
Pravidelná hospoda pro kačery v Praze!
#1
Publikováno 13 říjen 2011 - 0:33
Takže každou středu v 19:00 budu v restauraci Red Hook
N 50° 3.4399', E 14° 26.0955'
Restaurace je kuřácká a bude se tam pít pivo a kouřit, takže prosím abstinenty a nekuřáky aby nechodili, nebo jen na vlastní nebezpečí!
Schválně zda někdo přijde :-)
#2
Publikováno 13 říjen 2011 - 0:39
#3
Publikováno 13 říjen 2011 - 0:40
Slanecek napsal/a:
Tak abych te zas nepodporovala tak bezvyhradne - pokud kolem muzu odlovit nejakou kes, jdu.
:-) Samozřejmě že můžeš, v tom ti nehodlám bránit :-)
#4
Publikováno 13 říjen 2011 - 5:45
#5
Publikováno 13 říjen 2011 - 7:40
#6
Publikováno 13 říjen 2011 - 8:38


#7
Publikováno 13 říjen 2011 - 8:44

#8
Publikováno 13 říjen 2011 - 8:52
#9
Publikováno 13 říjen 2011 - 9:23
1, online - http://voyo.nova.cz/expozitura/
2, offline - http://www.ulozto.cz...j/?q=expozitura

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
#10
Publikováno 13 říjen 2011 - 9:39
Jelca napsal/a:
Mimochodem, vari tam vyborne...
To je mi platny kdyz se smi jen PIT a KOURIT
Mimochodem zamysleli ste se nekdy na tim klise ze CIGARETA (nebo koureni) k pivu patri ???? Vzhledem k tomu,ze v nasich zemich je koureni rozsirene rekneme 150-200 let maximalne a vareni piva je tu cca 700 let je to samozrejme holy nesmysl.
On je take trosku nesmysl to, ze vestina pivovaru vari pivo podle Tradicni Ceske receptury a jedna se o spodne kvasene pivo typu Pils (pilsner). Takze jsou to piva podle "receptury z Plzenskeho pivovaru, ktery je cca od roku 1842 a navic byl pri zalozeni vic Nemecky nez Cesky (uz jen to ze Plzensky prazdroj neni originalni nazev ale jen pokus o prekald Pilsner Urquell). Ale kazdpopadne pokud vezmeme neco jako tradicni českou recepturu melo by se jednat o spise o Psenicne svrchne kvasene pivo (weizenbier), ktery se tu vaři pravě uz tech 700 let. S prihnourenyma ocima by se mohlo jedna o nejake ALE pivo (jecmenne, ale svrchne kvasene), pripadne Weizenbock.
Takhle na me ty napisy na lahvich pusobi podobne jako Druhe rocniky TRADICNIHO (dosadte si dami, urcite jste uz takovou vec nekd potkali).
#11
Publikováno 13 říjen 2011 - 9:51
#12
Publikováno 13 říjen 2011 - 11:45
Jak pro koho. Pro mnoho lidí k pivu vůbec cigareta nepatří (narkomani ať si táhnou někam do ústraní)Dobesch napsal/a:
Mimochodem zamysleli ste se nekdy na tim klise ze CIGARETA (nebo koureni) k pivu patri ???? Vzhledem k tomu,ze v nasich zemich je koureni rozsirene rekneme 150-200 let maximalne a vareni piva je tu cca 700 let je to samozrejme holy nesmysl.
.
#13
Publikováno 13 říjen 2011 - 11:53
#14
Publikováno 13 říjen 2011 - 12:41
Arne1 napsal/a:
Jak pro koho. Pro mnoho lidí k pivu vůbec cigareta nepatří (narkomani ať si táhnou někam do ústraní)
Ať si táhnou kam chtějí především nekuřáci

Akorát teda nevím jak se pak navzájem u toho pivka potkávat, když každý bude sedět v jiné hospodě

#15
Publikováno 13 říjen 2011 - 12:46


UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
#16
Publikováno 13 říjen 2011 - 12:49


#17
Publikováno 13 říjen 2011 - 12:54

#18
Publikováno 13 říjen 2011 - 12:56
#19
Publikováno 13 říjen 2011 - 12:58
Parkis napsal/a:
Myslím že kuřáků kteří odmítnou chodit do nekuřácké hospody bude o dost míň než nekuřáků co nevlezou do kuřácké...alespoň tak je to v mém okolí.
Kuřák si může odskočit na čouda ven, kdežto nekuřák se asi těžko půjde jednou za hodinu nadechnout
Mimochodem jednu nevýhodu ty nekuřácké mají, včera nám zakázali zapálit tam svíčky na narozeninovém dortu
Mně nekuřácké hospody jako kuřákovi až tak nevadí, i tam dokonce občas chodím

Už tam ale nepáchnu během zimy, protože oblíkat se, pajdat někam ven, zase se v hospě svlékat, tak na tohle už jsem moc líný

#20
Publikováno 13 říjen 2011 - 13:03
Dobesch napsal/a:
S nekolika kamarady sme si kuraky rozdelili na KURAKY a VYHULENCE........
KURAK - prijde, prisedne si k evidentne nekurackemu stolu (tim myslim stul kde dosud nikdo nekouri), ale muze to byt mysleno na celou restauraci --sice je kuracka, ale aktualne neni nic zapaleneno... A ZEPTA SE, ZDA NAM Nebude VADIT KDYZ SI ZAPALI a pokud dostane zamitavou odpoved tak ji respektuje - ostatne Pravidla slusneho chovani dokonce doporucuji zeptat se i okolnich stolu zda jim dym nebude vadit, zeptat se spolustolovniku povazuji za samozrejmost
VYHULENEC - prijde, prisedne ke stolu kde zrovna nekdo ji veceri (nebo pripadne i obed) a prvni po cem se u obsluhy shani je popelnik (pokud si ho nekde nesebral uz cestou ke stolu). Pak aniz by cokoli rekl si zapali a labuznicky vyfoukne dym primo na vas. Nedej boze se ohradit --ON JE PRECE V HOSPODE A ON MA PRAVO nebo jeste lepe Svatou povinnost si zapalit.
Abych pravdu rekl ....KURACI MI OPRAVDU NEVADI.
S tímhle souhlasím ! A neskromně se klidně dovolím zařadit do kategorie KUŘÁK


0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů