Ahoj, mám program geocaching, ale chtěl bych nějaký program s offline gpx cache. sice to geocaching podporuje, ale není to ono. Existuje jednoduše nějaká navigace ve stylu turistické a je offline a je s mapama?
Kdo by o něčem věděl byl bych zavázán, nemohl jsem nic takového najít.
zdraví rogosak
Navigace Android HTC Dream
Vytvořeno od
Rogosak
, kvě 16 2011 12:16
5 odpovědí na toto téma
Publikováno 16 květen 2011 - 12:30
Brácha používá Trekbuddy, ale jsou i jiné, co sice jsou online, ale dají se přesvědčit aby pracovali offline. Když budeš hledat na googlu nebo i zde najdeš určitě spoustu odkazů na různé programy pro Android.
Publikováno 16 květen 2011 - 14:18
Locus
- jediná nevýhoda je ta, že se nezobrazují hned všechny WP ke keším, ale musíš si je ke každé keši nechat zobrazit
Georg
- placený, ale ukazuje všechny WP ke keším (ale pokud je tato volba povolena, je aplikace trochu pomalejší, zejména na lowend přístrojích)
Geoquack
- využívá databázi Geogetu, ale je v ranné fázi vývoje
- jediná nevýhoda je ta, že se nezobrazují hned všechny WP ke keším, ale musíš si je ke každé keši nechat zobrazit
Georg
- placený, ale ukazuje všechny WP ke keším (ale pokud je tato volba povolena, je aplikace trochu pomalejší, zejména na lowend přístrojích)
Geoquack
- využívá databázi Geogetu, ale je v ranné fázi vývoje
Publikováno 16 květen 2011 - 20:12
Děkuji Vám za informace, droidí dítě nejsem zase tak dlouho, předtím jsem používal RIM.
Vše vyzkouším a udělám si přehled co a jak se mi líbí a napíši. Pokud budete mít nějaké další návrhy, tak děkuji, že se podělíte
Jinak co říkáte na Backcountry?
Publikováno 16 květen 2011 - 20:58
A ještě jedna věc, co je to Lowend přístroj? Starší krám?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů