Netorack napsal/a:
Řešením je v geogetu...
Odebrat hromadně z DTB TAG "Kraj", "Okres" cokoli... a nechat ho vygenerovat všude nově.
A ne to ručně přepisovat

Publikováno 24 říjen 2011 - 10:21
Netorack napsal/a:
Řešením je v geogetu...
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 24 říjen 2011 - 10:23
Já to naštěstí ještě nedělalfremen.cz napsal/a:
Odebrat hromadně z DTB TAG "Kraj", "Okres" cokoli... a nechat ho vygenerovat všude nově.
A ne to ručně přepisovat
Publikováno 24 říjen 2011 - 10:25
Tohle by si měl každej asi spíš upravit v GeoGetu není to zase tak pracný a někde to tu visí jak se to dělá...Netorack napsal/a:
Další věc, co jsem dneska zjistil: Jak se přejmenoval kraj z "Vysočina" na "Kraj Vysočina", BadgeGen to bere jako dva různé kraje (takže mám prý v ČR vyloveno 107,14 % krajů). Řešením je v geogetu si ty staré kešky nalezené ještě před změnou předělat na "Kraj Vysočina". Možná by to ale mohl umět poznat i ten BadgeGen (tedy že Vysočina a Kraj Vysočina jsou jedna věc).
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 24 říjen 2011 - 12:00
Netorack napsal/a:
Další věc, co jsem dneska zjistil: Jak se přejmenoval kraj z "Vysočina" na "Kraj Vysočina", BadgeGen to bere jako dva různé kraje (takže mám prý v ČR vyloveno 107,14 % krajů). Řešením je v geogetu si ty staré kešky nalezené ještě před změnou předělat na "Kraj Vysočina". Možná by to ale mohl umět poznat i ten BadgeGen (tedy že Vysočina a Kraj Vysočina jsou jedna věc).
Publikováno 24 říjen 2011 - 12:02
dík za připomenutí :-) rozhodně kvůli tomu nebudu modifikovat kód pro BadgeGen IIArne1 napsal/a:
Netorack napsal/a:
Opakování matka moudrosti, že ?
Pokud se to neudělalo automaticky v nové verzi, tak uživatelsky nejjednodušší je v Geogetu
Nástroje / Nastavení / Tagy / vybrat "CZ kraj" / Smazat kategorii tagů
a pak pustit Divide znovu.
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 24 říjen 2011 - 13:18
Publikováno 24 říjen 2011 - 13:22
lol to nebylo na tebe to jen preventivně...Netorack napsal/a:
Už jsem byl poučen fremenem, tak už mě nechteNojo, nějak jsem tu změnu vůbec nezaznamenal.
Publikováno 09 listopad 2011 - 23:11
Publikováno 09 listopad 2011 - 23:11
Publikováno 09 listopad 2011 - 23:12
noo jedu v počítání verzí dál :-) a bordel ve stránkách už jsem upravilmikrom napsal/a:
jen takovej rejp. neni to matouci kdyz je badgegen 3.neco a ted je novej badgegen II verze 4.neco?
Publikováno 09 listopad 2011 - 23:17
Publikováno 09 listopad 2011 - 23:22
mikrom napsal/a:
1. oba pluginy (v menu pluginy) jsou "Settings", nemel by byt ten druhy "Silent"?
2. to zarazeni "Pluginy pro statistiku" je trochu odvaznyjednak by se mi libilo pro "statistiky" a druhak, by to pak vyhledove chtelo sloucit s ostatnimi skripty, ze, GgStat, GgStatTune, AutoStat.. vse by mohlo byt pod jednou plozkou v menu
Publikováno 09 listopad 2011 - 23:35
Publikováno 09 listopad 2011 - 23:37
Publikováno 10 listopad 2011 - 0:48
Publikováno 10 listopad 2011 - 0:52
divné mám waymarky taky v jiné DB a funguje mi to... zamyslím se nad tím...mpik napsal/a:
Tak to zkouším a padá mi to na rutině BG_WAYMARKER a to i když tu volbu vypnu. Možná to bude tím, že waymarky mám, ale v jiné databázi. Předchozí BadgeGen mi odznáček generuje. Musím se k této verzi zase vrátit, BadgeGen mi zatím neukáže nic.
Publikováno 10 listopad 2011 - 0:59
Publikováno 10 listopad 2011 - 1:05
Publikováno 10 listopad 2011 - 1:16
Publikováno 10 listopad 2011 - 1:18
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů