Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#681 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 05 September 2013 - 10:12

nebo překonfiguruji na 10+ (bez web a virtual) :) což je reálné ale to počká až do doby kdy to dojde i těm na GSAKU, že je to pitomost...
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#682 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3564 příspěvků(y)

Publikováno 05 September 2013 - 10:21

DrakMrak napsal/a:
nebo překonfiguruji na 10+ (bez web a virtual) :) což je reálné ale to počká až do doby kdy to dojde i těm na GSAKU, že je to pitomost...

Bééééééééé, rozdupali mi kyblíčééééééééééék :D
Tak já asi do tý doby přestanu aktualizovat, přece si nedam vzít svůj nejkrásnější odznáčeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek, nota bene když jsem ho získala s nasazením života, že :D !!!!
  • 0

#683 Pascall.CZ

Pascall.CZ

Pascall.CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 05 September 2013 - 11:04

A nešlo by například udělat zaškrtávátko v nastaveni, které by řikálo, jak se bude počítat (The Unique Types in a day). Default by byl nová metoda počítaní 12+ a odškrtnutím by se počítalo 9+ (stará metoda). Aby nepřišli ti co už kdysi získali Diamant o něj :)
  • 0

#684 mysakmorce

mysakmorce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 223 příspěvků(y)

Publikováno 05 September 2013 - 11:09

Pascall.CZ napsal/a:
A nešlo by například udělat zaškrtávátko v nastaveni, které by řikálo, jak se bude počítat (The Unique Types in a day).
Default by byl nová metoda počítaní 12+ a odškrtnutím by se počítalo 9+ (stará metoda).

Aby nepřišli ti co už kdysi získali Diamant o něj :)

:D:D:D už bych do toho neryl... DrakMrak má svý práce dost a i já, ač nerad uznávám, že by se mělo sjednocovat. (proč by se ale jednou GSAK nemohl přizpůsobit Geogetu, že? Notabene když GG byl s tímhle odznáčkem první) B):D
  • 0

#685 janca361

janca361

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 198 příspěvků(y)

Publikováno 05 September 2013 - 17:52

DrakMrak napsal/a:
(...)
- Opraven odznak pro vlaječky + přidáno rozšíření které umožňuje aby se jednotlivé státy řídily podle rozdělení státu dle DIVIDERU. Podmínkou je přidání do nového souboru na servru s odznáčky (soubor statestag.txt). Pokud tento soubor neexistuje fungují odznáčky tak jak to bylo dříve. Pokud ale v novém souboru naleznou příslušný stát řídí se dle údajů v tomto souboru. Zatím připraveny státy: Česko, Slovensko, Maďarsko, Rakousko a Island - další postupně doplním…
(...)

Super, díky za Island! Funguje ;)
  • 0

#686 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 05 September 2013 - 17:54

to sem rád a až se uklidní blázinec doplním další země co zvládne divider :) zatím na to peču není čas :D
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#687 XaoS

XaoS

XaoS.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 06 September 2013 - 20:40

a mně vzali "The Night Cacher", co mých téměř polovina v noci odlovených keší ;-) doufám, že náhrada bude aspoň taky diamantová
  • 0

#688 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 06 September 2013 - 20:43

XaoS napsal/a:
a mně vzali "The Night Cacher", co mých téměř polovina v noci odlovených keší ;-) doufám, že náhrada bude aspoň taky diamantová

Problém toho odznáčku je, že když přestaneš lovit v noci zase ti spadne dolů sám... z toho důvodu byl zrušen :) prostě to nemělo dobrou logiku....

přemýšlím jak to uchopit jinak...
  • 0

#689 XaoS

XaoS

XaoS.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 06 September 2013 - 20:52

Je pravda, že mi spadl z 50+% na 47%, ale asi bych na diamantu (s v2) nějakou dobu vydržel. Nejspíš jsem jedinej, ale bylo pěkný mít odznáček šitej na míru.
  • 0

#690 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 06 September 2013 - 21:14

Tak se mi teď neukazují ty bubliny s podrobnostmi. Ale díval jsem se do zdrojáku, tag Title tam je a asi naplněný správně. Takže to ai nebude aktualizací Badgrgrnu, ale firefoxu. Ten se aktualizoval taky a nějak se rozházelo nastavení.
  • 0

#691 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2013 - 20:57

a zdá se mi to, nebo mi to neukazuje (negeneruje) odznáčky států vůbec :-( nebo jen něco dělám blbě? ;)
  • 0

#692 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2013 - 20:58

no je to předělaný... může tam být chybka ale mě se to zobrazuje dobře takže fakt nevím...
  • 0

#693 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2013 - 22:03

ať klikám jak klikám nejde :-) ale mrknu na to ještě zítra, možná sem ho zavařil tím odznáčkem za druhy keší za den :-D
  • 0

#694 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2013 - 22:05

ok mrkni a dej vědět... pokud tam něco je opravím to není problém... jen vědět co :)
  • 0

#695 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2013 - 18:21

mno tak jsem to proklikal a nevím co je špatně :-)

zkusím popsat postup jakým to řeším, myslím že chyba bude někde u mě :-) ale před tou aktualizací mi to šlo...
systém linux Ubuntu (i když ve widlích mi to taky negeneruje)

zapnu geoget -> kliknu databáze -> import -> stáhnout vaše nálezy
poté klikn na pluginy -> BadgeGen II -> BadgeGen settings -> nastavení viz obrázky -> dám generovat HTML které mi skočí do okna prohlížeče (tam již vlajky nejsou) a poté kod ručně vložím na svůj profil.. odznáčky státu (mám zatím jen CZ a SK) nejsou ani když nenechám zaškrtnuto (vlajky odděleně)

asi sem Ti vůbec nemohl, pokud bych měl někde něco vyčíst řekni kde a co a já to zkusím vyčíst, ale na tohle jsem levý :(

Vložený obrázek
Vložený obrázek
Vložený obrázek
Vložený obrázek
  • 0

#696 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2013 - 18:26

ale je pravda že některé odznáčky, u kterých se data moc nemění si "generuji" ručně.. např odznáček Head in the cloud :-) mám ho uložený v *.doc a vždy ho pak vlepím do odznáčků kde má být a ten "nulový" vymažu :-)
  • 0

#697 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2013 - 18:41

První věc je, že ty odznáčky nemáš ani v těch šedých = asi to vůbec neproběhlo nebo se něco nenašlo
tak dotaz ??
Máš v adresáři data/script/BadgeGenII soubory: statelist.txt a statestag.txt
bez toho to nefunguje (a co je v nich - jestli se správně stáhly)

tyhle dva soubory by se měly stáhnout automaticky z webu a podle nich se řídí celej ten vlajkovej blázinec... ten druhej soubor je ten co jsem přidával nově
  • 0

#698 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2013 - 18:43

Setting máš podle mě dobře
  • 0

#699 janca361

janca361

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 198 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2013 - 18:57

Musím dodat, že mě odznáček za Island přibyl až jsme pustila BadgeGen po druhé. Říkala jsem si, že jen nějaká chyba u mě, protože jsme to pouštěla rychle ráno po nové verzi (jsem se nemohla dočkat no :D) a nic. Odpoledne jsem to zkoušela po druhé než napíšu, že to nefunguje a to už naskočil.
  • 0

#700 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2013 - 19:01

janca361 napsal/a:
Musím dodat, že mě odznáček za Island přibyl až jsme pustila BadgeGen po druhé. Říkala jsem si, že jen nějaká chyba u mě, protože jsme to pouštěla rychle ráno po nové verzi (jsem se nemohla dočkat no :D) a nic. Odpoledne jsem to zkoušela po druhé než napíšu, že to nefunguje a to už naskočil.

mrknu na to ale mělo by to najet napoprvý...
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama