Geoget 2.6.1
Publikováno 07 říjen 2011 - 19:00
Aktualizace stavu - U oznacenych kesek aktualizuje stav online dotazem na GC.live. Stavem se rozumi v provozu/mimo provoz/archivovaná. Spolu se stavem se aktualizuje i název a druh keše. Jednim dotazem lze aktualizovat az 100 kesek najednou. Pokud oznacite vice kesek, bude provedeno vice dotazu zasebou.
Stahnout nove logy - K oznacenym keskam stahne poslednich 10 logu. Na jeden dotaz se stahnou logy jedne kesky. Pokud zonacite vice kesek, bude provedeno vice dotazu zasebou.
Stahnout vsechny logy - K oznacenym keskam stahne vsehcny logy. Na jeden dotaz se stahnou logy jedne kesky. Pokud keska ma logu mnoho (tisice), provede se vice dotazu.
Proc je dobre vedet, kolika dotazy se co dela? To proto, ze Groundspeak limituje pocet volani API funkci na maximalne 30 za minutu!
Co se stane, pokud tento limit prekrocite? Vyskoci na vas chybova hlaska, ktera vas o teto skutecnosti informuje. Mate moznost operaci prerusit, nebo zkusit znovu, pochopitelne az pote, co chvili pockate! Geoget vam v pripade chyby "prekroceni limitu" trochu usnadni zivot! zkuste si v tom pripade toho chyboveho formulare nevsimat a ono se po minute samo neco stane...
A do dalsich verzi mohu slibit, ze prace na API jeste zdaleka nekonci.
Publikováno 07 říjen 2011 - 19:06
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 07 říjen 2011 - 19:14
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 07 říjen 2011 - 19:16
S474N napsal/a:
Predpokladam, ze uvedene veci jsou "PM only". Z duvodu zbytecneho ptani ostatnich lidi, kteri do toho nevidi, bych navrhoval to vzdycky radeji uvadet.
Vypadá to, že to funguje i u BM... stavy krabic se aktualizují, zbytek jsem nezkoušel.
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 07 říjen 2011 - 19:20
Welcome! You've successfully authorized Geoget by Geoget.
To enhance Geoget functions by some online functions too. (Like a PocketQuery downloading, etc.) Geoget is freeware PocketQuery manager, similar to GSAK. The server load will be small, because it is a simple function, and is not useful for every user.
For more information, explore http://www.geocaching.com/live/
If you were not the one who authorized this application, and are concerned that your account may have been compromised, we recommend that you update your account password immediately.
Publikováno 07 říjen 2011 - 19:20
S474N napsal/a:
Predpokladam, ze uvedene veci jsou "PM only". Z duvodu zbytecneho ptani ostatnich lidi, kteri do toho nevidi, bych navrhoval to vzdycky radeji uvadet.
Predpokladas spatne. Vse by melo byt dostupne kazdemu!
Publikováno 07 říjen 2011 - 19:22
fremen.cz napsal/a:
Hehehehehhhh
To zas zvrtali pri poslednim updatu webu, kdy zmenili format toho mailu...
Publikováno 07 říjen 2011 - 19:24
HaLuMa napsal/a:
To zas zvrtali pri poslednim updatu webu, kdy zmenili format toho mailu...
Ten mail mi přisvištěl normálně do schránky kterou mám "provázanou" s registrací na GC.com
Spíš to bude při každém přihlášení (teoreticky) spamovat, že ses přihlásil a zda je to OK.
Publikováno 07 říjen 2011 - 19:36
Publikováno 07 říjen 2011 - 19:47
vidím jeden "problém".HaLuMa napsal/a:
Ubehl tyden od posledni verze, ktera prinesla komunikaci s GC.live API. A mame tu první přídavek!
Aktualizace stavu - U oznacenych kesek aktualizuje stav online dotazem na GC.live. Stavem se rozumi v provozu/mimo provoz/archivovaná. Spolu se stavem se aktualizuje i název a druh keše. Jednim dotazem lze aktualizovat az 100 kesek najednou. Pokud oznacite vice kesek, bude provedeno vice dotazu zasebou.
...
Při tom se aktualizuje pole "Aktualizace", a není už jasné, jestli je aktualizovaný celý listing, nebo mám listing zastaralý a aktuální jen ten stav. Nemělo by se to pole rozdělit/přidat "aktualizace stavu"?
Jinak pěkná práce, hezky to šlape.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 07 říjen 2011 - 20:49
Tak to je poprvé, co mám pocit, že něco co má cosi společného gc.com, funguje rychle! Nádhera.HaLuMa napsal/a:
Ubehl tyden od posledni verze, ktera prinesla komunikaci s GC.live API. A mame tu první přídavek!
Ale nebýt té poznámky S474N, vůbec by mě nenapadlo to vyzkoušet, stejně jako on bych automaticky předpokládal, že to je jen pro pm, talže i já se přimlouvám za jasné odlišení PM-only vlastností a PAUPER-vlastností.
Publikováno 07 říjen 2011 - 20:53
Publikováno 07 říjen 2011 - 21:22
Publikováno 07 říjen 2011 - 21:46
Publikováno 07 říjen 2011 - 23:09
Publikováno 07 říjen 2011 - 23:19
Publikováno 08 říjen 2011 - 8:48
Publikováno 08 říjen 2011 - 9:05
Publikováno 08 říjen 2011 - 9:35
Publikováno 08 říjen 2011 - 10:16
Kde se dá nahlédnout do dokumentace?Valicek1 napsal/a:
Mám ještě jeden dotaz - má GG nějaké funkce pro pluginy co se týče gc.live API? V dokumentaci jsem to nenašel, ale to je OK, dyť nová verze je tu teprve chvilku
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů