Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#521 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 13:14

Jak to vypada s opravou "sidici maslicky"? Uz se tesim jak mi zcerna :D
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#522 ThomasPV

ThomasPV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 14:09

jessie.r napsal/a:
Mně se nechtějí aktualizovat některé odznáčky...

Myslím, že posle statistik, co máš na profilu bude problém v (ne)generování odznáčků.
Zkus prosím přes spuštěním statistik znova vygenerovat odznáčky (BadgeGenII Silent). Mělo by to pomoci :)
  • 0

#523 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 14:10

ThomasPV napsal/a:

jessie.r napsal/a:
Mně se nechtějí aktualizovat některé odznáčky...

Myslím, že posle statistik, co máš na profilu bude problém v (ne)generování odznáčků.
Zkus prosím přes spuštěním statistik znova vygenerovat odznáčky (BadgeGenII Silent). Mělo by to pomoci :)

ne "zkus", to prostě musí udělat v tomto pořadí, jinak se to neukáže
  • 0

#524 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 14:41

Dobesch napsal/a:
Jak to vypada s opravou "sidici maslicky"? Uz se tesim jak mi zcerna :D

už jsem se trochu vysekal z práce tak se na to pomalinku vrhám zase :)
B)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#525 Lindbergh

Lindbergh

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2013 - 23:12

Ahoj, již delší dobu se trápím s podobným problémem, o kterém psal uživatel Dobesch. Konkrétně psal toto a zatím se chudák odpovědi nedočkal: Tak hlasim nejake problemy s pocitanim maslicek: 1. 20 bodu za nalezení keší v 15 rozdílných státech USA nebo 5 ruzných zemích -- tady nevim zda se pocita i domovska zeme, ale nikde neni ze by nemela - ac tedy splnuji podminku (ČR, MAdarsko, Polsko, Rakousko, Slovensko) tak mam 0 bodu -- teda pokud vyraz KESI neznamena, ze musi byt nalez vice nez 1 2. 0.5 bodu za každých 7 dní neprerušeného lovu bráno v nejdelším neprerušeném úseku. 10 bodu bonus za 366 dní -- aktualne mam takovej hezky kulatej stav dni na lovu aby se to dobre pocitalo a bud mi to nekde zere 10 bodu v dobe lovu nebo to nepricita 10b za 366 Mám naprosto stejný problém a nechci zdvojovat dotaz, tak se jen připojuju, že není sám :(
  • 0
KDO SE VRACÍ Z NEÚSPĚŠNÉHO LOVU BEZ KRVE A VCELKU, HLEDÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!!!

#526 Lindbergh

Lindbergh

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2013 - 19:59

Tak koukám, že žádná odpověď :( No škoda, alespoň věta typu mrknu na to, ale dřív než "tehdy a tehdy" se na to nedostanu by byla fajn. Nojono, nedá se nic dělat, ale sklamání to je.
  • 0

#527 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2013 - 22:00

Jo taky sem se tesil ze brzy zcernam a zatim si holt budu muset tech 30 bodu pockat -- takze TB kody sem, oprasuji fotak a vzjuru na Powertrail :P
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#528 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2013 - 22:11

Lindbergh napsal/a:
Ahoj, již delší dobu se trápím s podobným problémem, o kterém psal uživatel Dobesch. Konkrétně psal toto a zatím se chudák odpovědi nedočkal:
Tak hlasim nejake problemy s pocitanim maslicek:

1. 20 bodu za nalezení keší v 15 rozdílných státech USA nebo 5 ruzných zemích -- tady nevim zda se pocita i domovska zeme, ale nikde neni ze by nemela - ac tedy splnuji podminku (ČR, MAdarsko, Polsko, Rakousko, Slovensko) tak mam 0 bodu -- teda pokud vyraz KESI neznamena, ze musi byt nalez vice nez 1

2. 0.5 bodu za každých 7 dní neprerušeného lovu bráno v nejdelším neprerušeném úseku. 10 bodu bonus za 366 dní -- aktualne mam takovej hezky kulatej stav dni na lovu aby se to dobre pocitalo a bud mi to nekde zere 10 bodu v dobe lovu nebo to nepricita 10b za 366

Mám naprosto stejný problém a nechci zdvojovat dotaz, tak se jen připojuju, že není sám :(

jo je tam chybka :) už to mám opraveý ale ještě něco dodělávám...
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#529 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2013 - 10:00

4.2.2 je venku ale opraveny jen ty dva problémy v páskách zatím ... na dalším se pracuje I tak prosím ty co mají ty hodnoty ať mi to zkontrolují. Myslím, že už by to mělo být správně :) ale nedosahuji takových hodnot :)
  • 0

#530 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2013 - 11:11

Uz to vypada podstatne lip-- 2 bodiky a jsem cernoch :) Diky
  • 0

#531 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2013 - 12:07

Dobesch napsal/a:
Uz to vypada podstatne lip-- 2 bodiky a jsem cernoch :) Diky

dík za kontrolu :)
  • 0

#532 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2013 - 12:12

ale koukám, že ty státy mají ještě problém.... divné .... ok ještě jdu hledat
  • 0

#533 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2013 - 15:24

je to dobře :) můžu pokračovat v jiných věcech... uff
  • 0

#534 Lindbergh

Lindbergh

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2013 - 20:15

Super, díky moc!
  • 0

#535 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2013 - 15:17

Ahoj,¨ měl bych dotaz. Neexistuje nějaká varianta, jak donutit odznáčky k "odřádkování", tím myslím třeba donutit odznáčky států, aby pro danou "barvu" odznáčku založili druhou řádku. Případně možnost, aby v jednom bloku byly odznáčky "vše mimo států" a v druhém bloku "státy" (se zachováním řádkování podle barvy odznáčku) To jsou zase nápady, co :-) ? Dík
  • 0

#536 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2013 - 15:29

Neexistuje nicméně mám nějaké tendence to trochu překopat = ty odznáčkový věci dát možná separátně protože jsou specifický :) jinak v pluginu je to možné navolit buď tak, že máš každou barvu extra nebo pokud je více barev za sebou tak se to nakompresuje a to až do délky řádku a pak se to zalomí (jen pokud jsou jiné)... nic víc to zatím neumí ale hodlám to trochu redesignovat...
  • 0

#537 PaTTrick

PaTTrick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2013 - 22:29

našel jsem trochu chybku a nevím jestli za ní můžu já (určitě :-) ) nebo Badge .. nemám odlovenou žádnou keš v Olomouckém kraji a přesto mi odznak tvrdí 14 krajů ze 14-ti....ale mapa krajů tvrdí 13/14... kde je chyba? Díky
  • 0
Na GC.COM jako PaTTTTrick

#538 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2013 - 23:10

no problém vidím :) máš tam Kraj vysočina dvakrát jednou jako "kraj Vysočina" a jednou jako "Kraj Vysočina" .... asi by sisi to měl sjednotit v DB nicméně úpravou pluginu to mohu vyřešit i já ... budu ignorovat velká a malá písmena :)
  • 0

#539 PaTTrick

PaTTrick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2013 - 23:25

DrakMrak napsal/a:
no problém vidím :) máš tam Kraj vysočina dvakrát jednou jako "kraj Vysočina" a jednou jako "Kraj Vysočina" .... asi by sisi to měl sjednotit v DB nicméně úpravou pluginu to mohu vyřešit i já ... budu ignorovat velká a malá písmena :)

díky, ale vidím to jako že mám "kraj Vysočina" a "Vysočina" ... ale at nebo tak, nevím jak se toho zbavit :)... rozřazuji jen automaticky pomocí Divederu, ted jsem prošel ručně tech 24keší co mám dle mapky krajů odloveno na Vysočině a všechny to mají zapsano stejně "Vysočina", tak nevím odkud se mi tam vzal ten druhý název a jak se ho zbavit ???
  • 0
Na GC.COM jako PaTTTTrick

#540 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2013 - 23:55

někde tady na webu je popis jak to dát do latě .... zkusím najít
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama