jednoduchý přehled - poraďte
Publikováno 30 March 2011 - 18:33
Publikováno 30 March 2011 - 18:34
Publikováno 30 March 2011 - 21:10
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 31 March 2011 - 6:46
Blbý nápad. Chtít po začátečníkovi platit za soft. Anebo ho nabádat ke krádeži.wabicek napsal/a:
ja zas preferuju GSAK
Publikováno 31 March 2011 - 6:59
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 31 March 2011 - 7:49
Publikováno 31 March 2011 - 7:54
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 31 March 2011 - 7:57
mpik napsal/a:
Nevím, ale radit začátečníkovi na prostou evidenci rovnou Geoget...
Pokud to chce mít jako prostou evidenci, tak bude instalovat jen Geoget (tj. několikrát klikne Další, Pokračovat atd.) bez žádný pluginů (jedině MagicImageSorter na fotky). Nemusí také nic nastavovat. Takže to není nic tak složitého, co by začátečník nezvládl.
Co se týče objevování dalších funkcí, to je jen otázkou času, jestli o to bude mít zájem...
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 31 March 2011 - 8:42
A navíc, v případě potřeby si vyexportuje GPX a neměl by být nepřekonatelný problém to nacpat do jiného programu. Kdežto u Excelu (který na mnoho věcí s oblibou používám) to bude mít o mnoho složitější. A taky si v něm bude muset mnoho běžných funkcí vymýšlet.weri napsal/a:
mpik napsal/a:
Nevím, ale radit začátečníkovi na prostou evidenci rovnou Geoget...
Pokud to chce mít jako prostou evidenci, tak bude instalovat jen Geoget (tj. několikrát klikne Další, Pokračovat atd.) bez žádný pluginů (jedině MagicImageSorter na fotky). Nemusí také nic nastavovat. Takže to není nic tak složitého, co by začátečník nezvládl.
Co se týče objevování dalších funkcí, to je jen otázkou času, jestli o to bude mít zájem...
Už jen třebas zadávání souřadnic, je několik běžných fotmátů a běžné programy je zvládají převádět. A okamžitě je mají napojené na mapu. Kdyby nic, tak už tohle je dostatečný důvod na Excel, Word a podobné zapomenout.
Pro prvních tak asi 50 nálezů bych to stejnak doporučoval řešit jen poznámkovým zápisníkem.
Ale úplně první co by měl udělat, je provázat profil zde a na GC.COM - vesely.vitek totiž neexistuje.
Publikováno 31 March 2011 - 8:50
Publikováno 31 March 2011 - 8:57
Publikováno 31 March 2011 - 8:59
ano, jednoduché, jenže pak si vzpomeneš, že by se hodilo ještě tohle a tohle...a nakonec bys stejně skončil u geogetu nebo gsaku. Takže nejlepší jít do toho rovnouvesely.vitek napsal/a:
... jsem hledal jednoduché řešení pro mé potřeby. Rád si prostě někdy sednu, zavzpomínám, případně doporučím...
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 31 March 2011 - 9:01
Ale úplně první co by měl udělat, je provázat profil zde a na GC.COM - vesely.vitek totiž neexistuje.
To je sice dobr nápad, ale registraci na GC.com jsem provedl v roce 2007 a teprve později jsem se registroval zde. Nick byl bohužel obsazen... to se stává.
Publikováno 01 April 2011 - 12:32
www.haspirja.webnode.cz
Publikováno 01 April 2011 - 12:37
vesely.vitek napsal/a:
To je sice dobr nápad, ale registraci na GC.com jsem provedl v roce 2007 a teprve později jsem se registroval zde. Nick byl bohužel obsazen... to se stává.
Zkus si prosím znovu přečíst a pochopit co píšu - provázat profil. Tj aby se na odkazu "profil" zdec zobrazil tvůj profil na GC.COM. Tím tu dvojitost nicku do jisté míry eliminujes.
Publikováno 01 April 2011 - 12:39
vesely.vitek napsal/a:
To je sice dobr nápad, ale registraci na GC.com jsem provedl v roce 2007 a teprve později jsem se registroval zde. Nick byl bohužel obsazen... to se stává.Ale úplně první co by měl udělat, je provázat profil zde a na GC.COM - vesely.vitek totiž neexistuje.
No a co? Tady jde jen o to, ze si tu v nastaveni vyplnis do jednoho policka odkaz na tvuj profil na gc.com. Jake kde pouzivas nicky, to nikoho netankuje.
Cele je to o tom, ze kdyz si tu v diskuzi na tebe nekdo klepne, tak se pak muze procvaknout na tvuj profil na gc.com a hned vi, o koho jde. O nic jineho nejde.
Publikováno 01 April 2011 - 16:01
povedlo !vesely.vitek napsal/a:
Tak nevím, povedlo se mi to?
A že to ani nebolelo ?
Publikováno 01 April 2011 - 16:03
no, pokud jsi pes, tak jovesely.vitek napsal/a:
Tak nevím, povedlo se mi to?
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů