Publikováno 04 October 2011 - 8:26
Mě je to uplně jedno, že se to někomu zdá ubohé nebo trapné. Běžně se tady řeší třeba geojarry, používají ho jistě stovky kačerů, ale to je v pořádku.
Já to nedělám kvuli PM keším, ano, mám dvě PM keše odlovené, ale ty jsem skutečně našel v době kdy jsem PM byl. Mi jde čistě jen o pohodlnost filtrování typů keší a keší nalezených. Kromě toho, logování pm keší bm uživateli je jak vidím kolem běžná praxe, a často se setkávám s tím že to ownerům vubec nevadí.
Toto forum je od toho, aby se měl akždej možnost zeptat. O skriptech které umí ledacos je aji na geowiki, aji tady na foru, toto je jen další z mnoha skriptů do opice které existují.
Nebudu si kupovat PM jen kvuli filtrování typů keší, stát si denně může kolik chce, ale to co musím vydat najednou je pro mě dost, zvlášt v této době, a nestojí mi to za to.
Pokud někomu vadí, že si to nenajdu sám a musim se tu ptát, tak pardon, ale od toho tu to forum je, naopak tu není od toho, aby se tu lidi dohadovali - zbytečně. Aby se tady už člověk pomalu bál na nco zeptat.
Dál se k tomu vyjadřovat nebudu, skript mi funguje, a používám ho, tím to pro mě končí.