Vystup z Urwigo
Publikováno 30 duben 2011 - 13:30
muzete mi nekdo poslat odkaz na cartridge, vcetne zdrojaku, vygenerovanou Urwigem? Potrebuju odladit svuj Wherigo player a nemuzu na wherigo.com zadnou urwigo cartridge se zdrojaky najit.
Publikováno 30 duben 2011 - 19:57
edheldil napsal/a:
Ahoj,
muzete mi nekdo poslat odkaz na cartridge, vcetne zdrojaku, vygenerovanou Urwigem? Potrebuju odladit svuj Wherigo player a nemuzu na wherigo.com zadnou urwigo cartridge se zdrojaky najit.
No zdrojáky ani na wherigo.com nenajdeš.
URWIGO si ukládá vše do svého formátu kvůli množství rozšiřujících funkcí navíc oproti původním Wherigo Buildru a při kompilaci se vyrobí LUA soubor, který již nelze zpětně nikam importovat.
Pro jakou platformu ten player vyvýjíš?
Publikováno 30 duben 2011 - 20:54
Maxinoha napsal/a:
No zdrojáky ani na wherigo.com nenajdeš.
URWIGO si ukládá vše do svého formátu kvůli množství rozšiřujících funkcí navíc oproti původním Wherigo Buildru a při kompilaci se vyrobí LUA soubor, který již nelze zpětně nikam importovat.
Pro jakou platformu ten player vyvýjíš?
Ten .LUA soubor je presne to, co potrebuji . Temi zdrojaky jsem myslel .GWZ soubory, tedy LUA+media - bohuzel ty, na ktere jsem se na wherigo.com koukal, byly z builderu, nikoli z Urwiga.
Zamyslena platforma je Nokia n900, vyvijim to v Pythonu, tedy spis prepisuju z Javy OpenWIG. Jestli z toho neco pojde, je otazka, ale Lua VM je +- funkcni.
Publikováno 01 květen 2011 - 10:36
Když se podívám na tvůj profil na gc.com tak vidím, že jsi zatím nehrál ani jedno wherigo. http://www.geocachin...1d-3f20775fc3c3
Publikováno 01 květen 2011 - 12:02
Maxinoha napsal/a:
No možná bych začal tím, že si nejdřív zahraji nějakou wherigo keš a pak začnu pracovat na playeru
To bych ovsem musel mit nejdriv funkcni player a ten nemam . OpenWIG si pustim jenom na desktopu, takze predstavu mam, ale ne moznost se realizovat v terenu(*). Mym cilem neni lepsi player, ale aspon nejaky .
(*) a nedostatek volneho casu problematizuje spolecny odlov s nekym jinym
Publikováno 01 květen 2011 - 12:12
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 květen 2011 - 14:12
Publikováno 02 květen 2011 - 8:38
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů