geoget - ggstat šablona
Publikováno 20 červenec 2011 - 18:28
Publikováno 20 červenec 2011 - 19:09
Publikováno 20 červenec 2011 - 19:18
Publikováno 20 červenec 2011 - 19:52
Ano to je problém s cestama atd. ggstat neví kde je databáze atd. takže já jsem to do svého batu dal s absolutníma cestama a pouštím ggstat z DOSu batem, jelikož jsem měl problémy s autostatem... mám tam něco takového, pokus se upravit pro sebe.pelishek napsal/a:
a) když se snažím spustit ggstat, tak vyběhne konzole a vypíše error, že chybí geodet.db3 myslím
-když autostat, tak to normálně něco dělá, ale problém je, že neumím nastavit tu šablonu a z všemožných manuálů to nechápu (jsem asi prostě blbec ), dojede to, ale profil na gc.com je prázdný, právě protože neumím správně nastavit šablonu (řekl bych)
"D:\GeoGet\data\script\GgStat\GgStat.exe" -q -d "D:\GeoGet\data\geoget.db3" -o "D:\GeoGet\data\script\GgStat\GgStats.html" -t "D:\GeoGet\data\script\GgStat\Template_sobikovi_tab.cz" -x 50.079250 -y 014.446133 -c Sobikovi
Publikováno 20 červenec 2011 - 20:39
Publikováno 21 červenec 2011 - 7:00
1. jake jsou parametry predavane Autostatem GgStatu? To je videt pri vypnutem silent modu.
2. zkontroluj, zda soubory obsazene v parametrech opravdu existuji a jsou to ty spravne
Nejcastejsi pricinou byva, ze predavana cesta a jmeno souboru se sablonou ukazuje na neexistujici soubor. Zridka se vyskytne podobny problem i s databazi (pokud se nepouziva implicitni databaze geoget.db3).
Dalsim problemem mohou byt cestu s mezerama nebo se znaky s diakritikou. Mnohokrat jiz bylo napsano, ze toto neni vhodne pouzivat. Je pravda, ze za poslednich par mesicu jsme trochu vylepsili chovani aplikaci na tomto poli, ale kodovani znaku ve Windows je opravdova dzungle, v jednu chvili se soucasne pouzivaji prinejmensim 3 kodove stranky pro totez a je docela narocne to uhlidat.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů