Přejít na obsah

Fotka

Geocaching Challenges

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
567 odpovědí na toto téma

#441 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 7:48

Teda celenky jsou lepsi nez sem myslel, tyhle reloaded jsou cool napad to bodiky naskakujou s jednou fotkou co? ;)
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.

#442 Opicakuz

Opicakuz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 282 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 8:13

Tak já zase obnovím chodník. :)
  • 0
http://pck.desitka.cz Powercaching klan

#443 Hamerinski

Hamerinski

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 9:38

Koukám, že zase nějakým nadkacerum vadila wifi tramvaj, ale honit se za tb nebo auty jen aby se dostali ke škatuli, to jim nevadí... Už je to trapne a směšné, jak se pár .... snaží ničit práci jiných.
  • 0

#444 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 9:42

mala technicka - Dino Park Harfa jsem si poslal do archivu sam :), jelikoz mel blbe souradnice. editovat nejde, takze smazano a vytvoreno znovu. publikovano zatim neni, jeste neuplynul limit 24h od vytvoreni predchozi challenge. jak se tam dostaly souradnice staromaku fakt netusim, kopiroval jsem tam z google mapy souradnice Harfy ...
  • 0

#445 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 9:45

Hamerinski napsal/a:
Koukám, že zase nějakým nadkacerum vadila wifi tramvaj, ale honit se za tb nebo auty jen aby se dostali ke škatuli, to jim nevadí... Už je to trapne a směšné, jak se pár .... snaží ničit práci jiných.

to jsem to teda stihl o fous. obavam se, ze to ma souvislost s tim, ze se GS nelibi, ze to nema jedny staly souradnice. oni chteji mit svazany s challenge jedno misto.
  • 0

#446 Pinokio.CZ

Pinokio.CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 11:04

Koukal jsem se na některé čelenky, to je super, takové výzvy, jít před barák kde se nechtělo "zakladateli" zakládat keš, a tam se vyfotit. To asi stálo opravdu hodně úsilí a vymýšlení. Rozumných čelenek je jak šafránu. Stejně je jen otázka času, kdy se začne reptat s ochranou osobnosti a tím, že nutit nás zveřejňovat své ksychty je útok do základních svobod jednotlivce. (obdobně jako to dopadlo už u všech stávajících keší).
  • 0

#447 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 11:28

Dain a Olik napsal/a:

Hamerinski napsal/a:

to jsem to teda stihl o fous. obavam se, ze to ma souvislost s tim, ze se GS nelibi, ze to nema jedny staly souradnice. oni chteji mit svazany s challenge jedno misto.

...a zřejmě proto se tam ty souřadnice zadávají takovým obskurním způsobem :D
  • 0

#448 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 11:29

Pinokio.CZ napsal/a:
Koukal jsem se na některé čelenky, to je super, takové výzvy, jít před barák kde se nechtělo "zakladateli" zakládat keš, a tam se vyfotit. To asi stálo opravdu hodně úsilí a vymýšlení. Rozumných čelenek je jak šafránu.

Stejně je jen otázka času, kdy se začne reptat s ochranou osobnosti a tím, že nutit nás zveřejňovat své ksychty je útok do základních svobod jednotlivce. (obdobně jako to dopadlo už u všech stávajících keší).

a nutí tě snad někdo? Tak to nelov a nevšímej so toho. :o
  • 0

#449 malaveverka

malaveverka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 13:02

Pinokio.CZ napsal/a:
Stejně je jen otázka času, kdy se začne reptat s ochranou osobnosti a tím, že nutit nás zveřejňovat své ksychty je útok do základních svobod jednotlivce. (obdobně jako to dopadlo už u všech stávajících keší).

No a kdo ti brání si ten xicht na fotce zakrejt nebo rozmazat? Případně se fotit zezadu ;)
  • 0

Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo

bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou

#450 Pinokio.CZ

Pinokio.CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 13:42

malaveverka napsal/a:

Pinokio.CZ napsal/a:

No a kdo ti brání si ten xicht na fotce zakrejt nebo rozmazat? Případně se fotit zezadu ;)

Já jen konstatuji, jak to udělal GS v minulosti, na základě naříkání ostatních, tak že tehdy buď Tvoji cennou radu nedostali, nebo se jim nezdála dost platná.
  • 0

#451 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 033 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 15:55

jak tu byla řeč o rušení výzev, jak na to? třeba tohle by určo zasloužilo zrušit .. to podle mě už nemá s GC nic společeného

http://www.geocachin...CX1B6E_Homeless
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#452 Opicakuz

Opicakuz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 282 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 16:11

Mě se nápad líbí. Challenges tě mohou buď přivést na pěkné místo, nebo tě přivedou k nějakému nápaditému úkolu. Pokud úkol nechceš plnit, nemusíš. Tohle přeci není o bodech. Tenhle ukol mi prijde zajimavy, vtipny a nikoho to nepohorsuje. Take je zcela legalni. Skoda, ze to neni v Praze. Hned bych tam sel. :)
  • 0
http://pck.desitka.cz Powercaching klan

#453 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 18:24

Orxion napsal/a:
jak tu byla řeč o rušení výzev, jak na to? třeba tohle by určo zasloužilo zrušit .. to podle mě už nemá s GC nic společeného

Co s tím furt máte? Líbí se ti, tak si ji dej. Nelíbí, nech ji pro jiné. Nikdo tě nenutí jít ji lovit, na mapě ti nestraší... tak voco vám proboha jde. Furt tyhle snahy nechápu. Copka když se ti nelíbí obtížnost nebo listing nějaké keše ji hned dáváš k archivaci? Nelíbí se ti tahle čelenka, založ novou podle sebe a uvidíš jestli se bude líbit. Vono se to moc snadno palcuje.... "Žij a nech žít...".
  • 0

#454 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 18:43

Nevztekej se podkacere!
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.

#455 rodinka veverek

rodinka veverek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 18:56

sobikovi napsal/a:

Orxion napsal/a:

Co s tím furt máte? Líbí se ti, tak si ji dej. Nelíbí, nech ji pro jiné. Nikdo tě nenutí jít ji lovit, na mapě ti nestraší... tak voco vám proboha jde. Furt tyhle snahy nechápu. Copka když se ti nelíbí obtížnost nebo listing nějaké keše ji hned dáváš k archivaci? Nelíbí se ti tahle čelenka, založ novou podle sebe a uvidíš jestli se bude líbit. Vono se to moc snadno palcuje.... "Žij a nech žít...".

Orxion:
1. Výzvy mají s GC společné pouze to, že se odehrávají na místě zadaném geografickými souřadnicemi, nic víc. Je to jiná hra, není to geocaching.
2. Tato čelenka neporušuje pravidla, takže ji nemáš právo rušit flagováním. (Ani jeden ze čtyř důvodů flagování není naplněn.)

sobikovi:
3. GS by rád, aby jsme se k ní vyjádřili a hodnotili ji, takže když se ti nelíbí, dáš palec dolů, je to zcela legitimní. (Já dal palec nahoru, mně se to líbí i když odvahu to udělat nemám.)
  • 0

#456 haggaeus

haggaeus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 751 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 19:05

rodinka veverek napsal/a:
Orxion:
1. Výzvy mají s GC společné pouze to, že se odehrávají na místě zadaném geografickými souřadnicemi, nic víc. Je to jiná hra, není to geocaching.
[...]

No jen doufam, ze to bezdomovci amateri taky vedi a nebudou na otazky kolemjdoucich a strazniku "clovece, co tu delate?" odpovidat "hraju geocaching" :)
  • 0

#457 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 20:34

Jasně, ale je rozdíl, jestli palcují ti co hrají tuhle hru na čelenky nebo jen banda tupců z rozmaru a vzteku vypalcuje na co přijde aniž by se zamyslela..
  • 0

#458 rodinka veverek

rodinka veverek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2011 - 19:47

Pokud někdo hru nehraje ani nechce hrát a nic o ní není, nemůže palcovat ani tak ani tak, protože nemá a nemůže mít názor. Myslím, že hysterie počátečních dnů, projevující se mimo jiné vyjadřování odporu ke hře palcováním, už odezněla. Problém byl v nešťastném způsobu, kterým Zeměmluv čelenky uvedl: nehotová a nejasná pravidla, nedodělaný software, kiss the frog jako odstrašující příklad, sčítání bodů, zmizelé datum z logů, obrovské avatary v lozích a kdo ví, co ještě.
  • 0

#459 Bo.T.L.

Bo.T.L.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2011 - 20:30

Tak jsem si dnes vyzkoušel svou první Challenge (Nebílovského žábáka) abych měl představu co to obnáší. Omylem jsem ale ke completed logu dal úplně jinou fotku. Nikde jsem nenašel možnost editace logu nebo přiložené fotky. Jediné co jsem našel byla použít tlačítko Incompeled, kdy se nejspíše zrušil celý log včetně vložené fotografia a vytvoření nového Completed logu.
  • 0

#460 pajase

pajase

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 143 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2011 - 10:05

to Bo.T.L. : mohu se zeptat, jak sis jí zapsal? Mě to napsalo, že je archivovaná
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama