Všechny Vás zdravím, říkal jsem si, že by bylo docela zajímavé zjistit, jak se kdo dostal ke geocachingu.Trošku jsem hledal a podobné téma jsem nenašel.
Mne k tomu přivedl můj 13-letý syn se kterým jsem na začátku chodil jen proto,že byl malej, ale postupně mne to naprosto pohltilo a kluka to dnes nezajímá a hledá starej fotr. A co vy, jak jste začínali?
Jak se kdo dostal ke geocachingu?
Vytvořeno od
takos
, Mar 16 2011 9:04
6 odpovědí na toto téma
Publikováno 16 March 2011 - 9:09
Před 2 lety si manžel moc chtěl koupit navigaci do auta. V jednom letáku, co donesl domů, byl článek o hledání pokladů s navigací. Hrát "šipkovanou" mě vždycky bavilo. Takže zatímco on navigaci do auta stále ještě nemá, já turistickou už ano
Publikováno 16 March 2011 - 9:15
a co třeba tu http://www.geocachin...8387#post_48387
www.povetrnik.cz
Publikováno 16 March 2011 - 9:15
Jednou takhle volal kamarád že by něco pro mě měl a že se mi to bude líbit. Měl pravdu.
Já si cestu nevybírám cesta si vybírá mě
Kam s kolem nedojedu tam ho donesu
Publikováno 16 March 2011 - 9:16
Tak jednoduše, táta přítelkyně a její malá sestra jednou přišli s tím, že našli v lese poklad...původně jsme si mysleli, že si dělají legraci, ale když nám ukázali hodinky, které vyměnili, začalo nám to vrtat hlavou. Tak jsem si dal do Seznamu hledání pokladů a našel GC.com a GC.cz...no zaujalo, tak jsem si koupil bazarový Symbian a GPS modul a začali jsme...pak novou Nokii 5800 a protože mne už přestalo bavit běhat v okruhu 80m, včera mi přišla Vista
eTrex Vista HCx, Google Nexus S
Pokud znáte problém v OSM mapách (chybí název ulice, celá ulice, jednosměrka apod.) - dejte mi vědět přes SZ, doplním, opravím...
Geocaching je pro nás zábava, pěkný cíl výletu, žádná honička za body...
Pokud znáte problém v OSM mapách (chybí název ulice, celá ulice, jednosměrka apod.) - dejte mi vědět přes SZ, doplním, opravím...
Geocaching je pro nás zábava, pěkný cíl výletu, žádná honička za body...
Publikováno 16 March 2011 - 9:54
No, slyšel jsem o ní už kdysi dávno, od kamarádu na airsoftových akcích, ale nějak se mi nedařilo sehnat peníze na GPSku, tak to moc nešlo... pak jsem na to nějak úplně zapomněl... a když loni napsal kámoš, jestli s ním nechci vyrazit hledat kešky, tk mi blesklo hlavou, že už mám vlastně mobil s gps a mapami, tak proč nezačít... :-) A tak jsem se do toho pustil... Pomalu ale jistě... :-)
Jedinec neznamená nic. Celek celkem nic. (Cimrman)
----------------------------------------------
Garmin Oregon 450 + TOPO Czech 2010
SE Xperia X1 + Garmin Mobile XT
Canon EOS 350D + spoooousta dalších věcí :-)
------------------------------------------------------
http://www.property.ic.cz
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů