Kačerka hledá kačera na lovení :)
Publikováno 10 říjen 2011 - 22:35

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 10 říjen 2011 - 22:48
DATaTEAM napsal/a:
Nojo, ale já chci použitelný, né ty zalogovaný jinýma kačerkamaNapadlo mě napsat sem, protože mě GC baví a sdílet ho je fajné, ne?
Ale tohle, tohle jsem nečekala
DATaTEAM napsal/a:
Tak toho se nebojímKdo se mnou jednou zakeškuje, zjistí, jestli na to má nebo ne
Vidíš, a já myslel, že těch "negrabnutejch" chlapů jako jsem já, je daleko více :-) A určitě by se někteří dali zlákat :-) A třeba by nevadilo, že jsi Pražačka ;-)
Publikováno 10 říjen 2011 - 22:54
Roman_Jaromer napsal/a:
A třeba by nevadilo, že jsi Pražačka ;-)
No nechci ti do toho kecat chlape, ale většina lidí z Prahy to vnímá spíš jako výhodu než hendikep :-)
Publikováno 10 říjen 2011 - 22:57
Jelca napsal/a:
Roman_Jaromer napsal/a:
A třeba by nevadilo, že jsi Pražačka ;-)
No nechci ti do toho kecat chlape, ale většina lidí z Prahy to vnímá spíš jako výhodu než hendikep :-)
Nojo, ale to bych to nesměl brát ze svého pohledu a z toho, že bydlím 130 km od Prahy... i když jen v Královehradeckém kraji a do Prahy se dá dostat i za 2 hoďky :-)
I když ono je vlastně pravda, že Východní Čechy začínám mít vylovené, takže by mi neuškodilo jezdit někam dál ;-)
Publikováno 10 říjen 2011 - 22:59
Trhac napsal/a:
Ondřej Neff kdysi napsal: „Pokud chce muž vědět, co si o něm doopravdy žena myslí, nechť ji vzbudí v půl třetí ráno a vyzve ji, aby s ním šla pozorovat meteorický roj!" (P.S.: Zkusil jsem to. Šla se mnou. Pak jsem to zopakoval po publikaci kešky GC248G5. Opět šla se mnou. Bohužel výsledek byl jen TTF…Slanecek napsal/a:
Naopak. Tim se proveri, zda je zena skalni. A ver mi, ze kdyz vyleze z kanalu a otevre mu lahvace, bude ji nosit na rukou.)
To je zase off topic, Ona prece prosla a to je to, oc tu bezi. Nebo vlastne ne, hledame chlapa, kterej to oceni. Nebo mozna vic chlapu, kteri to oceni.
Publikováno 10 říjen 2011 - 23:00
Publikováno 10 říjen 2011 - 23:01
Slanecek napsal/a:
Nebo mozna vic chlapu, kteri to oceni.
To zavání nějakým skrytým sponzoringem

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 10 říjen 2011 - 23:06
fremen.cz napsal/a:
Slanecek napsal/a:
Nebo mozna vic chlapu, kteri to oceni.
To zavání nějakým skrytým sponzoringem
Tak moment! Ja chlapy nesponzoruju. Ti, ktere bych snesla to nepotrebujou. Ale jsem ochotna je podporovat v kravinach.

Publikováno 10 říjen 2011 - 23:07
Publikováno 10 říjen 2011 - 23:18

Publikováno 10 říjen 2011 - 23:20
Publikováno 10 říjen 2011 - 23:21

Publikováno 10 říjen 2011 - 23:21
Jelca napsal/a:
:-) Díky, dám vědět jak to dopadlo :-)
Abych to zas nevedela driv nez ty.
Publikováno 10 říjen 2011 - 23:29
Publikováno 10 říjen 2011 - 23:33
Slanecek napsal/a:
skoro, ty se vzdycky prasknes strasne rychle.
a já jsem prý užvaněný chlap

Publikováno 11 říjen 2011 - 1:27
DATaTEAM napsal/a:
aha.. takže musím být keš, aby chlapi měli zájem
Jdu si koupit velkou krabici a vymýšlet zajímavý listing

Hoď sem potom odkaz. Jestli bude listing alespoň z části tak zábavný jako toto vlákno, tak si rád (a myslím nejen já) počtu

Jinak abych nebyl úplně off, tak bohužel zájem nemám

...naopak, jelikož také nerad kešuji sám, tak pokud by stačila občasná společnost na nějakém tom odlovu, jsem alespoň v tomto ohledu, plně k dispozici

Publikováno 11 říjen 2011 - 5:55
Jelca napsal/a:
Jen tak OT, teda pokud tady ještě jde bejt off-topic, ale nepřijde vám že v posledních týdnech se jakákoliv diskuze v tomhle threadu zvrhne na diskuzi stejných lidí na stejné téma? Normálně bych řekl, že na nás leze jaro, ale v řínu ...
To víš... říje je říje... žádný jaro...
Jinak jsem si po ránu docela pobavil pročtením vlákna a hlavně se už dohodňte, kdo zkusíte FTU, než vás předběhne kytara nebo malej paroubek...
Publikováno 11 říjen 2011 - 6:05
Publikováno 11 říjen 2011 - 7:29

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů