Přejít na obsah


Fotka

Jonatánova série


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
Žádné odpovědi

#1 semik75

semik75

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2011 - 14:05

Když jsem sérii pouštěl tak jsem měl v úmyslu obnovovat ztracené kešky jen prvni 3 měsíce a pak jsem je plánoval posílat do archivu. Také proto je řešení bonusu hodně redundantní - to mu mělo zajistit delší život.

Od původní představy jsem upustil a serii chci udržet živou jako celek. Archivační choutky mě popadají s periodou cca 2 měsíce ale zatím to vždy nechávám uležet a v mezičase mě někdo potěší hezkým logem na bonusovce nebo dokonce na některé tradičce. Po logách jako jsem dostal teď o víkendu je to přesvědčení vytrvat posíleno. Díky! :)

A proč pořád archivaci zvažuju? Například protože:

Jedna krabička byla ukradena a její logbook se objevil v jiné zdejší mikrošce. To nejsem schopen pochopit ani po čtvrt roce.

Už ze dvou krabiček byla ukradena polovina magnetů které je drží v závorách.

Kačeři jsou schopni prsknout svoje razítko přímo pod mou prosbu o informaci docházejícím logbooku a zprávu nepodat.

Drobné či větší stěhování krabiček už moc nepřekvapí, asi si údržbu začnu logovat jako foundit.


Tak takhle nějak se to má s Jonatánovou sérií. Kdo o ní uvažuje tak spíš vyražte hned, jen ale prosím nečekejte žádnou úžasnou přírodu. Je to tady prostě příměstský les. Je tu bordel co do něj lidi natahali, kopřivy už vyrazily a klíště jsem už také jedno ulovil. Jen ještě ti komáři chybí. Body to nejsou zadarmo. ;)

Krabičky série mají dohromady už 9000 nálezů. Těší mě že řadě návštěvníků stojí i za individuální zápis pro každou jednu. Čtu je všechny i když z vlastní zkušenosti vím že když takovéhle množství ulovím tak moc na jednotlivé nevzpomenu.

Tohle moje vykecávání se není námět k diskuzi. Možná jen k idividuální úvaze pro někoho kdo o něčem podobném uvažuje. Vlákno rovnou zamykám a v budoucnu ho případně použiju k informování o nějakých změnách.

Díky za návštěvy!
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama