Přejít na obsah

Fotka

CZE MEGA-EVENT: CWG + GEOCOIN-SHOW BOHEMIA 2011

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
461 odpovědí na toto téma

#281 Chasseur23

Chasseur23

Chasseur.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2011 - 14:49

geo.scorpions napsal/a:

Omlouváme se, ale nebude. Shodli jsme se na tom, že trackovací čísla pouze vystavíme, aby si je kdokoli mohl vyfotit. Trackovací čísla jsme dávali dohromady více než 3 měsíce a s každým číslem jsme se několikrát "pomazlili"
Nemůžeme vám přeci sebrat ten neskutečný pocit pomazlit se s každým číslem zvlášť a připomenout si tím, jaké že jste to vůbec v Nebílovech viděli geocoiny.
Pouhé kopírování kódů z elektronické podoby by přeci byla nuda ... nééé ?? Mesmím zapomenout na riziko získání kódů těmi geokolegy, kteří je vůbec neviděli, protože se ME nezúčastnili.

Nezlob se Radku, ale to, že jste dávali čísla dohromady víc než 3 měsíce s každým jste se "pomazlili" je sice hezké, ale někdo ten seznam udělat musel. A kdo jiný než ten, kdo pořádá výstavu.
Stejně musíš seznam mít, abys ho vytiskl k vitrínám a riziko, že někdo získá seznam v el. podobě, nebo fotky tištěného seznamu je naprosto stejné. Když si je budou chtít někteří předat, stejně tomu nezabráníš. Takže trochu nechápu proč je to takový problém.
Akorát teda přiděláte návštěvníkům, kteří se budou chtít mince discoverovat hromadu zbytečné práce s opisováním seznamu, který je už jednou sepsaný. Ale na druhou stranu je zase pravda, že je k tomu logování nikdo nenutí.
Každopádně u mě je to veliké mínus
  • 0

#282 geo.scorpions

geo.scorpions

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2011 - 15:48

Stando nesmíš v tom hledat jenom negativa. Ber to tak, že to fakt nemyslíme špatně. Tohle téma jsme řešili na poslední koordinační schůzce organizátorů a návrh byl absolutně zamítnut ... Musím to také respektovat.
  • 0

#283 Chasseur23

Chasseur23

Chasseur.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2011 - 16:02

geo.scorpions napsal/a:
Stando nesmíš v tom hledat jenom negativa. Ber to tak, že to fakt nemyslíme špatně. Tohle téma jsme řešili na poslední koordinační schůzce organizátorů a návrh byl absolutně zamítnut ... Musím to také respektovat.

I když to nechápu, tak mi nezbývá než to taky respektovat, nebo nelogovat. Snad se budou dát zalaminované seznamy v klidu a bez problémů nafotit tak, aby byly k přečtení.
  • 0

#284 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 753 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2011 - 16:57

Chasseur23 napsal/a:
Snad se budou dát zalaminované seznamy v klidu a bez problémů nafotit tak, aby byly k přečtení.

Jen z ciste zvedavosti ... To opravdu budes vse logovat (at z elektronickeho nebo ofoceneho seznamu)?

Nemyslim to nijak zle, nemam zajem o flame na tema ikonek v profilu a seznamu coinu na eventech - to uz tu nekolikrat probehlo, jen mne to zajima...
  • 0

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon

#285 Chasseur23

Chasseur23

Chasseur.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2011 - 17:55

Jak to budu dělat, to ještě sám nevím. Vše asi ne, jen ty které se mi budou líbit. Nedovedu si představit, že bych měl opisovat 1500 čísel geocoinů z fotek. I kopírování by bylo pracné, ale přece jen rychlejší. Takže to asi nebudu ani fotit celé, jen si opíšu, nebo vyfotím některá čísla zajímavých mincí. Určitě v tom množství budou i coiny, které stojí za to mít lognuté. Opravdu netuším, uvidím asi až na místě, jak budou vypadat ty seznamy, myslím jak snadno bude identifikovatelné, ke které minci patří které číslo. Pokud to bude jen čistý seznam bez pozice mince ve vitríně, tak to bude špatné. Rozhodně nechci trávit měsíc opisováním kódů z fotek.
  • 0

#286 Teddy Team

Teddy Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 126 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2011 - 19:38

jak to je z autobusem z Plzně vlak.nádraží na místo eventu ? najdu někde kdy a jak jede a musím se někde na něj registrovat ?
  • 0

#287 Guest_Ištván_*

Guest_Ištván_*
  • Guests

Publikováno 31 červenec 2011 - 19:50

Teddy Team napsal/a:
jak to je z autobusem z Plzně vlak.nádraží na místo eventu ? najdu někde kdy a jak jede a musím se někde na něj registrovat ?

Zajištujeme pro Vás autobusovou dopravu z Hlavního nádraží v Plzni. Pojedou nejspíše 2 autobusy kolem 08:30 a v 09:00 hod smer Nebílovy. Jízdné za obe cesty se bude hradit prímo u autobusu a bude stát 50 Kc. Jízdenka zahrnuje i cestu zpet do Plzne. Odjezd autobusu z Nebílov na Hlavní nádraží se predpokládá v 19:00 hodin.
Na tomto emailu si mužete rezervovat sedadla v obousmerném Mega-eventovém spoji Plzen - Nebílovy a zpet.
EMAIL: rezervace.autobusu@seznam.cz

zdroj: Announcement log ze 4. července
  • 0

#288 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2011 - 19:59

Ja bych upresnil, dle vcerejsich informaci, ze pojede asi jen ten druhy, protoze se na autobus zavazne prihlasilo jen asi 9 lidi (oproti asi 150 co projevilo zajem).
  • 0

#289 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2011 - 22:22

brazajar napsal/a:

Chasseur23 napsal/a:
Snad se budou dát zalaminované seznamy v klidu a bez problémů nafotit tak, aby byly k přečtení.

Jen z ciste zvedavosti ... To opravdu budes vse logovat (at z elektronickeho nebo ofoceneho seznamu)?

Já myslel, že bude k mání na stažení soubor s kody pro ten supr prográmek na automatické logování coinů? To nebude?
  • 0

#290 marram

marram

marram.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 645 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2011 - 6:57

Rekl bych, ze nebude oficialne, ale neoficialne se jiste driv nebo pozdeji objevi, kdyz ne primo verejne, tak mezi lidmi jo. Mozna je na case sestavit "tym", ktery to prepise. :)
  • 0

#291 Chasseur23

Chasseur23

Chasseur.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2011 - 8:16

marram napsal/a:
Rekl bych, ze nebude oficialne, ale neoficialne se jiste driv nebo pozdeji objevi, kdyz ne primo verejne, tak mezi lidmi jo.

To je taky jeden z důvodů, proč se divím, že s tím organizátoři dělají takové problémy.
Řeči o případné organizaci přepisování už jsem zaslechl, takže tím, že seznam nebude oficiálně se nic nevyřeší :D
  • 0

#292 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2011 - 9:49

...taky rád přispěji na hromádku tím že opíšu část kódů. Nechápu proč oficiální seznam nemůže být zveřejněn elektronicky
  • 0

#293 osvejda

osvejda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2011 - 10:14

Chasseur23 napsal/a:tím, že seznam nebude oficiálně se nic nevyřeší :D

Spíš naopak. Bude několik neoficiálních verzí, v každé se objeví několik jiných chyb a lidi budou naštvaný, že jim chodí Discover na mincích, kde by neměl.
  • 0

#294 rosnicka70

rosnicka70

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2011 - 10:15

hele zase se tu molou hovadiny. mě by zajímalo, když vám někdo ten seznam přepíše a dodá, jestli to budete logovat sami, nebo to taky budete chtít po organizátorech megáče ? Nebo snad budete logovat sami ? nebo si někde stáhnete nákej prográmek kterej to udělá za vás? to by odpovídalo vaší pohodlnosti. já si to nafotim a budu logovat jenom ty ikony, který se mi líbí.
  • 0

#295 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2011 - 10:34

Ja jsem puvodne chtel take seznam v digitalni podobe, ale vzhledem k tomu, ze jsem se pote dostal na druhou stranu, mezi vystavovatele, tak chapu i obavu ze zneuziti seznamu do budoucna. Popravde mi staci tech 1500 emailu, kdyz si mince zaloguje 10 lidi na eventu a ted si predstavte kolik toho ma Lucecitka. Kolujici seznam minci je nocni mura tech, kteri je vlastni... Kompromisni reseni by byl program, ktery by bral seznam z internetu a tam by se omezila platnost na rekneme 14 dni, ale ani to neni dokonale reseni.
  • 0

#296 beeuskadawe1

beeuskadawe1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2011 - 12:26

rosnicka70 napsal/a:
hele zase se tu molou hovadiny. mě by zajímalo, když vám někdo ten seznam přepíše a dodá, jestli to budete logovat sami, nebo to taky budete chtít po organizátorech megáče ? Nebo snad budete logovat sami ? nebo si někde stáhnete nákej prográmek kterej to udělá za vás? to by odpovídalo vaší pohodlnosti. já si to nafotim a budu logovat jenom ty ikony, který se mi líbí.

souhlasím...

Jinak jsem se chtěla zeptat, jak to vypadá s tabulkou velikostí triček?
Děkuji!
  • 0
statusbar
GOOGLOVAT UMÍME :-)

#297 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2011 - 12:42

V sobotu byla tabulka velikosti urgována u výrobce. Co více k tomu napsat?
  • 0

#298 beeuskadawe1

beeuskadawe1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2011 - 12:49

Blexa napsal/a:
V sobotu byla tabulka velikosti urgována u výrobce. Co více k tomu napsat?

Poslední verze (veřejná zde v diskuzi) je ta, že by to o víkendu (pokud jsem četla dobře, tak minulém) možná mělo dojít geo.skorpionovi na mail. Pochopím, že nepřišlo. Jen jsem se zeptala, jestli náhodou už něco neví a třeba na to jen zapomněl. Což se při tom frmolu, co jistě máte s přípravou dá taky lehce pochopit.
Tvá informace je pro mě nová a děkuji za ni.
  • 0
statusbar

#299 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2011 - 13:07

To nebylo mineno nijak zle. Kdybych nepredaval mince, tak vim taky kulove... ...takhle jsem prisel k par informacim, videl kovovou cast geocoinu kov/drevo a videl pohar pro kacera roku, ktery je take velmi pekny.
  • 0

#300 beeuskadawe1

beeuskadawe1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2011 - 13:12

Blexa napsal/a:
To nebylo mineno nijak zle. Kdybych nepredaval mince, tak vim taky kulove...
...takhle jsem prisel k par informacim, videl kovovou cast geocoinu kov/drevo a videl pohar pro kacera roku, ktery je take velmi pekny.

;) myslím, že přípravy jsou v plném proudu, ten šrumec kolem toho fakt nezávidím
  • 0
statusbar

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama