nový reviewer
Publikováno 27 květen 2011 - 11:11
Publikováno 27 květen 2011 - 11:28
Publikováno 27 květen 2011 - 11:34
v několika příspěvcich to je naznačeno.petulinka1 napsal/a:
NESKONCIL, nevim kde ste tuhle informaci vzali...jen je ted nejakej cas v zahranici a temer bez internetu...
díky za info
Publikováno 27 květen 2011 - 11:36
Alespoň bude co o víkendu lovit. Požadavky na FTF mi posílejte na profil, ale jenom kdo má narozeniny nebo svátekArne1 napsal/a:
:pTen Aqualung se nám rozjel a dělá nepořádek ve starých pořádcích od DL. Kdo to kdy viděl schválit takovou hromadu keší v Brně v pátek dopoledne ?

Publikováno 27 květen 2011 - 11:56
Ahoj Aqualungu, vitam Te do sluzby.Aqualung Reviewer napsal/a:
Ja bych prosil nejaky hezky FTF kolem Hradce Kralove (ten Borohradek byl zbytecne daleko). Diky, Tvuj Waldemar H+

P.S. Muj tajny tip na Tvoji identitu je, ze jsme se pomerne nedavno potkali na schodech jedne nejmenovane veze a ze to byl v podstate takovej nejmensi event, co jsem zazil. A dlouho to prede mnou netaj, jestli jsem se trefil, tak mam od Qnika slibeny lizatko.

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!

(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 27 květen 2011 - 12:12
Já, já, já! Já mám ve středu narozeniny, tak prosím něco pěkného v okolí I.P.Pavlova (však vy se jistě dohodnete) mezi 8:00 a 16:30Aqualung Reviewer napsal:
Požadavky na FTF mi posílejte na profil, ale jenom kdo má narozeniny nebo svátek

Publikováno 27 květen 2011 - 12:21
Publikováno 27 květen 2011 - 12:22

Publikováno 27 květen 2011 - 12:35
1. už jsem ti psal proč to nebudesobikovi napsal/a:
I od nas prani pevnych nervu pro nove schvalovace.
P.S. Prave kvuli takovemu zas*rani vlaken jsem navrhoval moznost pro autora mazat nebo aspon moderovat nepristojne prispevky, kdyz to moderator nestiha nebo neresi.
P.S.S. Nejak nevim co nekteri maji proti Skupcovi
2. kdybys místo opakovaných nesmyslných poznámek ve fóru, které jsou k ničemu, kontaktoval moderátora/admina, tak bys byl aspoň k něčemu a bylo to vyřešeno.
edit: 3. pochybuju že se tu autor vlákna od jeho založení ukázal, nebo pravidelně kontroluje jeho obsah. Tak mi neni jasné, co by se tim vyřešilo, kdyby mohl mazat/moderovat.
Publikováno 27 květen 2011 - 13:15
Trauma_Zero napsal/a:
Možná budou moc být schváleny keše, které byly diskutovány s DarkLord R a smeteny ze stoluNepomohlo ani poukázání na několik podobných precedentních keší které byly schváleny TTR.
Hodně síly do tvojí práce.
Určitě, kolega ihned začne povolovat všechny ty krásné krabičky, kterým jsem já, zlý Temný pán nechtěl dát zelenou.

Pamatujte si už jednou pro vždy, že obcházením jednoho reviewera druhým ničeho nedosáhnete (vlastně ano, na*erete nás oba). Jednak máme interní pravidla, jak postupovat v daných situacích, jednak spolu u kontroverzních projektů komunikujeme jako skupina, takže až na výjimky by se nemělo stávat, že by někdo nechtěl povolit to, co by jiný povolil.
A už si konečně jednou zapište za uši základní kámen pravidel: PRECEDENTY NEEXISTUJÍ!!!
Publikováno 27 květen 2011 - 13:26
Aqualung Reviewer napsal/a:
Alespoň bude co o víkendu lovit. Požadavky na FTF mi posílejte na profil, ale jenom kdo má narozeniny nebo svátekArne1 napsal/a:
:pTen Aqualung se nám rozjel a dělá nepořádek ve starých pořádcích od DL. Kdo to kdy viděl schválit takovou hromadu keší v Brně v pátek dopoledne ?
Vitej! Narozeniny slavim temer kazdy den, budu ti posilat terminy na mesic dopredu.

Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 27 květen 2011 - 13:38
brundi
Publikováno 27 květen 2011 - 13:44

Publikováno 27 květen 2011 - 13:48
DarkLord Reviewer napsal/a:
Trauma_Zero napsal/a:
Možná budou moc být schváleny keše, které byly diskutovány s DarkLord R a smeteny ze stoluNepomohlo ani poukázání na několik podobných precedentních keší které byly schváleny TTR.
Hodně síly do tvojí práce.
Určitě, kolega ihned začne povolovat všechny ty krásné krabičky, kterým jsem já, zlý Temný pán nechtěl dát zelenou.Bože, bože, do čehos to duši dal...
Pamatujte si už jednou pro vždy, že obcházením jednoho reviewera druhým ničeho nedosáhnete (vlastně ano, na*erete nás oba). Jednak máme interní pravidla, jak postupovat v daných situacích, jednak spolu u kontroverzních projektů komunikujeme jako skupina, takže až na výjimky by se nemělo stávat, že by někdo nechtěl povolit to, co by jiný povolil.
A už si konečně jednou zapište za uši základní kámen pravidel: PRECEDENTY NEEXISTUJÍ!!!
Koukám, že i při schvalování je důležitá jednotnost... Jinak to obcházení vás, retrívrů, mi připomíná malé děti. Co neuspěje u maminky, na to se půjdu zeptat tatínka. A třeba to vyjde;)
Ach jo...
Přeji vám (nám) všem co nejkvalitnější kešky, pevné nervy při schvalování a samozřejmě taky děkuju za vaše "služby" pro GC:D
... jen kdyby to šlo "pípnout" občas i v jinou dobu, než když je Dawe na šichtě a děti v posteli

GOOGLOVAT UMÍME :-)
Publikováno 27 květen 2011 - 15:03

Publikováno 27 květen 2011 - 15:30
Publikováno 27 květen 2011 - 15:31

Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 27 květen 2011 - 16:00
Publikováno 27 květen 2011 - 17:45
nejen GeoAlbum http://lukasludvik.rajce.net
Publikováno 27 květen 2011 - 18:56

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů