nejvhodnesi smartphone na GC
Publikováno 27 květen 2011 - 21:46
Publikováno 28 květen 2011 - 6:14
Publikováno 28 květen 2011 - 7:41
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus
Publikováno 28 květen 2011 - 8:26
Publikováno 29 květen 2011 - 10:50
Publikováno 29 květen 2011 - 10:54
Publikováno 29 květen 2011 - 11:12
A k té přesnosti co tu píše skurakai zrovna oregon bych jako ukázku přesnosti nedával. Dříve jsme používal externí GPS LD-3W od Nokie a vždy mě přivedl stejně jako kluky s 60Csx a v současnosti používám zmíněnou E52ku, která má interní GPS a i když HandyGeocaching ukazuje šílené přesnosti třeba 10, 20 metrů tak vždy nepřijdu se šipkou dál než 2 - 3 metry od místa kam navedou "velké" GPSky. To bych řekl, že je hodně slušné.
Takže abych nějak odpověděl. Dnes je zásadní při kešování výdrž baterie. Každý operační systém má do sebe něco, ale celkově počítej s tím, že k Androidu a iPhonu nejspíš budeš potřebovat internet v mobilu respektive se ti sám připojí ani nemrkneš a pak to budeš akorát různými fígly blokovat. Ty systémy jsou na internet prostě stavěné. K symbianu se ti bude určitě hodně hodit.
Publikováno 29 květen 2011 - 11:25
TenenteCZ napsal/a:
ahoj, poprosim o radu nejvhodnejsiho mobilu pro GC. HTC, Samsung ci Nokia nebo jiny? Nebo sse vyplati poridit externi GPS modul?
Jak psali kolegove vyse - zalezi na tom jaky preferujes OS.
Ale - mam aktualne navic doma dva telefony:
ASUS p552w, WinMobile 6.5 Professional.... se zakladni a extended baterii, GPS SirfStar ... aktualne je pevna cena 2000,- Kc.
Anebo starsi Android T-MObile G1/HTC Dream, opet se zakladni a extended baterii ....
Popis tady: http://www.geocachin...475#post_280475.
Kdyz tak se ozvi..
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 29 květen 2011 - 11:41
http://www.sunnysoft...la-defy-en.html
Nemate nekdo zkusenost?
Samsung Galaxy S Relay 4G - nejlepší HW vysouvací qwertz telefon
HTC Kaiser, Samsung i8000 16GB + QStarz BT-Q1000X
Publikováno 29 květen 2011 - 11:57
Publikováno 29 květen 2011 - 12:15
Luky6100 CZ napsal/a:
ASUS P552W, jak o něm píše "brazajer" bych z vlastní zkušenosti nedoporučoval. Lovil jsem s ním docela dlouho, ale vnitřní GPS je vhodná akorát tak na autonavigaci, takže jsem používal externí bluetooth GPS. A další nevýhoda byla dost mizerná výdrž na baterie.
Jinak se mi osvědčil OS Windows Mobile hlavně v kombinaci s prográmkem "GCzII".
Nechci zacinat flame..ale co jinyho nez SirfStar bys chtel? Napadlo te vypnout statickou navigaci? Mmch, tenhle chipset maj i ty GPS BT moduly... podle tveho tvrzeni tedy pak nelze pouzit tedy zadny mobil/PDA na kesovani ... Ono zkus sehnat pda/mobil, kde bude GPS chipset SirfStar s moznosti vypnuti SN ... nenajdes.
No, staticka navigace jde vypnout. Kazdopadne, je k dispozici. A jak jsem psal - je k nemu rozsirena baterii + standardni.
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů