GC2RA70 vlecka na orlik
Publikováno 23 květen 2011 - 18:22
Publikováno 24 květen 2011 - 14:12
Kocovina napsal/a:
Tuto sobotu (28.5.) se chystame na Vlecku z Prahy a mame jedno vetsi nebo dve mensi mista v aute. Pokud se chce nekdo pridat, necht se ozve
Ještě zbývá jedno místo v autě, kdo by chtěl.
Publikováno 24 květen 2011 - 14:13

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 24 květen 2011 - 14:21
Publikováno 24 květen 2011 - 14:48

Publikováno 24 květen 2011 - 15:13
Ty dotazy se tu stale opakuji....riki napsal/a:
Už to dal někdo na kole, sice jsem četl nějaké logy, ale neudělal jsem si obrázek jestli striktně NE, či jestli se, sice s potížemi, horské kolo dá použít, zásoby záplat a lepidla samozřejmě sebou;)
1. V prvni cca tretine je usek, kde se nemusis v tunelu z krovi vejit s riditky na sirku. Na vysku by kolo (ne ty, ty ho musis nejak tlacit pred sebou) melo projit.
2. Po cele ceste lze bez problemu pichnout, i nekolikrat. :-)) (Zatim skoro vsichni co jeli, tak pichli....)
3. Zaverecny usek je o hrbolatem terenu- vytrhane prazce a diry po nich nejsou zasypane, a cele je to porostle mladymi stromky. Takze nejen ze nejedes, ale jeste se propletas mezi stromky.
4. Po 160m slezas z kola a logujes... :-)
To ze cyklisti v lozich psali, ze je dosli pesi, ktere pred tim predjeli na rovnych usecich o necem taky svedci... :-)
5. Zajimavy pristup byl ted o vikendu. Nekdo si dovezl autem starsi kolo na konec, privazal v lese ke stromu a odjel na zacatek. Po projiti mohl sednout na kolo (ono tam fakt bylo... :-) ) a odjel k autu.
Objektivne to zatim na kolo moc neni. A ze na nem jezdim tady v terenu kamkoli... :-)
Jestli ale mas masochisticke sklony, tak ale vyraz.. :-) Cili samozrejme na horskem kole se to da projet.
Jestli si to chces uzit, jdi pesky....

Publikováno 24 květen 2011 - 18:22
Kocovina napsal/a:
Kocovina napsal/a:
Tuto sobotu (28.5.) se chystame na Vlecku z Prahy a mame jedno vetsi nebo dve mensi mista v aute. Pokud se chce nekdo pridat, necht se ozve :)
Ještě zbývá jedno místo v autě, kdo by chtěl.
Ještě mám dotaz, zda-li se nechystá tuto sobotu na Vlečku i nějaká jiná motorizovaná skupina? Logistika se dvěma auty se mi zdá o fous lepší než vlaky a autobusy :)
Publikováno 24 květen 2011 - 18:41

Publikováno 24 květen 2011 - 20:09
Publikováno 24 květen 2011 - 20:13
J@VO napsal/a:
Kolo, ať horské nebo jiné bych k odlovu nebral, bylo by jen a jen na obtíž. Odlov se tím nezrychlí. Spíš si celý odlov zkazíte a znesnadníte. Vím co mluvím, byl jsem tam !!! Na záda radši batoh s dobrou svačinou, než kolo.
Přesně tak.
Tohle na kolo fakt není a to ani pro otrlé iron-meny. Ono nejde je o to že si myslíte že zrovna vy na to máte. Z celé trasy pojedete max 5 km, a to ještě budete každých 160m slejzat. Jinak roští, trnčí, bažiny, mladé stromky, valy, kamení, vytrhané pražce a makadam. Kolo povlečete jako zátěž. Lepší je douatí logistika, nebo jednoautí, a rozdělit posádku na půl protichůdně. Při setkání předat klíče od auta a jeho parkovací souřadnice.
Publikováno 24 květen 2011 - 20:14
riki napsal/a:
Díky za reakce, říkal jsem si, že když už tam tudy prošlo skoro 500 lidí, tak by se mohla nějaká sjízdná cestička vytvořit.
kolo jsem nechtěl sebou ani tak na lov, jako spíš po něm být trochu mobilnější a odlovit ještě nějakou kešuli v okolí.
Chystám se tam někdy přes prázdniny, tak ještě uvidím.
ještě jednou dík
Doporučuji co nejdřív, ty kopřivy rychle rostou, křovisko bují. V létě to bude pěkná džungle. :-)
Publikováno 24 květen 2011 - 20:25
Publikováno 24 květen 2011 - 21:15
Publikováno 24 květen 2011 - 21:47
Publikováno 25 květen 2011 - 8:57
petegeo napsal/a:
Ty dotazy se tu stale opakuji....riki napsal/a:
Už to dal někdo na kole, sice jsem četl nějaké logy, ale neudělal jsem si obrázek jestli striktně NE, či jestli se, sice s potížemi, horské kolo dá použít, zásoby záplat a lepidla samozřejmě sebou;)
1. V prvni cca tretine je usek, kde se nemusis v tunelu z krovi vejit s riditky na sirku. Na vysku by kolo (ne ty, ty ho musis nejak tlacit pred sebou) melo projit.
2. Po cele ceste lze bez problemu pichnout, i nekolikrat. :-)) (Zatim skoro vsichni co jeli, tak pichli....)
3. Zaverecny usek je o hrbolatem terenu- vytrhane prazce a diry po nich nejsou zasypane, a cele je to porostle mladymi stromky. Takze nejen ze nejedes, ale jeste se propletas mezi stromky.
4. Po 160m slezas z kola a logujes... :-)
To ze cyklisti v lozich psali, ze je dosli pesi, ktere pred tim predjeli na rovnych usecich o necem taky svedci... :-)
5. Zajimavy pristup byl ted o vikendu. Nekdo si dovezl autem starsi kolo na konec, privazal v lese ke stromu a odjel na zacatek. Po projiti mohl sednout na kolo (ono tam fakt bylo... :-) ) a odjel k autu.
Objektivne to zatim na kolo moc neni. A ze na nem jezdim tady v terenu kamkoli... :-)
Jestli ale mas masochisticke sklony, tak ale vyraz.. :-) Cili samozrejme na horskem kole se to da projet.
Jestli si to chces uzit, jdi pesky....
Přidám i svůj cyklo názor:
Pokud se člověk z Tochovic vydá, je to cca 18 km na konec a jelikož jsem měl v Tochovicích auto, nechtělo se mi zase těch 18 zpátky pěšky, tak jsem si vzal kolo (mám slušný, tak se mi na konci přivazovat ke stromu nechtělo, jelo tedy se mnou

Nepíchnul jsem ani jednou, ale byla to asi spíš klika. Hodně jsem si to nafouknul a po tom hrubým štěrku to místy celkem šlo.
Resume: jde to, ale dře to. Pokud nemá člověk možnost více lidí a dvou aut, tak se to dá přežít (záměrně nezmiňuju např. variantu vlakem + pěšky, to jsem byl línej, ani žádnou jinou. Já chtěl jet autem do Tochovic a tam odtud jet zase domů).
A časově? V 8:25 jsem startoval z Tochovic, cca kolem půl třetí jsem byl na konci, zpátky do Tochovic jsem jel asi hodinku a čtvrt a doma jsem byl na druhou třetinu hokeje

Publikováno 25 květen 2011 - 16:04
Publikováno 27 květen 2011 - 18:10
Publikováno 27 květen 2011 - 19:05

Publikováno 27 květen 2011 - 19:26
Tak to nezapomen na kesku GCXEWR, ktera je kousek od konce te serie a je tam opravdu famozni vyhled, viz :Berudilek napsal/a: TAk zejtra tam razim busem z Prahy smer Pribram, pešky na vlecku, a pak nekam dal smer zase Pribram. Cestou mam v planu nekde se krasne vyspinkat pod sirakem
))
http://www.michalkup...o.php?image=997
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů