GeoBurčák, 2.ročník
Publikováno 21 červen 2006 - 22:40
Předkládáme k diskusi dva možné termíny : 23.-24.9.2006, nebo 7.-8.9.2006. První z termínů je vhodnější pro ubytování, neboť nejbližší camp Apollo je provozován do konce září. Uvažováno je s občerstvením ve stejném rozsahu jako loni. Lze se domnívat, že cena by mohla být rovněž v relaci loňského roku (nebylo zatím projednáno).
Otevírám toto vlákno, aby si zájemci o setkání u burčáku zavčas zablokovali zmíněný víkend ve svých časových plánech a rovněž proto, abychom předběžně zjistili počet zájemců. V krátké době vstoupíme do jednání s majitelem vinného sklepu a postupně budeme zveřejňovat upřesňující informace. Listing eventu budeme publikovat opět někdy srpnu. Očekáváme Vaše příspěvky a těšíme se na Vaši účast.
Publikováno 22 červen 2006 - 1:28
Publikováno 22 červen 2006 - 12:11
Publikováno 22 červen 2006 - 14:08
Publikováno 23 červen 2006 - 8:59
Publikováno 03 srpen 2006 - 14:06
Publikováno 03 srpen 2006 - 14:50
Minule pan majitel něco říkal o možnosti ubytování...? Nedalo by se tam někde zabrat cca 4 m2 na postavení stanu? Teda myslím mimo ten kemp...Díky za upozornění, samozřejmě měla být v druhém datu desítka, tedy říjen. S majitelem sklepu jsem již mluvil a s přihlédnutím k ubytování jsem zamluvil zářijový termín.
Publikováno 03 srpen 2006 - 16:28
Stranka kempu Apollo je tu. Inac, vybavenie kempu uz nejaku tu dekadu pamata, hygiena tiez nic moc, ale jeden poburciakovy zvysok noci sa tam da v pohode prezit.Chtel bych se zeptat jak to vypada s ubytovanim na teto akci. Sic jsem si precetl ze az ke sklipku se da dojeti autem v listingu eventu, ale myslim si ze jezdit do sklipka autem je skutecne napad nemoudry.
Takze je nejakej konktakt na ten prilehly kemp ? Pripadne nejaky penzion v okoli ?
Diky za info.
Publikováno 03 srpen 2006 - 16:54
Len na okraj, do buducna - Az si budete niekto zajednavat ubytko, ohlaste sa ako hromadny zajazd pod nazvom napr. Geoburcak, cena za noc je pre grupaky nizsia (100,- + 50,- "poplatky").Stranka kempu Apollo je tu. Inac, vybavenie kempu uz nejaku tu dekadu pamata, hygiena tiez nic moc, ale jeden poburciakovy zvysok noci sa tam da v pohode prezit.
Publikováno 03 srpen 2006 - 17:06
Hm ja jsem asi nejakej natvrdlej dneska ale nejak jsem nepochopil za co je ta 100vka ? Kdyz pojedem do chatky pro 4 ktera stoji 380 tak nas to vyjde mene jak kilo kazdeho + 50 poplatky, kdyz si vezmu stan pro 2 tak za nej dam 60 + 2x50 poplatky.Len na okraj, do buducna - Az si budete niekto zajednavat ubytko, ohlaste sa ako hromadny zajazd pod nazvom napr. Geoburcak, cena za noc je pre grupaky nizsia (100,- + 50,- "poplatky").
Publikováno 03 srpen 2006 - 18:14
Nie si natvrdly, napisal si obe mozne kombinacie, ked sa ta zlava neuplatni. Pri ostatnych typoch ubytovania (2chatka, vacsie 4chatky) to vychadza lacnejcie.Hm ja jsem asi nejakej natvrdlej dneska ale nejak jsem nepochopil za co je ta 100vka ? Kdyz pojedem do chatky pro 4 ktera stoji 380 tak nas to vyjde mene jak kilo kazdeho + 50 poplatky, kdyz si vezmu stan pro 2 tak za nej dam 60 + 2x50 poplatky.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů