Kačerka hledá kačera na lovení :)
Publikováno 10 říjen 2011 - 21:35
Publikováno 10 říjen 2011 - 21:36

Publikováno 10 říjen 2011 - 21:37
Sedmitecka napsal/a:
Modrak napsal/a:
Teda ja bejt zdejsima damama, tak to resim uplne jinak.
Staci kdyz si zalozej listing, finalku daj na HC, daj pro jistotu fotohint do listingu aby pri dohledani v terenu kaceri omylem nelogovali nic netusici sousedku, pridaj attributy, a to nejen RGB a xx-yy-zz, ale i D/T. K tomu nejake ty ikonky, napriklad 24/7, jen v noci, stealth required (je li kacerka vdana), food nearby (ma-li uvareno), scenic view, eventualne teamwork required. Ale ono je to jedno, FTFkar stejne na atributy nema cas koukat. Revirnik schvali zda je vse dle pravidel (tedy zkontroluje obcanku) a publikuje. Do 10 minut je tam maj FTFkare a muzou si vybirat - Benjo nebo Sinuhet
Dobrý:D:D
Jen nevím, jestli ten výběr ze jmenovaných FTFkařů je ten správný a dostatečný:D:D:D
ahoj, nechci prudit, ale FTF už asi padlo ne?

Publikováno 10 říjen 2011 - 21:39

docs.google.com
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 10 říjen 2011 - 21:39
hohac napsal/a:
Sedmitecka napsal/a:
Modrak napsal/a:
Teda ja bejt zdejsima damama, tak to resim uplne jinak.
Staci kdyz si zalozej listing, finalku daj na HC, daj pro jistotu fotohint do listingu aby pri dohledani v terenu kaceri omylem nelogovali nic netusici sousedku, pridaj attributy, a to nejen RGB a xx-yy-zz, ale i D/T. K tomu nejake ty ikonky, napriklad 24/7, jen v noci, stealth required (je li kacerka vdana), food nearby (ma-li uvareno), scenic view, eventualne teamwork required. Ale ono je to jedno, FTFkar stejne na atributy nema cas koukat. Revirnik schvali zda je vse dle pravidel (tedy zkontroluje obcanku) a publikuje. Do 10 minut je tam maj FTFkare a muzou si vybirat - Benjo nebo Sinuhet
Dobrý:D:D
Jen nevím, jestli ten výběr ze jmenovaných FTFkařů je ten správný a dostatečný:D:D:D
tož na to se mi ani nechce reagovat:D:D:D:D
Publikováno 10 říjen 2011 - 21:40
fremen.cz napsal/a:
Prosím pány, aby se vyjádřili, jaké body mám zanést do dotazníku na spolulovkyni.
Tedy krom obligátního: věk, výška, barva vlasů, barva očí, typ váhové kategorie a zda má nebo nemá vyřešenou minulost popř potomky ve vlastní péči (či si je půjčuje od ex-manžela).
Tak nevím, ale podle mě je daleko důležitější, jestli si dva sednou a to z žádného dotazníku nezjistíš :-)
Publikováno 10 říjen 2011 - 21:41
fremen.cz napsal/a:
popř si muži vytvořte formulář sami
docs.google.com
to už se musí vyplňovat dotazníky?

CHCEŠ SE MNOU CHODIT? ANO x NE

Publikováno 10 říjen 2011 - 21:42
Roman_Jaromer napsal/a:
Tak nevím, ale podle mě je daleko důležitější, jestli si dva sednou a to z žádného dotazníku nezjistíš :-)
Mno ale fakta o základní konfiguraci zjistíš.
Přeci jen, jak praví moudro: Jeden rád mák a druhý tvaroh

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 10 říjen 2011 - 21:44
Publikováno 10 říjen 2011 - 21:44
hohac napsal/a:
Ještě že to nedělám pro body a nebo FTF :-)
Publikováno 10 říjen 2011 - 21:45
TerezkaZ napsal/a:
fremen.cz napsal/a:
popř si muži vytvořte formulář sami
docs.google.com
to už se musí vyplňovat dotazníky?kde jsou ty časy kdy stačilo zaškrtnout
CHCEŠ SE MNOU CHODIT? ANO x NE
To bylo na zakladce, ne? - cau, chces se mnou chodit? - ja uz chodim s Novakem - tak se s nim rozejdi - tak jo. Byly casy, kdy to bylo jednoduchy...
Publikováno 10 říjen 2011 - 21:45
Publikováno 10 říjen 2011 - 21:47
Jelca napsal/a:
Zato teď je to peklo ...
Neni, sepis majetek, uved plat a rano se bez nechat prohlidnout. Musis jen zakaslat, abys vypadal jako lakavej brzoneboztik. To ti prida na atraktivite.
Publikováno 10 říjen 2011 - 21:47

Publikováno 10 říjen 2011 - 21:49
Neni, sepis majetek, uved plat a rano se bez nechat prohlidnout. Musis jen zakaslat, abys vypadal jako lakavej brzoneboztik. To ti prida na atraktivite.[/quote
No a to je právě ono :-)
Terezka: Zato se ženskejma je to vysloveně pohoda viď ....
Publikováno 10 říjen 2011 - 21:50
Slanecek napsal/a:
Jelca napsal/a:
Zato teď je to peklo ...
Neni, sepis majetek, uved plat a rano se bez nechat prohlidnout. Musis jen zakaslat, abys vypadal jako lakavej brzoneboztik. To ti prida na atraktivite.

Publikováno 10 říjen 2011 - 21:50
[quote]Slanecek napsal/a:
Neni, sepis majetek, uved plat a rano se bez nechat prohlidnout. Musis jen zakaslat, abys vypadal jako lakavej brzoneboztik. To ti prida na atraktivite.[/quote
No a to je právě ono :-)
Terezka: Zato se ženskejma je to vysloveně pohoda viď ....[/quote]

Publikováno 10 říjen 2011 - 21:51
Sedmitecka napsal/a:
Slanecek napsal/a:
Jelca napsal/a:
Zato teď je to peklo ...
:D:D ale hlavně si nedávat rande po tom Styxu:D:D:D:D to na atraktivitě moc nepřidá
:D:D
Naopak. Tim se prveri, zda je zena skalni. A ver mi, ze kdyz vyleze z kanalu a otevre mu lahvace, bude ji nosit na rukou.
Publikováno 10 říjen 2011 - 21:52

Publikováno 10 říjen 2011 - 21:52
DATaTEAM napsal/a:
zulu23 napsal/a:
No vida... "zmrtvýchvstání" DATaTEAMu...tak šupšup... máš co dohánět
No, já musím toho dohnat víc, než si myslíš, Luky) Proto hledám společnost :-)
edit: že já tě vůbec do toho zasvětila! svořila jsem geomonstrum![]()
jsem vedle tebe za lamu
Něco už jsem vycítil před časem, ...zbytek si domyslel ze Tvých glosů na FB...
Až budeme plánovat nějaký výjezd, zkusím si na Tebe vzpomenout

...ikdyž jak to tu tak sleduju, třeba už ani nebudeš mít zájem

GeoGet, Oregon 550 + TOPO Czech PRO 2013, HTC + c:geo
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů