Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#661 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2013 - 22:18

Všechny odznaky jsou plně kompatibilní s těmi na gsaku, ten jeden co se lišil teď upravuji...
Ne tak vzhledově... vzhledově je mám odlišné...

důvod:
1) nerad kradu grafiku a malovat umím - všechny přemalovány do vyšší kvality a občas trochu jinak
2) v době kdy jsem to překopával byly odznášky GSAKU (Kylieho) nepoužitelné hrozná grafika dnes už to vylepšili

Navíc mám několik odznaků které GSAK nemá - české/evropské specifické odznaky (prostě amerika nám úplně na všechno nepasuje)

• 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#662 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2013 - 22:46

použití pluginu GG pro GSAK no to nevím to asi nepůjde... je to závislé na geogetu otázkou je se domluvit s GSAKOvcema o doplnění nebo nedoplnění :) Kylie už to podle mě moc nedělá dělá to komunita kolem GSAKU :)
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#663 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2013 - 8:59

Chci se zeptat na to zda odznáček různého tipu keší za den rozlišuje typ keše MAZE, MEGAEvent, Event, CITO a nebo je bere jako jeden typ?
  • 0

#664 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2013 - 9:10

martinracek26 napsal/a:
Chci se zeptat na to zda odznáček různého tipu keší za den rozlišuje typ keše MAZE, MEGAEvent, Event, CITO a nebo je bere jako jeden typ?

Zatim jako jeden -- proto je taky jako max. stanoveno 9, ale ve vedlejsim vlakne Drak avizuje zmenu na rozdeleni a tim stanoveni max. na 12
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#665 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2013 - 9:16

tak to by bylo fajn :)
  • 0

#666 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2013 - 19:05

jo už mi to běhá ale ještě něco dokopávám :) asi zítra....
  • 0

#667 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2013 - 19:38

jen doufám že to v neděli klapne :D
  • 0

#668 mysakmorce

mysakmorce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 223 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2013 - 19:43

Před nějakejma dvěma měsíci jsme s manželkou obíhali 9 typů keší jako blázni... fakt přijdeme o diamant? To je zlý... s tím domů nemůžu... kor když jsme si vyplácli webku a jedinou funkční virtuálku v Práglu.. asi ode dneška budu muset ignorovat aktualizace a budu dělat, jakože se nic nezměnilo :D
  • 0

#669 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2013 - 19:46

njn život je boj ale holt to sjednocení je asi nutnost :) byl by v tom borčus takže případným lovcům se omlouvám a ikdyž jsem to měl dříve než na GSAKU tak to přizpůsobuji už jen proto, že přibyla možnost odlovu MAZE :) prostě to tak je..
  • 0

#670 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2013 - 0:05

Verze 4.2.11 - je na servru
- Odstraněn odznak „The Night Cacher“ - nebyl vypovídající a možná bude jiná náhrada
- Odznak „The Unique Types in a day“ přejmenován a sjednocen s odznakem od GSAKU „The Diverse Cacher“ - změněna stupnice od 5 do 12+ rozdílných typů keší/eventů v jednom dni
- Opraven odznak pro vlaječky + přidáno rozšíření které umožňuje aby se jednotlivé státy řídily podle rozdělení státu dle DIVIDERU. Podmínkou je přidání do nového souboru na servru s odznáčky (soubor statestag.txt). Pokud tento soubor neexistuje fungují odznáčky tak jak to bylo dříve. Pokud ale v novém souboru naleznou příslušný stát řídí se dle údajů v tomto souboru. Zatím připraveny státy: Česko, Slovensko, Maďarsko, Rakousko a Island - další postupně doplním…

k vlaječkám: zatím sem stihnul udělat jen pár zemí a defakto nic nebrání doplnění dalším jen to, že já tam nebyl a tím pádem nemám ani šablony pro divider :) které jsou funkční a neznám tudíž ani tagy ve kterých je pak jednotlivé dělení... Myslím ale, že to rychle doplním

Textový soubor: statestag.txt
obsahuje jednoduché informace pro každý stát ve tvaru:
oficiální název státu,název tagu,počet oblastí
odznáčky se řídí podle obou souborů podle původního statelist.txt i podle nového...
statelist.txt je řídící soubor a pokud k danému vybranému státu existuje informace v statestag.txt tak se použijí nové informace pro zpracování pokud neexistují jede se postaru.

asi zatím vše a uvidí se jak se to osvědčí...

• 0

#671 mysakmorce

mysakmorce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 223 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2013 - 6:52

DrakMrak napsal/a:
njn život je boj ale holt to sjednocení je asi nutnost :) byl by v tom borčus takže případným lovcům se omlouvám a ikdyž jsem to měl dříve než na GSAKU tak to přizpůsobuji už jen proto, že přibyla možnost odlovu MAZE :) prostě to tak je..

je mi to jasný :-) jen si ještě chvíli budu užívat statistiky s diamantem.. nakonec to stejně aktualizuju, páč mi to nedá

ps: nechystá se třeba 82.kombinace do matrixu, nebo přidat kraj v čr? :D to už bych rozdejchával hůř:D
  • 0

#672 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2013 - 9:25

mysakmorce napsal/a:
Před nějakejma dvěma měsíci jsme s manželkou obíhali 9 typů keší jako blázni... fakt přijdeme o diamant? To je zlý... s tím domů nemůžu... kor když jsme si vyplácli webku a jedinou funkční virtuálku v Práglu.. asi ode dneška budu muset ignorovat aktualizace a budu dělat, jakože se nic nezměnilo :D

Neves hlavu, Virtualky jsou v Praze dve tak ti jedna stale zbyva a holt bude problem s webkou -- takze Jicin ci Teplice. To je do obou celkem slusny dopravni spojeni :D
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#673 mysakmorce

mysakmorce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 223 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2013 - 9:29

Dobesch napsal/a:

mysakmorce napsal/a:

Neves hlavu, Virtualky jsou v Praze dve tak ti jedna stale zbyva a holt bude problem s webkou -- takze Jicin ci Teplice. To je do obou celkem slusny dopravni spojeni :D

tak on je problém celkově třeba s touhle nedělí.. nemám vůbec megáč v plánu a nejsem z Prahy. A kdy jindy bude zase MAZE v čechách... přijde mi to jako odznak kvůli jednomu dni... ale však já se s tím nějak srovnám :-)
Teď ze mně mluví spíš zklamání, že jsem se na těch 9keší ten den honil zbytečně...ale to je životB)
  • 0

#674 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2013 - 9:38

pro nás je to 12 a to jen v tuto !! neděli !!
pro amíky 14 když si zajedou pro HQ nebo dají Block Party
pro všechny 15 když zajedou do Brazílie pro poslední APE ;) a ktomu dají USA ;) honě bláznivá kombinace
viz TOTO

je to obtížný odznak ale dá se a právě TEĎ
  • 0

#675 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2013 - 9:56

DrakMrak napsal/a:
pro všechny 15 když zajedou do Brazílie pro poslední APE ;) a ktomu dají USA ;) honě bláznivá kombinace
viz TOTO

Taky mi to přijde hodně problematický a nelíbí se mi, že se to mění. Kdyby ten odznáček byl takhle postavenej od začátku, bylo by to něco jinýho, ale spoustu z nás si ty webcam a virtuálky skutečně vyplácalo na získání minulý verze a teď už nemáme šanci. Leda smazat starý logy a odlovit je znova, ale to mi přijde trochu na hlavu. Podle mě by se odznáček, kterej jednou někdo získá, už neměl měnit k horšímu, protože získat 9 typů za den před rokem nebo dvěma bylo možná obtížnější, než získat těch 12 teď v neděli.
  • 0

#676 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2013 - 10:01

bohužel jako celý geokešing je to dynamický proces... odznáčky se měnili už několikráte a nejen tento a většinou to vždy bylo k horšímu (prostě tak to je s nárustem různých keší a možností)... uznávám, že je to unfér ale je to vývoj... asi jediná rada je opravdu u těch problémových smáznout log a jít znovu jinak mě nic chytrého nenapadá
  • 0

#677 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2013 - 10:03

Jacka_dominikanka napsal/a:

DrakMrak napsal/a:
viz TOTO

Taky mi to přijde hodně problematický a nelíbí se mi, že se to mění. Kdyby ten odznáček byl takhle postavenej od začátku, bylo by to něco jinýho, ale spoustu z nás si ty webcam a virtuálky skutečně vyplácalo na získání minulý verze a teď už nemáme šanci. Leda smazat starý logy a odlovit je znova, ale to mi přijde trochu na hlavu. Podle mě by se odznáček, kterej jednou někdo získá, už neměl měnit k horšímu, protože získat 9 typů za den před rokem nebo dvěma bylo možná obtížnější, než získat těch 12 teď v neděli.

Souhlasím. Navíc webky dožívají a v případě delšího výpadku jdou do nevratného archivu. Stejně tak virtuálky, pokud owner přestane kešovat. Proto jsem si hodně pracně odlovil všechny odlovitelné v ČR a ty bližší v Německu, včetně jednoho dost šíleného tripu na 9 typů za den v jiné zemi než ČR. Teď nejbližší virtuálku a webku mám > 200 km daleko. Mazat svoje starší logy rozhodně nebudu, to už tam rovnou můžu hodit poblíž svoje CWG...
  • 0

#678 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2013 - 10:08

DrakMrak napsal/a:
bohužel jako celý geokešing je to dynamický proces... odznáčky se měnili už několikráte a nejen tento a většinou to vždy bylo k horšímu (prostě tak to je s nárustem různých keší a možností)...
uznávám, že je to unfér ale je to vývoj...

asi jediná rada je opravdu u těch problémových smáznout log a jít znovu jinak mě nic chytrého nenapadá

A nemohl bys to třeba udělat tak, aby aktualizace BadgeGenu II probíhala bez aktualizace tohoto jednoho odznáčku, a tento jeden odznáček by se volitelně aktualizoval zvlášť? Kdo má odloveno doteďka, ponechal by si starou verzi a bylo by po problému.
  • 0

#679 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2013 - 10:08

asi co bych k tomu dodal dál... asi nej varianta je odznak ZRUŠIT a bude klid podle mě nebyl ideální od začátku... ani předchozí verze nebyla stavěná na zrušení Webek nebo Virtuálek !!

ještě dodatek: jako rozhodně z toho nemám radost... a pokud to jde změnám se vyhýbám jednak je s tím práce a jednak poslouchám to proč a nač atd... ale udržovat dvě verze odznáčků na totéž je taky špatně... nemluvě o tom, že to sjednocuji pro GeoGet a GSAK a to ikdyž jsem tenhle odznáček měl dříve a malinko jinak koncipovaný...
  • 0

#680 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2013 - 10:09

Jacka_dominikanka napsal/a:

DrakMrak napsal/a:
bohužel jako celý geokešing je to dynamický proces... odznáčky se měnili už několikráte a nejen tento a většinou to vždy bylo k horšímu (prostě tak to je s nárustem různých keší a možností)...
uznávám, že je to unfér ale je to vývoj...

asi jediná rada je opravdu u těch problémových smáznout log a jít znovu jinak mě nic chytrého nenapadá

A nemohl bys to třeba udělat tak, aby aktualizace BadgeGenu II probíhala bez aktualizace tohoto jednoho odznáčku, a tento jeden odznáček by se volitelně aktualizoval zvlášť? Kdo má odloveno doteďka, ponechal by si starou verzi a bylo by po problému.

ne nebyla to ho raději zruším :)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama