Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#621 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2013 - 11:42

vypuštěna verze 4.2.7 - nový odznak pro waymarking - drobné opravy - pro odznak Daily Caching přidáno do hintu datum od kdy do kdy to je (rozumná věc na požadavek Gorda) - drobná kosmetika
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#622 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2013 - 16:01

GeoGet\data\script\BadgeGenII\BadgeGenSettingSilent.ggp.pas ~~~
[Chyba] GeoGet\data\script\BadgeGenII\BadgeGenSettingSilent.ggp.pas(212:3): Duplicate identifier 'DateIStart'

• 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#623 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2013 - 17:00

fremen.cz napsal/a:

GeoGet\data\script\BadgeGenII\BadgeGenSettingSilent.ggp.pas ~~~
[Chyba] GeoGet\data\script\BadgeGenII\BadgeGenSettingSilent.ggp.pas(212:3): Duplicate identifier 'DateIStart'

jo nějak se mi to tam dostalo a nevšiml jsem si toho... opraveno
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#624 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 01 July 2013 - 8:53

Odznak EU Cacher byl povýšen o Chorvatsko které s dnešní půlnocí vstoupilo do EU a byla zvýšena i laťka pro diamant o 1 :) přeju příjemné dovolenkování v Chorvatsku :D :D
  • 0

#625 weri

weri

weri.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 1519 příspěvků(y)

Publikováno 01 July 2013 - 8:58

DrakMrak napsal/a:
Odznak EU Cacher byl povýšen o Chorvatsko které s dnešní půlnocí vstoupilo do EU a byla zvýšena i laťka pro diamant o 1 :) přeju příjemné dovolenkování v Chorvatsku :D :D

Příjemné dovolenkování v Chorvatsku beru jako provokaci, minulý rok při vybarvování této země jsem se spálil tak, že se to nedá ani popsat :D

Ale vážně, zpět k odznáčkům. Neplánuje se nějaká úprava stávajícího či tvorba nového ve spojitosti s tím, že se GPS MAZE stěhuje z Ameriky k nám do Evropy?
  • 0

PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI

6.gif15.5.-Den kuřete vindaloo

6.gif25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook

Banner_468.gif

Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!

#626 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 01 July 2013 - 9:44

weri napsal/a:

DrakMrak napsal/a:

Příjemné dovolenkování v Chorvatsku beru jako provokaci, minulý rok při vybarvování této země jsem se spálil tak, že se to nedá ani popsat :D

Ale vážně, zpět k odznáčkům. Neplánuje se nějaká úprava stávajícího či tvorba nového ve spojitosti s tím, že se GPS MAZE stěhuje z Ameriky k nám do Evropy?

No přemýšlím spíše co s tím weri... on je jen jeden takže je to takové tristní máš nemáš a hotovo :D rovnou za diamant ale jako proč ne je to opravdu velká událost a možná by si to fakt zasloužilo !!
Udělat ho je jednoduché :)
  • 0

#627 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 01 July 2013 - 9:52

fakt je, že Lost & Found akce taky mají svůj odznak ikdyž na něj mnoho lidí nedosáhne nikdy takže by si to asi zasloužilo....
  • 0

#628 weri

weri

weri.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 1519 příspěvků(y)

Publikováno 01 July 2013 - 10:00

DrakMrak napsal/a:
No přemýšlím spíše co s tím weri... on je jen jeden takže je to takové tristní máš nemáš a hotovo :D rovnou za diamant ale jako proč ne je to opravdu velká událost a možná by si to fakt zasloužilo !!
Udělat ho je jednoduché :)

Co jsem se doslechl, tak MAZE v září by neměl být poslední. ČAGeo by mělo putovat se stanem dál, ale ne tak často jako doteď (možná v rámci ME akcí). Ale nejsem mluvčím, tak informaci ber s rezervou.
Zároveň se povedlo prošlapat cestičku i případným dalším organizátorům MAZE mimo Ameriku, takže by se dalo předpokládat, že by se toho mohl ujmout i někdo ze zahraničí. Přece jen je to nová ikona a bude lákadlem pro řadu pořadatelů, aby si zajistili účast na svých akcích.
  • 0

PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI

6.gif15.5.-Den kuřete vindaloo

6.gif25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook

Banner_468.gif

Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!

#629 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 01 July 2013 - 10:03

jo věřím že ano jen stanovit nějaký meze jak se to bude vyvíjet je fuška ale tak nějak to promyslím zatím je na to čas a výroba odznáčku je vpodstatě už teď brnkačka...
  • 0

#630 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2013 - 15:48

Kosmetická oprava... jeden odznáček ne a ne se vypnout prevít ... tak byl umravněn
"Unique Types in a day"
  • 0

#631 Hanes69

Hanes69

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2013 - 9:15

Ahoj,
Vyhodnocení pásku mi vyjde takto:

1 point per 100 caches found: 1117 caches = 11 pt.
2 points per event hosted (max.30 pt.): 0 hosted = 0 pt.
0.5 points per D/T combination found in excess of 40 combinations: 81 is more then 40 pt. = 30.5 pt.
+10 points for completing the D/T matrix: 81 is complete Matrix then 30.5 pt.
20 points for either finding caches in 15 USA distinct states or 5 distinct countries: 0/12 is complete States/Countries then 20 pt.
10 points per 50 caches found on day with most finds (max.40 pt.): 76 caches = 10 pt.
0.5 points per 7 consecutive days with finds in largest streak. 10 point bonus at 366 days: 14 days = 1 pt.
0.1 points per favorite point on owned caches: 97 FP = 9.7 pt.
2 points per distinct cache type on day with most distinct types found: 5 cache type = 10 pt.
2 points per distinct cache type hidden: 3 cache type = 6 pt.
2 points per disctinct cache size hidden: 2 cache size = 4 pt.
0.5 points per FTF (max.30 pt.): 14 FTF = 7 pt.
1 point per 5/5 Difficulty/Terrain cache found (max.5 pt.): 3 [5/5] cache = 3 pt.
1 point per gemstone badge (excluding country badges): 2 gemstone = 2 pt.
2 points for every year since your first cache find: 2 year caching = 4 pt.
0.08 points per calendar day cached on. No points awarded if distinct days is less than 100. The year is negligible.: 161 day = 12.88 pt.
0.05 points per trackable moved/discovered (max.25 pt.): 210 TB/GC = 10.5 pt.
0.1 points per photo uploaded to found logs (max.25 pt.): 118 photo = 11.8 pt.

Score: 153.38 pt.

Nějak mi nesedí ten výpočet D/T
  • 0

#632 globusman

globusman

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2013 - 10:24

Hanes69 napsal/a:

Nějak mi nesedí ten výpočet D/T

To máš jednoduchý. 20,5 bodu je za 41 kombinací nad 40 a 10 bodů je bonus za kompletní MATRIX. Proto 30,5.
  • 0

#633 globusman

globusman

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2013 - 10:34

...
  • 0

#634 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 16 July 2013 - 12:36

pardon byl jsem v terénu ale odpověděl bych stejně dík: globusmane :)
možná bych měl jen zpřehlednit řádky ve vyhodnocení nahoře by mělo být 20.5 a o řádek níž
+10 = 30.5 když na to tak koukám ... v další verzi upravím (nemám 81 - tak jsem na to nedošel že to vypadá mírně debilně...) nějaké malé zpřehlednění si to zaslouží...
B)
  • 0

#635 globusman

globusman

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 16 July 2013 - 16:49

DrakMrak napsal/a:
pardon byl jsem v terénu ale odpověděl bych stejně dík: globusmane :)
možná bych měl jen zpřehlednit řádky ve vyhodnocení nahoře by mělo být 20.5 a o řádek níž
+10 = 30.5 když na to tak koukám ... v další verzi upravím (nemám 81 - tak jsem na to nedošel že to vypadá mírně debilně...) nějaké malé zpřehlednění si to zaslouží...
B)

Nemáš za co. Ještě bys mohl reagovat na mou poznámku ve vedlejším vlákně o MyOwnStat ;)
  • 0

#636 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 16 July 2013 - 16:51

kdyby se mi furt nevypínalo upozorňování na poznámku tak bych určitě reagoval grrrrr tohle mě tu už delší dobu sejří... si dám sledovat nějakou diskuzi a ono to po týdnu/měsíci zhebne a přestane to upozorňovat...
  • 0

#637 filki

filki

filki

• Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 22 July 2013 - 7:57

Po návštěvě Lotyšska jsem zjistil, že v odznáčku je celkem 26 "krajů", ale podle nového lotyšského uspořádání by jich mělo být 5 - zkoušel jsem si toto číslo nastavit v souboru "statelist", ale ten se při každém vygenerování přepíše na původní hodnoty. Bylo by možné provést změnu? Díky.
  • 0

#638 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 22 July 2013 - 8:03

ahoj no pokud to nezmění pro celý badgegen tak s tím zatím nehnu... zkusím iniciovat změnu ale chvilku to potrvá. Beru to ze servru GSAKU ten statelist... mám ho shodný s GSAKovým BadgeGenem a i s BadgeGenem na GC-Project... zkusím s tím něco porobit - dodělávat vyjímky do programu se mi nechce... ale rozhodně to nebude hned :)
  • 0

#639 filki

filki

filki

• Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 22 July 2013 - 8:30

Já myslím, že to jako nehoří, je to jenom takový kosmetický detail :)
  • 0

#640 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 22 July 2013 - 8:31

jasný je ale dá se řešit jen to chvíli potrvá :)
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama