Něco z mého soudku :-)
Mám problém se spouštěním statistik na W7/32 nějakou dobu mi to fungovalo ale teď už prostě nic ani verze 32, ani beta ani 33 prostě to končí stejně pořád neřád...
takže jsem se s Gordem pustil trochu do hrabání se v kódu jak ggstatu tak ggsexpr a nejsme z toho moudrý problém je v otevírání pluginů a končí chybou:
Plugin error - Bad file descriptor
Problém je někde zde (od řádku 2109):
if (/^\s*INCLUDE_TEMPLATE(\s+)(.*)/) {
$file = encode ($incoding,$2);
$TEMPLATE++;
if (open ($TEMPLATE, '<' . $file) && ($TEMPLATE < 200)) {
ReadTemplate($TEMPLATE);
} else {
printStatus("Template $file cannot be opened.");
}
$TEMPLATE--;
}
konkrétně při Otevírání pluginu dojde k této chybě a do ggsexpr už se to nedostane !! zatím netuším naprosto proč. Doma na Vista/32 vše funguje korektně a bez problému
pokud skusím perlem načist ten plugin jen tak (text) tak vše funguje vpořádku takže v souboru to není...
Pak pokud už to někdo nezmínil ve verzi 33 se nějak divně chovají šířky jednotlivých grafů tabulek a podobně pokud jich tam je víc a různě se mění dvě vedle sebe pak zase jedna a tak pořád dál tak dost často se ty šířky nějak rozhází....
problém by mohl být např tady (ř. 4230):
puvodne (1.32) byl radek:
printHTML " <tr><td rowspan='9'>\n" ;
ted ()1.33) je:
printHTML " <tr><td rowspan='9' style='width: ${$widthimgtable}px;'>\n" ;
v těch dolarech v tom posledním asi...

asi bych se obrátil na
Gorda má některé ty HTML věci vychytané...
mě trápí víc ten problém s tím pouštěním kdy na některých počítačích XP. Vista/32, to jde W7/32 to nejde při stejné konfiguraci všeho !!!!
jo ještě jeden zátes dělení nulou při nulovém počtu logu na vlastní keší - né moc časté ale je to tam....