Nefunkcni Pocket query / negeneruje soubor k odeslani
Publikováno 22 červen 2006 - 17:35
Nemam problem s emailem jak se to uz tady resilo, ale PQ vubec nevygeneruje mejl i kdyz to mam nastavene. Mate take tento problem?
Publikováno 23 červen 2006 - 13:42
Publikováno 23 červen 2006 - 8:06
Publikováno 23 červen 2006 - 10:03
a co spamovy kos? me chodi vse ok....mam stejny problem
Publikováno 23 červen 2006 - 13:46
Jo tak to se mi stalo vcera neco podobneho. Ocividne v tom maji nejaky hokej. Nechal jsem si vygenerovat PQ ktera se ma po vygenerovani vypnout, coz se nestalo a navic prisla dalsi ktera byla vypnuta. Tak nevim co se jim tam s tim deje. A vhledem k tomu ze PQ je jedna z nejpodstatnejsich vyhod kvuli kterym si lidi plati Premium Member, tak by s tim meli docela rychle neco udelat.Mam stejne problemy - navic se mne generuji jine pq nez mam aktualne zaskrtnute. Napriklad vcera me neocekavane prislo celkem 9 pq, bohuzel vsak mezi nimi byla pouze 1 z 4 co jsem pozadoval...
Publikováno 23 červen 2006 - 10:59
Publikováno 23 červen 2006 - 11:25
Publikováno 23 červen 2006 - 11:43
Snad jedině, že Jeremy restartoval nějakou mašinu a už to běží (před pár měsíci, což může být pravda).Presne tak spamovym kosem ci cimkoliv jinym to neni. Dozvedel jsi se neco na tom originalnim foru?
Publikováno 23 červen 2006 - 12:27
Publikováno 23 červen 2006 - 12:44
Publikováno 23 červen 2006 - 14:42
Treba pak Groundspeaku dojde, ze by nebylo spatne udelat nektere "univerzalni" pocket queries, ktere staci jednou denne vygenerovat a milionkrat stahnout. Jako napriklad query "Vsechny cache v danem state".Z orig. fora: nekomu se osvedcilo zkopirovat si nefumkcni pocket query do noveho a to uz pry chodi. Nezkousel jsem to, nemam na to ted cas. Navic mi toto reseni nepripada prilis "systemove". Jestli to takhle udelaji vsichni a stare nechodici pocket queries nesmazou, zatizeni serveru naroste teoreticky az nadvojnasobek.
To je IMHO ukazkovy typ dotazu, ktery nemusi byt vygenerovany na minutu presne, a pritom by poslouzil temer kazdemu. Ani by nemusely vysledky chodit emailem, stacilo by kdyby PM meli moznost si je stahnout z webu.
Publikováno 23 červen 2006 - 16:50
Aby jim to mohlo dojít, tak jim to musí někdo sdělit - takže neváhej a pišTreba pak Groundspeaku dojde, ze by nebylo spatne udelat nektere "univerzalni" pocket queries, ktere staci jednou denne vygenerovat a milionkrat stahnout. Jako napriklad query "Vsechny cache v danem state".
To je IMHO ukazkovy typ dotazu, ktery nemusi byt vygenerovany na minutu presne, a pritom by poslouzil temer kazdemu. Ani by nemusely vysledky chodit emailem, stacilo by kdyby PM meli moznost si je stahnout z webu.
Publikováno 23 červen 2006 - 20:38
Jenze ja nejsem PM, takze by moje navrhy nejspis padaly do prazdna .Aby jim to mohlo dojít, tak jim to musí někdo sdělit - takže neváhej a piš
A hlavne -- pokud ma Groundspeak problemy s vyrizovanim Pocket queries (jakoze je mozna nema, treba nam to jen tak pripada), tak jsou jejich programatori urcite schopni podivat se jake typ PQ pouzivaji PM nejcasteji, a podle toho provest optimalizaci.
Publikováno 02 duben 2008 - 12:28
Zdravím, od začátku, co jsem Premium Member (od 20. dubna 2008 se zakoupením Garmin Colorado), tak mi přišel na e-mail jen jeden mnou vyžádaný PQ (téměř ihned po odeslání), ale od té doby vůbec nic! :@ Nastavoval jsem různé možné kombinace, v náhledu mi to keše vždy zobrazilo, ale na e-mail mi už nic nechodí, ani nepřekračuji denní limit 5 PQ! E-mailovou schránku mám na www.email.cz a do spamu ani nikam jinam mi to nepadá..
Prosím, nevíte kde by mohla být chyba?
Původně jsem si chtěl PM zaplatit dál, ale jestli to takhle blbne, tak asi zůstanu u Skrýšotlače.. :|
Publikováno 02 duben 2008 - 12:47
Publikováno 02 duben 2008 - 13:16
Publikováno 02 duben 2008 - 13:39
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů