vetrnik_cr napsal/a:
K funkci označení kolize:
Ano jistě to je velmi užitečná věc, akorát se domnívám, že nelze takto dát i finálky multin a mysterek, protože by se díky takovéto funkci dalo velmi pohodlně zjišťovat metodou BF polohu těchto skrytých waypointů.
(posouvat tak dlouho souřadnice své rádoby plánované keše, spíše alespoň dvou, než bych zjistil, kde se nalézá ono požadované místo).
Takže z tohoto hlediska se domnívám, že funkce bude omezena pouze na veřejné waypointy fyzických stages a tradiček.
Co psal Zeměmluv, několikanásobné přesouvání souřadnic za účelem zjištění finálek by mělo být znemožněno nebo alespoň omezeno mnoha "hlídacími psy", z nichž ta nejméně významná by měla být CAPTCHA.
Citecka napsal/a:
No a další věc: díky, Temný Retrívře, že trpělivě opravuješ těm nesvéprávným nižším bytostem jejich chyby a pouze nad nimi kroutíš trpělivě očmi.
...
Já vim, je to pitomá malichernost, ale přecejen se mi líp pracuje s kamarádem než s nadlidem-kantorem-vychovatelem, co ho otravuju svejma nedostatkama.

Ale no tak, Citecko

. Především jsi můj příspěvek ani trochu nepochopil - já jsem naopak reagoval na mh.mailem vyřčenou "nesvéprávnost" tvrzením, že v takovém případě by muselo být za nesvéprávné označeno většina ownerů, jelikož minimálně jedna chyba se vyskytuje v drtivé většině listingů - a to i u zkušených zakládacích matadorů. Takže za nesvéprávného nepovažuji nikoho

.
Samozřejmě hodně autorů prostě články o zakládání nečte vůbec, nepoptá se zkušenějších, něpřečte si pravidla a naseká tam tisíce chyb úplně zbytečně (bez ohledu na to, jak složité je založit listing), ale ani nad nimi "nekroutím trpělivě očmi", protože jednak bych si je vykroutil, jednak bych se na to už dávno vykašlal.
Po těch více, než dvou letech mně opravdu nic jiného, než trpělivost a nevzrušení se ze stále se opakujících chyb nezbývá, takže jestli si (bez ohledu na tvůj podpis

) o mně myslíš, že si hraju na vychovatele, kterého ostatní jen otravujou svou neschopností, pak jsi mě zklamal

.
Naopak se domnívám, že mezi kolegy patřím ještě k těm trpělivějším a nevracím listingy ani s opravdu velkým množstvím chyb. Až když je jich opravdu tolik, že už ani nejde o listing, pak napíšu toto:
Zdravím.
V této podobě bohužel nemohu listing schválit - obsahuje příliš mnoho chyb. Doporučuji ti tedy nejprve si nastudovat některé články o zakládání keší, např. http://wiki.geocachi...ní_od_reviewerů , kde nalezneš též odkazy na další četbu, dále alespoň většinu chyb pomocí nich opravit, a teprve poté odeslat keš opět k publikaci (zaškrtnutím tlačítka Yes, this listing is active v editaci listingu).
V této souvislosti ti rovněž doporučuji využít služeb některého z betatesterů, jenž by ti měl pomoci s odhalením případných chyb se zaměřením, uložením keše či způsobem jejího odlovu. Můžeš si některého vybrat na této stránce: http://wiki.geocachi...z/wiki/Betatest
DarkLord Reviewer
Vskutku vrcholně nadřazená, nabubřelá, narcistická a polobožská reakce