BadgeGen II
Publikováno 03 September 2013 - 22:18
Ne tak vzhledově... vzhledově je mám odlišné...
důvod:
1) nerad kradu grafiku a malovat umím - všechny přemalovány do vyšší kvality a občas trochu jinak
2) v době kdy jsem to překopával byly odznášky GSAKU (Kylieho) nepoužitelné hrozná grafika dnes už to vylepšili
Navíc mám několik odznaků které GSAK nemá - české/evropské specifické odznaky (prostě amerika nám úplně na všechno nepasuje)
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 03 September 2013 - 22:46

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 04 September 2013 - 8:59
Publikováno 04 September 2013 - 9:10
martinracek26 napsal/a:
Chci se zeptat na to zda odznáček různého tipu keší za den rozlišuje typ keše MAZE, MEGAEvent, Event, CITO a nebo je bere jako jeden typ?
Zatim jako jeden -- proto je taky jako max. stanoveno 9, ale ve vedlejsim vlakne Drak avizuje zmenu na rozdeleni a tim stanoveni max. na 12
Publikováno 04 September 2013 - 19:05

Publikováno 04 September 2013 - 19:43

Publikováno 04 September 2013 - 19:46

Publikováno 05 September 2013 - 0:05
- Odstraněn odznak „The Night Cacher“ - nebyl vypovídající a možná bude jiná náhrada
- Odznak „The Unique Types in a day“ přejmenován a sjednocen s odznakem od GSAKU „The Diverse Cacher“ - změněna stupnice od 5 do 12+ rozdílných typů keší/eventů v jednom dni
- Opraven odznak pro vlaječky + přidáno rozšíření které umožňuje aby se jednotlivé státy řídily podle rozdělení státu dle DIVIDERU. Podmínkou je přidání do nového souboru na servru s odznáčky (soubor statestag.txt). Pokud tento soubor neexistuje fungují odznáčky tak jak to bylo dříve. Pokud ale v novém souboru naleznou příslušný stát řídí se dle údajů v tomto souboru. Zatím připraveny státy: Česko, Slovensko, Maďarsko, Rakousko a Island - další postupně doplním…
k vlaječkám: zatím sem stihnul udělat jen pár zemí a defakto nic nebrání doplnění dalším jen to, že já tam nebyl a tím pádem nemám ani šablony pro divider

Textový soubor: statestag.txt
obsahuje jednoduché informace pro každý stát ve tvaru:
oficiální název státu,název tagu,počet oblastí
odznáčky se řídí podle obou souborů podle původního statelist.txt i podle nového...
statelist.txt je řídící soubor a pokud k danému vybranému státu existuje informace v statestag.txt tak se použijí nové informace pro zpracování pokud neexistují jede se postaru.
asi zatím vše a uvidí se jak se to osvědčí...
Publikováno 05 September 2013 - 6:52
DrakMrak napsal/a:
njn život je boj ale holt to sjednocení je asi nutnostbyl by v tom borčus takže případným lovcům se omlouvám a ikdyž jsem to měl dříve než na GSAKU tak to přizpůsobuji už jen proto, že přibyla možnost odlovu MAZE
prostě to tak je..
je mi to jasný :-) jen si ještě chvíli budu užívat statistiky s diamantem.. nakonec to stejně aktualizuju, páč mi to nedá
ps: nechystá se třeba 82.kombinace do matrixu, nebo přidat kraj v čr?

Publikováno 05 September 2013 - 9:25
mysakmorce napsal/a:
Před nějakejma dvěma měsíci jsme s manželkou obíhali 9 typů keší jako blázni... fakt přijdeme o diamant? To je zlý... s tím domů nemůžu... kor když jsme si vyplácli webku a jedinou funkční virtuálku v Práglu.. asi ode dneška budu muset ignorovat aktualizace a budu dělat, jakože se nic nezměnilo
Neves hlavu, Virtualky jsou v Praze dve tak ti jedna stale zbyva a holt bude problem s webkou -- takze Jicin ci Teplice. To je do obou celkem slusny dopravni spojeni

Publikováno 05 September 2013 - 9:29
Dobesch napsal/a:
mysakmorce napsal/a:
Před nějakejma dvěma měsíci jsme s manželkou obíhali 9 typů keší jako blázni... fakt přijdeme o diamant? To je zlý... s tím domů nemůžu... kor když jsme si vyplácli webku a jedinou funkční virtuálku v Práglu.. asi ode dneška budu muset ignorovat aktualizace a budu dělat, jakože se nic nezměnilo
Neves hlavu, Virtualky jsou v Praze dve tak ti jedna stale zbyva a holt bude problem s webkou -- takze Jicin ci Teplice. To je do obou celkem slusny dopravni spojeni
tak on je problém celkově třeba s touhle nedělí.. nemám vůbec megáč v plánu a nejsem z Prahy. A kdy jindy bude zase MAZE v čechách... přijde mi to jako odznak kvůli jednomu dni... ale však já se s tím nějak srovnám :-)
Teď ze mně mluví spíš zklamání, že jsem se na těch 9keší ten den honil zbytečně...ale to je životB)
Publikováno 05 September 2013 - 9:38
pro amíky 14 když si zajedou pro HQ nebo dají Block Party
pro všechny 15 když zajedou do Brazílie pro poslední APE

viz TOTO
je to obtížný odznak ale dá se a právě TEĎ
Publikováno 05 September 2013 - 9:56
Taky mi to přijde hodně problematický a nelíbí se mi, že se to mění. Kdyby ten odznáček byl takhle postavenej od začátku, bylo by to něco jinýho, ale spoustu z nás si ty webcam a virtuálky skutečně vyplácalo na získání minulý verze a teď už nemáme šanci. Leda smazat starý logy a odlovit je znova, ale to mi přijde trochu na hlavu. Podle mě by se odznáček, kterej jednou někdo získá, už neměl měnit k horšímu, protože získat 9 typů za den před rokem nebo dvěma bylo možná obtížnější, než získat těch 12 teď v neděli.DrakMrak napsal/a:
pro nás je to 12 a to jen v tuto !! neděli !!
pro všechny 15 když zajedou do Brazílie pro poslední APEa ktomu dají USA
honě bláznivá kombinace
viz TOTO
Publikováno 05 September 2013 - 10:01
Publikováno 05 September 2013 - 10:03
Jacka_dominikanka napsal/a:
Taky mi to přijde hodně problematický a nelíbí se mi, že se to mění. Kdyby ten odznáček byl takhle postavenej od začátku, bylo by to něco jinýho, ale spoustu z nás si ty webcam a virtuálky skutečně vyplácalo na získání minulý verze a teď už nemáme šanci. Leda smazat starý logy a odlovit je znova, ale to mi přijde trochu na hlavu. Podle mě by se odznáček, kterej jednou někdo získá, už neměl měnit k horšímu, protože získat 9 typů za den před rokem nebo dvěma bylo možná obtížnější, než získat těch 12 teď v neděli.DrakMrak napsal/a:
pro nás je to 12 a to jen v tuto !! neděli !!
pro všechny 15 když zajedou do Brazílie pro poslední APEa ktomu dají USA
honě bláznivá kombinace
viz TOTO
Souhlasím. Navíc webky dožívají a v případě delšího výpadku jdou do nevratného archivu. Stejně tak virtuálky, pokud owner přestane kešovat. Proto jsem si hodně pracně odlovil všechny odlovitelné v ČR a ty bližší v Německu, včetně jednoho dost šíleného tripu na 9 typů za den v jiné zemi než ČR. Teď nejbližší virtuálku a webku mám > 200 km daleko. Mazat svoje starší logy rozhodně nebudu, to už tam rovnou můžu hodit poblíž svoje CWG...
Publikováno 05 September 2013 - 10:08
DrakMrak napsal/a:
bohužel jako celý geokešing je to dynamický proces... odznáčky se měnili už několikráte a nejen tento a většinou to vždy bylo k horšímu (prostě tak to je s nárustem různých keší a možností)...
uznávám, že je to unfér ale je to vývoj...
asi jediná rada je opravdu u těch problémových smáznout log a jít znovu jinak mě nic chytrého nenapadá
A nemohl bys to třeba udělat tak, aby aktualizace BadgeGenu II probíhala bez aktualizace tohoto jednoho odznáčku, a tento jeden odznáček by se volitelně aktualizoval zvlášť? Kdo má odloveno doteďka, ponechal by si starou verzi a bylo by po problému.
Publikováno 05 September 2013 - 10:08
ještě dodatek: jako rozhodně z toho nemám radost... a pokud to jde změnám se vyhýbám jednak je s tím práce a jednak poslouchám to proč a nač atd... ale udržovat dvě verze odznáčků na totéž je taky špatně... nemluvě o tom, že to sjednocuji pro GeoGet a GSAK a to ikdyž jsem tenhle odznáček měl dříve a malinko jinak koncipovaný...
Publikováno 05 September 2013 - 10:09
ne nebyla to ho raději zrušímJacka_dominikanka napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
bohužel jako celý geokešing je to dynamický proces... odznáčky se měnili už několikráte a nejen tento a většinou to vždy bylo k horšímu (prostě tak to je s nárustem různých keší a možností)...
uznávám, že je to unfér ale je to vývoj...
asi jediná rada je opravdu u těch problémových smáznout log a jít znovu jinak mě nic chytrého nenapadá
A nemohl bys to třeba udělat tak, aby aktualizace BadgeGenu II probíhala bez aktualizace tohoto jednoho odznáčku, a tento jeden odznáček by se volitelně aktualizoval zvlášť? Kdo má odloveno doteďka, ponechal by si starou verzi a bylo by po problému.

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů