GG jak na blizke kese?
Publikováno 13 květen 2011 - 17:41
konkretni priklad
pomoci goejarry jsem si stahl celou prahu ale protoze do gpx se nevejde a nepotrbuju laborovat s POI chtel jsem si vyfiltrovat jen cca 10 km v oblasti kde se budu pohybovat ale nejak se mi to nedari
postup:nastavil jsem si kes ktera je ve stredu oblasti jako referencni bod rozkliknul jsem si nastaveni vychoziho filtru (nepotrebuju si zatim vytvaret nove filtry tak casto GG nepouzivam) v zalozce blizkost nastavil blize nez 10km (zakliknuto musi toto mit) a dal nacist vyskocila mi hlaska ze seznam je prazdny
asi (urcite) to delam blbe muzete nekdo poradit jak filtrovat kese v nejakem okruhu od pozadovaneho mista?
predem dekuju
ps: jestli se to tu uz nekde resilo a vy vite tak staci jen poskytnout link a ja se k tomu uz nejak doctu
jo a jeste nez se po me zacne nekdo vozit omlouvam se ze jsem to hodil do spatne skupiny, ted jsem objevil ze GG ma vlastni
Publikováno 13 květen 2011 - 17:45
přesně takhle se to normálně používáLanc napsal/a:
jak v geogetu vyfiltrovat jen kese v okruhu napr 5km?
konkretni priklad
pomoci goejarry jsem si stahl celou prahu ale protoze do gpx se nevejde a nepotrbuju laborovat s POI chtel jsem si vyfiltrovat jen cca 10 km v oblasti kde se budu pohybovat ale nejak se mi to nedari
postup:nastavil jsem si kes ktera je ve stredu oblasti jako referencni bod rozkliknul jsem si nastaveni vychoziho filtru (nepotrebuju si zatim vytvaret nove filtry tak casto GG nepouzivam) v zalozce blizkost nastavil blize nez 10km (zakliknuto musi toto mit) a dal nacist vyskocila mi hlaska ze seznam je prazdny
asi (urcite) to delam blbe muzete nekdo poradit jak filtrovat kese v nejakem okruhu od pozadovaneho mista?
ten referenční bod.... zvýrazníš keš, stiskneš pravé myšítko a vybereš "Nastavit jako referenční bod", ano ?
Publikováno 13 květen 2011 - 17:49
Publikováno 13 květen 2011 - 17:56
Publikováno 13 květen 2011 - 17:59
moc dekuju,jen doufam ze jsem si uz nic jinyho nerozvrtal
Publikováno 13 květen 2011 - 18:30
Publikováno 13 květen 2011 - 21:25
Publikováno 13 květen 2011 - 22:25
To je dle mého obecný VELKÝ problém GG, ale zcela jistě dostaneme ujištění od celebrit, že je to tak správně a je třeba si na to zvyknout GG na rozdíl od např. GSAKU zadané final ignoruje a při standarním filtrování je vůbec nepoužívá! Nechápu proč?polnjumen napsal/a:
Můžu mít podotázku?
Jak do tohoto seznamu dostanu vyluštěnou mysterku, která má finále uvnitř definovaného okruhu, ale výchozí souřadnice někde úplně jinde?
Tohle jsem tak nějak pořád ještě nevybádal...
Pokud tedy chceš do svého filtru stáhnut i vyluštěné mysterky/multiny atd. prostě body s final, pak musíš ten bod od kterého to hledáš zadat i jako bod. Nebylo by třeba fajn nějak propojit tyhle fíčurky a třeba do nabídky na pravé tlačíko myši dát i fíčurku uložit jako bod... či při nastavení filtru dát tlačítko vložit aktuální referebční bod jako bod? Pak ho přídáš na kartě filtru Blízkost do seznamu (jak snadné Watsone), zadáš vzdálenost a hlavně Použít korigované souřadnice.. a je to tam...
Publikováno 14 květen 2011 - 8:30
Publikováno 14 květen 2011 - 9:53
Publikováno 14 květen 2011 - 10:16
Publikováno 14 květen 2011 - 18:34
Publikováno 14 květen 2011 - 20:09
Publikováno 15 květen 2011 - 12:08
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 15 květen 2011 - 14:33
S474N napsal/a:
Oregon 450, stejne jako 550 ma prostor pro 5000 kesi.
opravdu? muzes prosim napsat jak? protoze me tam slo dat 2000, to byl duvod proc jsem zakladal tohle vlakno
Publikováno 15 květen 2011 - 14:49
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 17 květen 2011 - 9:44
Publikováno 17 květen 2011 - 17:29
Nedalo by se něco z toho implementovat?sobikovi napsal/a:
Nebylo by třeba fajn nějak propojit tyhle fíčurky a třeba do nabídky na pravé tlačíko myši dát i fíčurku uložit jako bod... či při nastavení filtru dát tlačítko vložit aktuální referebční bod jako bod? Pak ho přídáš na kartě filtru Blízkost do seznamu (jak snadné Watsone), zadáš vzdálenost a hlavně Použít korigované souřadnice.. a je to tam...
Publikováno 17 květen 2011 - 17:59
Já to řeším tak, že mám všechny keše (včetně waypointů) v POI a okolí lovu si exportuju do GPX (ovšem bez waypointů). Takže mám listingy pro max 5000 keší + neomezený počet waypointů uložených jako POI. Trochu složitější práce, ale zase se to nemotá dohromady. Když jsem na plánovaném místě, tak mám k dispozici listing, když jsem náhodou mimo, tak mám alespoň souřadnice a hint.No pokud se nemylim, tak 5000 kesi bez waypointu. Samozrejme co WPT, to minus jedna kes. Osobne doporucuju pro GXP vyuzit nezbytne nutne okoli a zbytek cpat do POI.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů