keškoměrka - gadget
Publikováno 28 únor 2011 - 21:45
stažení: keškoměrka gadget
Publikováno 28 únor 2011 - 22:25
Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 28 únor 2011 - 22:58
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 28 únor 2011 - 23:05
Publikováno 28 únor 2011 - 23:10
zdroj: http://msdn.microsof...y/dd834142.aspx
takže pokud nemáš shadow, tak 125px, myslím
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 28 únor 2011 - 23:22
Publikováno 01 březen 2011 - 0:11
Publikováno 01 březen 2011 - 13:45
Publikováno 01 březen 2011 - 13:51
fremen.cz napsal/a:
tak jsem našel závadu... když se PC/NTB uvede do režimu spánku/hibernace, tak po "oživení" měřidlo ukazuje prázdno
To dela i ve chvili, kdy NTB najizdi po startu win a jeste neni pripojen k internetu. Pak se refresh musi udelat i 3x, coz je celkem otravne...
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 01 březen 2011 - 18:00
Publikováno 01 březen 2011 - 21:10
Publikováno 02 březen 2011 - 0:33
Ano, stahuje to od tamtud. Dobrá připomínka.chemic77 napsal/a:
Nechci bejt rejpavej, ale byla by minimalne slusnost se optat zdroje (gc-plzen.net) zda se to muze provazat. ;-)
P.S. ovsem za predpokladu, ze to je s timto provazane... neinstaloval jsem, pouze jsem odtusil zdroj. ;-)
Publikováno 05 březen 2011 - 0:52
- povolení od poskytovatele obrázku
- zúžený vzhled kvůli lepšímu chování ve Vistách
- zaoblené rohy
- při nepřístupném internetu častější detekce připojení
- ruční refresh pomocí ještěrky
x Prosím otestovat zmiňované problémy s přechodem z režimu spánku a se zpožděným připojením k internetu. V nové verzi jsem už nic takového nezaznamenal. Dík
Publikováno 05 březen 2011 - 8:18
Publikováno 05 březen 2011 - 21:56
Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 05 březen 2011 - 22:23
Publikováno 06 březen 2011 - 9:10
Slavek_CZ napsal/a:
No já mám taky WIN7 a hejbat s ní nejde, ale že by to vadilo, to ne, holt jsme si počasový gadget šoupl :-)
Zkus to chytit za políčko pod křížkem, mě to jde bez menších problémů......
Vin - Lin Team
Publikováno 06 březen 2011 - 13:40
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů