České cache pro Palm do readeru iSilo
Publikováno 07 únor 2005 - 16:08
Pro sebe to prozatím aktualizuji jednou za měsíc, když se člověk nechystá na ftf, většinou je to dostačující. Možná by to někoho mohlo zajímat (obzvláště pro starší Palmy), takže kdo má zájem: http://vogi.wz.cz
Publikováno 07 únor 2005 - 22:41
A mimochodem, co jsi na strankach myslel tim prohlasenim "... ve formátu *.doc a *.xls, to ale není hotový dokument ..." ?
Publikováno 11 únor 2005 - 11:42
Publikováno 23 září 2005 - 14:42
Publikováno 07 únor 2005 - 22:54
ad 2 ... mozna to neni uplne spravna formulace, ale myslel jsem tim to, ze se na kazdem pocitaci nezobrazi absolutne stejne (na rozdil od pdf), navic kdo nema MS a pouziva free alternativy, nemusi nektere obrazky a ficurky precist vubec, nebo blbe
Publikováno 11 únor 2005 - 13:01
...pro ty, kteří mě vypeskovali za snahu poskytnout vysledný produkt ), jsem přidal možnost stáhnout balík "noimg" html (podklady pro případnou konverzi)
Ale notak, ja to tak nemyslel, ono kecat umi kazdej ale neco udelat, to uz da praci. Takze ti rozhodne patri velky dik, tohle je moc pekny reseni a pokud budes mit naladu to obcas aktualizovat, tak to bude vyborny :-)
Jeste bych mel namet na zlepseni, bylo by hodne slozity tam frknout ke kazdy cache VSECHNY logy? Nejen tech uvodnich par, co se zobrazujou pri otevreni detailu cache?
Publikováno 11 únor 2005 - 13:47
Publikováno 24 září 2005 - 1:40
Publikováno 07 únor 2005 - 22:58
No skoda ... a prostej text bys z toho udelat nedokazal? Nebo cokoliv jinyho?ad 1 ... je to format do iSila, jestli je na WinCE iSilo, mohlo by to fungovat, nemam zkusenost...
Publikováno 08 únor 2005 - 9:44
iSilo je dost dobrý na elektronické knihy, měl jsem ho rád a četl jsem si v něm (dokud jsem měl Palm). Nicméně iSilo existuje i pro PPC a Symbian, takže každý si přijde na své. Více na http://www.isilo.com/.ad 1 ... je to format do iSila, jestli je na WinCE iSilo, mohlo by to fungovat, nemam zkusenost...
Publikováno 08 únor 2005 - 13:54
Publikováno 12 únor 2005 - 11:03
Publikováno 30 květen 2005 - 10:50
Ahoj chci se zeptat na možnosti používání Vogiho databází:Díky, tohle je vynikající. HTML jsem zkonvertoval do TXT, a ten už pomocí MicroReaderu bez problémů přečtu i ve svém historickém Siemensu SL45i.
každa cache dostane po ohlášení na serveru geocaching.com svůj kód. Např. GCH6GY pro cache u zámku Jezeří. Záleží jen na náhodě, nebo je v tom zakódována poloha cache? Jedná se mi o to, jestli je možný po příjezdu na nějaké místo v ČR zjistit z GPS mojí polohu a pomocí nějakého přepočtu najít ve Vogiho databázi několik nebližších caches. V současné době si musím alespoň opsat kody caches v okolí, kam se chystám. Zadání waypointu do GPS už můžu udělat cestou nebo na místě. Nemá někdo zkušenosti? Může někdo poradit? Dík, Honza.
Publikováno 08 únor 2005 - 10:47
Publikováno 16 březen 2005 - 17:07
Publikováno 13 únor 2005 - 19:30
Tak jsem tedy ještě přidal nový balík html stránek s kompletními logy - ten ale příliš aktualizovat nehodlám (sám ho nevyužiju a navíc se ty staré logy příliš nemění , takže kdo má zbytečně volnou paměť v PDAčku, tak si je tam může nechat i vedle bežných aktualizací.
Je to excelentni, diky moc :-) Dneska pamet stoji pakatel, takze by s velikosti nikdo nemel mit problemy, ted uz se mensi kartu jak giga nevyplati kupovat :-) Musim uznat, ze kdyz jsem zacinal, nahraval jsem si mapy a kde co a na 512 jsem se nechutne tisnil ... :-) Ted s gigovkou uz je to lepsi ...
Publikováno 30 květen 2005 - 11:51
Ty kódy (jména waypointů) se přidělují sekvenčně - GCxxxx, kde xxxx je pořadové číslo v Base-36 (číselná sada 0123456789ABCDEFG....). Takže žádnou polohu neskrývají; přeneseně obsahují jen "stáří" cache.Ahoj chci se zeptat na možnosti používání Vogiho databází:
každa cache dostane po ohlášení na serveru geocaching.com svůj kód. Např. GCH6GY pro cache u zámku Jezeří. Záleží jen na náhodě, nebo je v tom zakódována poloha cache? Jedná se mi o to, jestli je možný po příjezdu na nějaké místo v ČR zjistit z GPS mojí polohu a pomocí nějakého přepočtu najít ve Vogiho databázi několik nebližších caches. V současné době si musím alespoň opsat kody caches v okolí, kam se chystám. Zadání waypointu do GPS už můžu udělat cestou nebo na místě. Nemá někdo zkušenosti? Může někdo poradit? Dík, Honza.
Publikováno 30 květen 2005 - 12:13
Nic v tom zašifrováno není. Písmenka a číslice jsou poravdu přidělována postupně podle abecedy jak kdo dřív přijde. Takže jediné, co z toho poznáš, je, že když máš teď nové cache zacínající na GCP..., tak třeba cache GCM... byla založena pár měsíců zpátky. Ale dost se divím, že Groundspeak ve snaze trhnout nějaký ten USD nedraží "hezké" waypointy jako se draží "hezké" automobilové poznávací značky.Ahoj chci se zeptat na možnosti používání Vogiho databází:
každa cache dostane po ohlášení na serveru geocaching.com svůj kód. Např. GCH6GY pro cache u zámku Jezeří. Záleží jen na náhodě, nebo je v tom zakódována poloha cache?
Publikováno 08 únor 2005 - 19:55
funguje to takhle: ....
No to je fakt, text asi ne, ale co to hodit do normalni HTML stranky? Na zacatku obsah a hotovo ... HTML umi snad vsechno, ne? mimochodem, me by ani nevadilo to mit v textu, od ceho je vyhledavani :-)
Proste mi prijde skoda, kdyz uz mam ty data, tak to nedat do nejakyho univerzalniho formatu ... na webu brojis proti proprietalnim M$ dokumentum a sam to vrznes do nejakyho jeste specialnejsiho :-))) A jak zistavas data, nerikej mi, ze to stahujes rucne ...
Jinak ale rozhodne mam zajem, me vzdycky strasne zere rucne stahovat www stranky s popisem cache a cpat to do PDA :-)
Publikováno 16 březen 2005 - 18:24
bez prekladu myslim zatial cita len ToniczechVyzkousel jsem Vogiho HTML verzi kesi na telefonu v Pocket IE a bylo to prima. Jenze co s tim decryptem? Prepisovat to na miste na papir a dekodovat...to je "moc" prace a kolikrat ja nemam ani tuzku (nebo to snad uz nekdo z vas dokaze cist i bez prekladu? ;-)).
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů