42
evass napsal/a:
Publikováno 17 září 2011 - 8:48
Mně právě před chvilkou jeden log přišel.Mufa napsal/a:
evass napsal/a:
Už dva dny mi nepřišlo ani ň
Publikováno 17 září 2011 - 8:52
Blexa napsal/a:
Ale to prave nefunguje, protoze se nacita asi jen 10 logu pokazde, kdyz dojedes na konec stranky. Jinak receno, pokud ma kes 200 zaznamu, tak musis 20x dojet na konec stranky, aby jsi mohl pouzit ctrl+f a rict, ze ji clovek nenasel.
Publikováno 17 září 2011 - 9:04
Colonel74 napsal/a:
Proc tak slozite? Nad logy je odkaz na logbook, kde si vyberes bud logy tvych pratel, nebo v dalsi zalozce vsechny logy. Pravda, je to asi o jedno kliknuti navic, ale zase ta zalozka logu tvych pratel stoji zato.
Nokia 5800XM + Handy Geocaching AE -> Samsung Galaxy Nexus + C:Geo
Publikováno 17 září 2011 - 9:10
Blexa napsal/a:
Ale to prave nefunguje, protoze se nacita asi jen 10 logu pokazde, kdyz dojedes na konec stranky. Jinak receno, pokud ma kes 200 zaznamu, tak musis 20x dojet na konec stranky, aby jsi mohl pouzit ctrl+f a rict, ze ji clovek nenasel.Teď nevím jestli jsem to správně pochopil. Takže kdyžtak omluva.
Již hodně dlouho používám způsob, kterým během chviličky zjistím, zda zobrazenou keš má odlovenou osoba, která mně zajímá. Zcela jednoduše. CTRL+F.
Publikováno 17 září 2011 - 9:16
kuliocko napsal/a:
Colonel74 napsal/a:
Proc tak slozite? Nad logy je odkaz na logbook, kde si vyberes bud logy tvych pratel, nebo v dalsi zalozce vsechny logy. Pravda, je to asi o jedno kliknuti navic, ale zase ta zalozka logu tvych pratel stoji zato.
Nevim jak tobe, ale me se stejne i v logbooku ty logy rozdeli na stranky po 10, nejsou vsechny pohromade.
Publikováno 17 září 2011 - 9:18
kuliocko napsal/a:
Nevim jak tobe, ale me se stejne i v logbooku ty logy rozdeli na stranky po 10, nejsou vsechny pohromade.
Publikováno 17 září 2011 - 9:23
Publikováno 17 září 2011 - 9:26
Na prvy pohlad to tak vypada, ale na druhy to ma tieto vyhodympik napsal/a:
To muselo dát dost práce, naprogramovat takovou kravinu. A výsledek - k ničemu. Provozu na serveru to neubere, naopak. Dřív se stáhlo 5 logů a na požádání všechny. Teď se to tahá postupně hned po najetí na konec stránky, takže myslím, že podstatně víc než dřív. Jediným smyslem mi připadá opravdu znechutit ty, co píší alternativní programypro zpracování.
Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive
Publikováno 17 září 2011 - 10:05
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 17 září 2011 - 10:17
Ale to prave nefunguje, protoze se nacita asi jen 10 logu pokazde, kdyz dojedes na konec stranky. Jinak receno, pokud ma kes 200 zaznamu, tak musis 20x dojet na konec stranky, aby jsi mohl pouzit ctrl+f a rict, ze ji clovek nenasel.
Publikováno 17 září 2011 - 11:32
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů