Podvádíte při geocachingu?
Publikováno 05 September 2011 - 16:35

Publikováno 05 September 2011 - 16:41

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 05 September 2011 - 17:04
Publikováno 05 September 2011 - 17:09

Publikováno 05 September 2011 - 17:15

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 05 September 2011 - 17:22
Publikováno 05 September 2011 - 19:05

Publikováno 05 September 2011 - 19:14
mauricie napsal/a:
1. Geocaching je hra s jediným pravidlem "najít keš a zapsat se do logbooku". Kdo na netu loguje keše, které nenašel, podvádí. Vše ostatní (BF, nakopnutí, spolupráce, kamarádská výpomoc, ...) je dovoleno a záleží na každém hráči, co je a není pro něj přijatelné.
Souhlasím. EDIT: I když to není jediné pravidlo.

Jen bych rád doplnil, že až se za nalezení kešky budou dávat peníze, tak má cenu hledat podvodníky. Do té doby okrádá jen sám sebe.
Garmin Etrex H + Samsung Galaxy Pocket
Osobní stránky
Rozšíření do prohlížeče Google Chrome a Opera Seek a Cache.
Publikováno 06 September 2011 - 7:02
Publikováno 06 September 2011 - 7:46

Publikováno 06 September 2011 - 10:06

Publikováno 06 September 2011 - 10:16
Myslim, ze sa staci zapisat. Netreba byt v krabici fyzicky.lumos napsal/a:
Závěrem...
Myslím, že oficiální pravidla geocachingu říkají, že aby byl uznán nález je třeba být fyzicky v krabici.

Zlaty fond slovenskych kesi - SLOVENSKE LEGENDY
GTB 100+1 kesek v prirode v Bratislave
Publikováno 06 September 2011 - 13:23
Nando78 napsal/a:
Závěrem...
Myslím, že oficiální pravidla geocachingu říkají, že aby byl uznán nález je třeba být fyzicky v krabici.
Hm, tak do mikrošky bych měl asi problém...
Publikováno 06 September 2011 - 21:18
Smrk napsal/a:
Nando78 napsal/a:
Závěrem...
Hm, tak do mikrošky bych měl asi problém...
do mikrošky bude třeba ještě pohubnout, ale třeba takováhle keš (viz obrázek) - tam by se vešel i kačer vypasenej po vánočních hodech

Publikováno 07 September 2011 - 9:18

Publikováno 07 September 2011 - 15:15
Ahoj. Nechtěl jsem tímto tématem nikoho urazit ani napadnout. Mohlo dojít k omylu z mé strany. Mohl se logovat v některých logboocích až po mě, což je možné.
=====================================================
Hele, ale my taky občas logujeme úplně jinam než nakonec řady, hlavně tam kde je málo místa a někteří geoidioti - ostatní prominou, zaplácnou jedním slovem celou stránku, kam by se normálně zalogovali 3 lidi nebo vynechají zbytek stránky, prostě loguju tak aby se vešli i ostatní.
Ale je fakt, že zrovna na téhle sérii jsme taky viděli zapsané kačery v logboocu jen na některých krabkách a pak měli zalogovanou celou sérii.
Všude se najdou vychcánci a když je to baví, nám by přišlo osobně divné zapisovat si krabky na kterých jsme nebyli, jak to mnohdy dělají některé teamy jenom kvůli statistice a ukázání jak jsem dobrej. Mám na mysli ty teamy, které se rozdělí a jedny jedou někam a druzí taky někam a logují se navzájem. My osobně to děláme kvůli poznávání nových míst a taky proto, že máme sedavé zaměstnání, tak aby se člověk trochu hýbal a vyčistil si hlavu.
Jo a podvádění typu, nechám si poradit od kolegy u nás není podvádění, pokud tu krabku doluštím nebo pak navštívím osobně a řádně se zaloguju
Publikováno 11 September 2011 - 0:51
tteam napsal/a:
Hele, ale my taky občas logujeme úplně jinam než nakonec řady, hlavně tam kde je málo místa a někteří geoidioti - ostatní prominou, zaplácnou jedním slovem celou stránku, kam by se normálně zalogovali 3 lidi nebo vynechají zbytek stránky, prostě loguju tak aby se vešli i ostatní.
jo to mě může nas.rat taky. ale ono je to většině lidí jedno, po nás potopa. ale remcat, že je plnej logbook, to umí každý. je to jak s parkováním. přijede idiot (nebo někdo kdo s tím neumí) na parkoviště a zabere místo kam by se vešly třeba dvě další auta...
ale to šiju i do sebe, já jich v Hamburku u Aldi zabral asi osm :-) plus další před a za autem.. no co no, do firmy mě nepustili a stát kde jinde nebylo.a nikomu to nevadilo, bo to bylo v noci. u nás by mě nějakej zmetek hned napráskal těm důležitejm v kostkovaných čepicích co si hrají na dopraváky
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.
KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...
statistika munzee: [url]http://www.opencachi...munzeer=petr007[url]
Publikováno 11 September 2011 - 13:38
Publikováno 11 September 2011 - 14:32
to je tupec, ten to ryje.
Publikováno 11 September 2011 - 17:57

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů