ggstat - Chybějící CZ kraje a státy na mapách
Publikováno 29 červenec 2011 - 23:40
Statistiky jsou k nahlédnutí zde:
http://www.geocachin...70-60a0e1270a98
Co mě nejvíc trápí jsou následující problémy:
- ačkoliv mám odloven větší počet keší v SČ, JČ a JM krajích, na mapě CZ krajů ani v související statistice se nezobrazují
- na mapě evropy jsou Bosna a Hercegovina a Moldova označeny jako bez nálezů keší, ačkoliv v obou státech keše nalezené mám. Moldova navíc není uvedena v popisku u mapy, ačkoliv tam 3 keše odlovené mám.
Data v databázi se zdají být v pořádku. Tag CZ Kraj je u keší nastaven pomocí Divider makra.
Rád bych vyřešil tenhle problém předtím, než se vrhnu do úpravy šablony pro nový sesign stránek gc.com.
Dík moc za radu jak na to.
Publikováno 30 červenec 2011 - 10:24

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 30 červenec 2011 - 15:05
Publikováno 30 červenec 2011 - 19:30
Publikováno 30 červenec 2011 - 20:54
Publikováno 30 červenec 2011 - 23:13
petjo2655 napsal/a:
Na zaklade doporuceni som uz viackrat skusal nastavit Windows na anglictinu(USA), pak restart, pak cestinu a zas restartnut ale nepomohlo to. Ani po opatovnom spusteni GeoGetu a nahrani polygonov pluginom Divider mi to nevygenerovalo spravne statistiky.
Dival som sa do adresarov Geoget/Data-gasp/Polygon a su tam stale tieto chybne nazvy. Neviem ci to mam prepisat ručo (ci sa nieco stane), ale obavam sa ze by mi to uz neslo vobec.
Pokud slo o znamy problem s cestinou v systemu, pak je nutne jeste cele ty kategorie tagu smazat, a az p-ote znovu zavolat Divider. Ten totiz provadi roztrideni jen tam, kde tag chybi. Pokud tam uz nejaky byl, tak to nezmeni.
Nicmene pokud tu diakritiku vidis spatne i v tom adresari, pak je mozne, ze problem s diakritikou v systemu postihl i ukladani nazvu techto souboru. V tu chvili doporucuji cely ten polygon dresar smazat, nezapomenout jej smazat i z distdata adresare, a pak to prejet instalaci geogetu. Pak bys mel ty soubory mit pojmenovane spravne. A az pak smazat ty kategorie tagu a spustit znova Divider.
Dej vedet, jak jsi dopadl.
Publikováno 31 červenec 2011 - 8:04

Publikováno 05 srpen 2011 - 21:15
Vyzkoušel jsem. Smazal a spustil Divider. Ani po spuštění makra Divider u patřičných krajů není tag CZ Kraj (na rozdíl od krajů, které se na mapě zobrazují) vyplněn.sobikovi napsal/a:
Podíval bych se na to, jaké máš hodnoty v tagu. Ideálně smazat všechny a nechat znovu rozdělit do okresů, krajů atd. Problém nastává, když máš jihocesky a jihočeský atd.
Nějaký nápad co s tím?
Publikováno 05 srpen 2011 - 21:18
Publikováno 05 srpen 2011 - 21:30
HaLuMa napsal/a:
Vse tu jiz bylo receno. Zkontroluj si nazvy polygonu, jestli je nemas blbe. (vznika to tehdy, pokud jsimel v systemu pomrsenou cestinu a v tu chvili jsi nainstaloval Geoget - cestina v nazvech souboru je pak take blbe, a nebude ti to fungovat.
Stalo se následující:
- smazal jsem adresář polygony
- nainstaloval jsem poslední verzi GeoGetu (verze 2.5.13)
- po instalaci chyběly polygony pro 4 kraje - (Středočeský, Plzeňský, Jihočeský a Vysočina) [je mi jasné, že tady bude problém, jsou to soubory s č nebo ň v názvu]
- chybějící soubory jsem dodal do patřičného adresáře manuálně
- smazal jsem všechny CZ* tagy
- spustil jsem Divider
- u oněch 4 krajů se nedoplnil tag CZ kraj
Odpovědí bude tedy nejspíš, že mám "nakopnutou češtinu". Co to ale znamená? Co s tím mohu dělat?
Publikováno 05 srpen 2011 - 21:33
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 05 srpen 2011 - 23:18
Aha. To jsem už zkoušel a v ničem to nepomohlo. Měl jsem to za nefunkční návod. Vyzkoušel jsem to ještě jednou a výsledek stále stejný. Dokonce ani po reinstalaci Geogetu (po provedení výše uvedeného návodu) se nic nezlepšilo. Po instalaci ony 4 kraje pořád chybí.gord napsal/a:
Take to tu jiz je nekolikrat popsane: zmenit jazyk a misto na anglictinu a Spojene staty, restartovat PC, vratit jazyk a misto na cesrinu a CR.
Publikováno 05 srpen 2011 - 23:28
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 06 srpen 2011 - 10:27
fremen.cz napsal/a:
Změnil jsi to nastavení z EN na CZ úplně všude?
Např ve Win7 je to asi na 4 místech (v jednom hlavním okně, ale různě rozházené)
Změnil jsem to tak, jak bylo popsáno v návodu. Jestli jsou tam ještě nějaká 2 místa, to nevím. Mám Win XP.
Publikováno 06 srpen 2011 - 10:30
Publikováno 06 srpen 2011 - 19:14
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 06 srpen 2011 - 19:22
Publikováno 07 srpen 2011 - 15:42
Jsou to anglická windows XP. Česko jako stát a české prostředí nastavit šly. Na disku mám soubory s uvedenými znaky a spouštím je bez problému.HaLuMa napsal/a:
S WinXP skutecne nikdy problem nebyl... leda ze by tam vubec nebylo zapnute ceske prostredi.
Setkal jsem se jen s jedním programem, který s nimi má problém . správce souborů Servant Salamander. V něm jsem měl problém třeba spustit mp3 s českými znaky. Po přechodu na Total Commander tento problém přešel.
Zkusím ještě přenést geoget i se statistikami na pracovní notebook, kde mám Win 7 - také anglickou verzi. Ale počítač s českými windows bohužel nevlastním.
Publikováno 07 srpen 2011 - 16:12
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů