FTF waymarking
Publikováno 26 květen 2011 - 21:44
Publikováno 26 květen 2011 - 21:54
Publikováno 26 květen 2011 - 21:57
Publikováno 26 květen 2011 - 22:56
haggaeus napsal/a:
Geocacheri waymarking ignorujou a waymarkerum je to jedno
Ve WM se hraje tak leda na FTW (first to waymark) - kdyz vyjde nova kategorie, poslat do ni prvni waymark.
A to se dá ? Já mám dojem že ty první WM už mají nachystané ti co tu kategorii zakládají.
Publikováno 27 květen 2011 - 1:00
Arne1 napsal/a:
haggaeus napsal/a:
Geocacheri waymarking ignorujou a waymarkerum je to jedno
Ve WM se hraje tak leda na FTW (first to waymark) - kdyz vyjde nova kategorie, poslat do ni prvni waymark.
A to se dá ? Já mám dojem že ty první WM už mají nachystané ti co tu kategorii zakládají.
Dá se narazit na i na divný týpky, co třeba založí novou kategorii, aniž by do ní někdy přispěli - byť jediným waymarkem.
Publikováno 27 květen 2011 - 8:32
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 27 květen 2011 - 10:08
wmh napsal/a:
Dá se narazit na i na divný týpky, co třeba založí novou kategorii, aniž by do ní někdy přispěli - byť jediným waymarkem.
Nojo, kdyz do cajoven chodim vetsinou potme, a kdyz kolem nejake jen prochazim, tak me to nenapadne Moh bych to napravit, beztak je v te kategorii maly provoz.
Publikováno 27 květen 2011 - 11:13
Publikováno 27 květen 2011 - 12:12
haggaeus napsal/a:
wmh napsal/a:
Nojo, kdyz do cajoven chodim vetsinou potme, a kdyz kolem nejake jen prochazim, tak me to nenapadne Moh bych to napravit, beztak je v te kategorii maly provoz.
Aha, to mě nenapadlo, já myslel 1866 pomníčky...:D Pořád se chystám jich pár poslat z harddisku do světa, abychom se v té kategorii "Monuments/War" odlepili ode dna (na "Persian Gulf jich stačí jen pár a rezerva je veliká ), ale nějak mi to s tím slowmarkingovým přístupem trvá...
Publikováno 27 květen 2011 - 18:48
wmh napsal/a:
Aha, to mě nenapadlo, já myslel 1866 pomníčky...:D Pořád se chystám jich pár poslat z harddisku do světa, abychom se v té kategorii "Monuments/War" odlepili ode dna (na "Persian Gulf jich stačí jen pár a rezerva je veliká ), ale nějak mi to s tím slowmarkingovým přístupem trvá...
ok, v nedeli zkusim najit v Ceskem Dubu pruskou pametni desku a vymenim 1:1 za hradistskou Sokolovnu
Publikováno 31 květen 2011 - 9:24
Že by se mi podařilo FTW-CZ? http://www.waymarkin...Mailbag_Sady_CZhaggaeus napsal/a:
Kategorie to nová není, ale v našich končinách nic takového zatím není.
Publikováno 31 květen 2011 - 16:34
Nositel Nobelovy ceny za mír.
#13 Guest_Ištván_*
Publikováno 20 červen 2011 - 20:02
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.
Publikováno 20 červen 2011 - 20:12
Ale ten waymarkovaný předmět tam byl i dříve než se někdo rozhodl ho jako WM označit - na rozdíl od krabky, kterou někdo musí vzít a donést na místo. Logování WM před založením je celkem běžné - mám svou fotku z toho místa, případně i se mnou ? Tak loguju !Nekra napsal/a:
S474Ne , to jsi už zkoušel, logovat nějaký WM s datem PŘED jeho založením? Přijde mi divný, že by to neměli ošetřený a neházelo to chybu (jak by moh někdo navštívit WM, když tam v té době žádný nebyl).
Publikováno 20 červen 2011 - 21:02
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.
Publikováno 20 červen 2011 - 22:25
Publikováno 20 červen 2011 - 22:30
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 20 červen 2011 - 23:18
U retro navstev zalezi na kategorii, nektere je maji vyslovne zakazany, treba WW I Memorials, jine explicitne povoleny (vygooglil jsem Ghosts and Hauntings). Ale vesmes jsou vitany, kdyz tam navstevnik vylici sve dojmy z mista, byt i par let stare.
No a FTW neni zas takova vzacnost, v Sokolovnach mame prvni byvalou sokolovnu v San Franciscu, v cajovnach jednu na Floride, mne se nahodou povedlo FTW v bozich mukach (wayside shrines).
Publikováno 09 listopad 2011 - 0:10
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů