Fotosoutěž
Publikováno 04 červen 2006 - 12:02
ted uz jen musim vsechny (i soutezici) poprosit, aby si vsech 117 fotek (je jich vazne docela dost) prosli, svoje body rozumne rozdelili a pak trpelive pockali jak to dopadne. byli bysme moc radi, kdyz by si na to vsichni udelali chvilku casu. diky.
link
Publikováno 06 červen 2006 - 21:03
2) vzhledem k termínu geopiva bych posunul možnost fotky hodnotit až do čtvrtka. bude to aspoň napínavější.
3) rozdělování bodů kvůli tomu ale určitě neodkládejte.
4) na jednu prosbu jsem všechny fotky zazipoval a připravil k prohlížení offline
http://www.geocachin.../fotosoutez.zip (11MB).
link na fotosoutěž
Publikováno 03 červenec 2006 - 0:52
Je to krásné, moc a moc děkujeme, máme obrovskou radost.
Poník v teamu, team s Poníkem
Czech Geocacher :-)
Publikováno 16 červen 2006 - 0:14
1. TravelBug, čepice Czech Geocacher, mince Germany Gold
2. TravelBug, čepice Czech Geocacher
3. TravelBug
Všichni účastníci soutěže obdrží slevu pro nákup Geocaching Shop CZ v hodnotě : 1 - 5 místo 100 Kč a 6 až poslední místo 50 Kč.
Překvapení od Globalsatu by teď už měl mít v rukou FedEx a jen doufám, že to do vyhlášení stihne.
Jinak bych chtěl všechny, kdo vidí vpravo nahoře svoje jméno (jsou přihlášení), zase poprosit, aby si prohlédli fotky a rozdělili svoje body ... podle přísloví víc děr - víc syslů, víc hlav - víc smyslů. Díky.
Publikováno 19 červen 2006 - 11:52
Podle zprávy, kterou jsem dostal odpoledne, se příští čtvrtek objeví i následující ceny:
1. TravelBug, čepice Czech Geocacher, mince Germany Gold
2. TravelBug, čepice Czech Geocacher
3. TravelBug
Všichni účastníci soutěže obdrží slevu pro nákup Geocaching Shop CZ v hodnotě : 1 - 5 místo 100 Kč a 6 až poslední místo 50 Kč.
Překvapení od Globalsatu by teď už měl mít v rukou FedEx a jen doufám, že to do vyhlášení stihne.
Jinak bych chtěl všechny, kdo vidí vpravo nahoře svoje jméno (jsou přihlášení), zase poprosit, aby si prohlédli fotky a rozdělili svoje body ... podle přísloví víc děr - víc syslů, víc hlav - víc smyslů. Díky.
Publikováno 23 červen 2006 - 8:42
teď už chybí jen vyhlásit vítěze. první čtyři podle pořadí budou mít možnost vybrat si ze dvou GH-601 a ze dvou BT-328 od Globalsatu. dál jen stručně:
1. 33 bodů Pítr
TravelBug, čepice Czech Geocacher, mince Germany Gold, sleva 100 Kč v GeocachingShopCZ
2. 22 bodů Poník
TravelBug, čepice Czech Geocacher, sleva 100 Kč v GeocachingShopCZ
3. 19 bodů a malinko lepší celkové hodnocení Pažitka
TravelBug, sleva 100 Kč v GeocachingShopCZ
4. 19 bodů A. da Mek
sleva 100 Kč v GeocachingShopCZ
další pořadí:
5. Pehta (sleva 100 Kč v GeocachingShopCZ)
6. ZDESi_tym (sleva 50 Kč v GeocachingShopCZ)
7. pamas II (sleva 50 Kč v GeocachingShopCZ)
8. Cerro Torre (sleva 50 Kč v GeocachingShopCZ)
9. zdudu (sleva 50 Kč v GeocachingShopCZ)
10. Hroch (sleva 50 Kč v GeocachingShopCZ)
... (sleva 50 Kč v GeocachingShopCZ)
kódy pro slevy brzy rozešleme a vítěze se pokusíme kontaktovat a předat jim ceny. všem díky.
Publikováno 19 červen 2006 - 12:39
Publikováno 23 červen 2006 - 13:31
Ke gratulaci se pripojuji a TESI MNE ZE:Gratuluji výhercům :-) Tak snad příště ... :-)
1. mezi vitezi je PONIK :-) (sice jsem mu nedal hlas, ale 2 z jeho 3 se mi libily) - osobne pogratuluji nejpozdeji na 2. plzenskem CITO eventu :-)
2. ze fotka se slunecnici je mezi 4 nejlepsimi (te jsem dal *** a tipoval ji na viteze :-) )
3. se umistila i "Pavucina" - byla take horkou favoritkou...
4. s Geocachingem souvisi i foceni kras prirody a byla radost z tech fotek vybirat (a moc slozite rozdelovat body)
5. asi dostanu slevu :-) a za ni koupim svuj / nas prvni TB :-)
Preji krasny vikend, hezke vylety, lovy a fotky...
TEA_CR a spol.
Publikováno 23 červen 2006 - 13:40
Publikováno 23 červen 2006 - 22:40
yoyo, konkurencia bola hustejsia, nez som prepokladal. Gratulujem vitaznym umelcom a odporucam zbombardovat fotkami aj aktualne sutaze NG a SonyTaké gratulujeme. Vítězné fotky jsou opravdu pěkné.
Publikováno 27 červenec 2006 - 11:49
Publikováno 24 červen 2006 - 23:07
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů