Groundspeak Wherigo Player na mobilu
Publikováno 03 duben 2011 - 13:20
Publikováno 03 duben 2011 - 13:30
Publikováno 03 duben 2011 - 13:49
hrabosek napsal/a:
neni to jen někde v nastaveni?
Tak to je to co netuším protože se mi to sekne na spouštění programu kde se do žádného nastavení ani nedostanu.
Také to co stáhnu nelze ovládat na dotikovém display ale pouze klávesami. Na stánkách nejsem schopen vybrat zařízení ve kterém chci program používat.
Publikováno 03 duben 2011 - 18:59
Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS
Publikováno 03 duben 2011 - 19:04
Publikováno 03 duben 2011 - 21:03
Tom007 napsal/a:
Nerozjel jsem ho na svém HTC ! Vždy to skončilo resetem zařízení. Doporučuji alternativní player na Javě a bez problémů. Odehrán WIG napoprvé naostro a bez problémů.
Který program tedy používáš a kdepak jej najdu?
Publikováno 03 duben 2011 - 21:05
Zkoušel jsem najít to co mám upravit ale nenašel jsem to adresář se soubory nemá v sobě žádný XML soubor.HaLuMa napsal/a:
Pokud se originalni player zasekne hend po spusteni, tak to chce v jeho konfiguraku (textove XML, staci na to treba "poznamkovy blok") nastavit natvrdo port tvoji GPSky. Seka se to totiz jen na blbe napsane autodetekci.
Publikováno 03 duben 2011 - 21:26
Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS
Publikováno 03 duben 2011 - 21:48
Tcha.cz napsal/a:
Zkoušel jsem najít to co mám upravit ale nenašel jsem to adresář se soubory nemá v sobě žádný XML soubor.
V adresari, kde mas nainstalovane wherigo, mas soubor wigconfig.config.
Na mem HTC HD mini vypada takto:
<configuration> <appSettings> <add key="AutoDetectGps" value="False" /> <add key="BaudRate" value="4800" /> <add key="Units" value="Metric" /> <add key="CommPort" value="COM4:" /> <add key="CartDirectory" value="Storage Card\My Documents\wherigo" /> </appSettings> </configuration>
Publikováno 03 duben 2011 - 22:49
Publikováno 04 duben 2011 - 7:56
Publikováno 04 duben 2011 - 8:00
Publikováno 04 duben 2011 - 8:21
Díky, taky se mi to při spuštění kousalo, ale myslel jsem že je nějaký proplém s cartridge, konfigurace GPS mě nenapadla. Už funguje parádně.HaLuMa napsal/a:
Pokud se originalni player zasekne hend po spusteni, tak to chce v jeho konfiguraku (textove XML, staci na to treba "poznamkovy blok") nastavit natvrdo port tvoji GPSky. Seka se to totiz jen na blbe napsane autodetekci.
Publikováno 04 duben 2011 - 9:08
HaLuMa napsal/a:
No vyborne, tak tam si udelej ten soubor wigconfig.config, a dej do nej to co jsem tu posilal.
Commport a baudrate si nastav tak, aby to odpovidalo nastaveni tvoji GPSky, a CartDirectory si nastav na ten adresar, kde budes chtit mit Wherigo cartridge. (adresar musi existovat, jinak bude wherigo pri startu protestovat...)
A je to.
Díky teď mi to najelo, nebude nějaký problém s automatickým pouštěním GPS které má HTC?
Publikováno 04 duben 2011 - 9:09
HaLuMa napsal/a:
Jinak OpenWig je jiste pekna vec, akorat na te jave, co mam v HTCcku ja, to nefunguje vubec. Takze bych musel nekde sehnat uplne jinou javu a jen kvuli tomuhle programu ji tam davat. Tohle martyrium nehcci podstupovat, dokud ten originalni player bude fungovat.
Alespoň jsem se dozvěděl proč to nejede, instaluje ale tím to skončí nikde nic dalšího s tím neudělám.
Publikováno 04 duben 2011 - 9:52
Tcha.cz napsal/a:
Díky teď mi to najelo, nebude nějaký problém s automatickým pouštěním GPS které má HTC?
Tezko rict, neresim to. Jednou jsem si to nastavil a od te doby mi to chodi.
Publikováno 04 duben 2011 - 12:02
Pokud máš zájem, pošlu Ti správnou verzi Javy i obrázkový "návod" jak to všechno nastavit. OpenWIG je o několik řádů lepší SW než oficielní player a nepoužívám nic jiného.HaLuMa napsal/a:
Jinak OpenWig je jiste pekna vec, akorat na te jave, co mam v HTCcku ja, to nefunguje vubec. Takze bych musel nekde sehnat uplne jinou javu a jen kvuli tomuhle programu ji tam davat. Tohle martyrium nehcci podstupovat, dokud ten originalni player bude fungovat.
Odzkoušeno na Xperia X1 a HTC HD2, WM 6.1 a 6.5.
Publikováno 04 duben 2011 - 12:59
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů