Publikováno 27 May 2011 - 20:28
Publikováno 27 May 2011 - 20:35
Publikováno 27 May 2011 - 20:41
Nějaký nápad jak?Valicek1 napsal/a:
Co by ale reviewerům ušetřilo práci by bylo, kdyby si každý uživatel mohl alespoň přibližňě zjistit zdali je v lokaci volno...
Publikováno 27 May 2011 - 20:46
No jéje, třeba si najdeš všechny multi a mystery poblíž.fireman.cz napsal/a:
Nějaký nápad jak?
Publikováno 27 May 2011 - 20:49
A samozřejmě všechny vyřešíš a projdeš. A samozřejmě i mystery, které mohou být až 10KM od finálky?Crocky napsal/a:
No jéje, třeba si najdeš všechny multi a mystery poblíž.fireman.cz napsal/a:
Nějaký nápad jak?
Publikováno 27 May 2011 - 21:10
Jenže takováhle vymoženost nikdy existovat nebude, žejo.Valicek1 napsal/a:
Co by ale reviewerům ušetřilo práci by bylo, kdyby si každý uživatel mohl alespoň přibližňě zjistit zdali je v lokaci volno...
Co třeba se zeptat někoho, o kom víš, že má okolí odlovené?fireman.cz napsal/a:
Nějaký nápad jak?
Blahopřeji ti! Co já bych dal za to, nemít ve svém okolí žádnou multinu nebo mysterku s O5 nebo T5. . .Crocky napsal/a:
No jéje, třeba si najdeš všechny multi a mystery poblíž.
Publikováno 27 May 2011 - 21:27
Publikováno 27 May 2011 - 22:09
Zrovna včera jsem koukal, že to někdo Groudspeaku navrhnul a tento návrh má status under review, tedy nezamítli to hned na začátku a možná o něm budou do budoucna uvažovat. Já jsem tomu dal svůj hlas, protože si myslím, že to není úplně blbý nápad. Reviewerům by to možná trochu práce ušetřilo. Je však otázka na ně, kolik by to bylo. Každopádně by to bylo pohodlnější pro toho, kdo listing připravuje. Nebude muset reviewerům psát a čekat na odpověď.Valicek1 napsal/a:
Co by ale reviewerům ušetřilo práci, by bylo, kdyby si každý uživatel mohl alespoň přibližně zjistit, zdali je v lokaci volno...
Publikováno 28 May 2011 - 1:02
Publikováno 28 May 2011 - 5:33
Situace skutečně spěje ke stabilizaci stavu, ale ještě chvilku vydržte. Opravdu by bylo ideální, aby každý kraj měl svého reviewera se znalostí místních poměrů, ale to bychom už toho chtěli moc. Stejně se nikdy nevyhneme stavu, že si budeme vzájemně vypomáhat ve všech krajích.Benjo5 napsal/a:
Jenom se chci zeptat, jestli mají noví Revieweři taky nějak přidělené kraje, jak to bylo mezi reviewery dosud, případně jestli se změnily přidělené rajony už stávajících schvalovačů? Já že Aqualung je pražské divadlo, reviewer píše v profilu, že se mu nelíbil nick Praguean Rev., a pak vypálí salvu v Brně. Zatímco několik posledních kousků v Praze pustil výhradně Moravian Reviewer. Kdyby to bylo naopak, tak mi to přijde zcela logické, ale takhle se mi to zdá nějak divné. Nějak nemám v úmyslu pátrat, kdo je kdo, ale možná by nebylo od věci vědět, jestli je Moravian opravdu z Moravy nebo Aqualung z Prahy, aby člověk věděl, jestli dotyčný zná situaci v oblasti, anebo schvaluje na dálku bez místní znalosti. Za případnou odpověd díky.
Publikováno 29 May 2011 - 8:33
moravian je rychlejšízuzzan napsal/a:
Aqualung je rychlej jako blesk. Hodinu od umisteni nove kese a zadosti o publikaci byla kes publikovana.
Diky, diky moooc
Publikováno 29 May 2011 - 11:49
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 29 May 2011 - 11:53
honny napsal/a:
Já musím nové reviewery pochválit, pěkně jim to jde...
Publikováno 29 May 2011 - 13:26
Publikováno 29 May 2011 - 13:33
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 29 May 2011 - 13:39
Publikováno 29 May 2011 - 13:52
multinka v centru Brna, v době kdy normální kačeři ještyě vyspávajíValicek1 napsal/a:
Dneska?
Publikováno 30 May 2011 - 7:03
Včera mi Aqualung vypustil novou keš za 7 min poté, co jsem pustil listing ke schvalování. Úplně mi to vyrazilo dech a samozřejmě potěšilo. Dík!KaMo_cz napsal/a:
moravian je rychlejšízuzzan napsal/a:
Aqualung je rychlej jako blesk. Hodinu od umisteni nove kese a zadosti o publikaci byla kes publikovana.
Diky, diky moooc
doufám, že jsem si to teď u aqualunga nep***l
Publikováno 30 May 2011 - 7:50
Včera mi Aqualung vypustil novou keš za 7 min poté, co jsem pustil listing ke schvalování. Úplně mi to vyrazilo dech a samozřejmě potěšilo. Dík!
Publikováno 30 May 2011 - 9:00
Taky mne to napadlo, měla, žeAqualung Reviewer napsal/a:
Včera mi Aqualung vypustil novou keš za 7 min poté, co jsem pustil listing ke schvalování. Úplně mi to vyrazilo dech a samozřejmě potěšilo. Dík!
Je to všechno jen o náhodě, kdy se náhodou objevím u počítače. Nebo měla keška něco společného s vodou
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů