BadgeGen II
Publikováno 28 listopad 2011 - 0:02
Publikováno 28 listopad 2011 - 0:20
Netorack napsal/a:
Mno, nevím, v čem může být chyba, ale mě to ten nový odznáček spočetlo špatně, tvrdí mi, že pět, přitom mám v jednom dni šest (T,M,U,WIG,event,megaevent). Nevím, čím by to mohlo být, protože nevím, jakým algoritmem postupuje (jediné mě napadlo, nebere třeba různé typy eventu jako jeden?). Všech šest těch kešek je přitom započítáno v jejich příslušných odznáčkách, takže to není, že by něco z toho neviděl.
Když už jsem v tom bugreportingu (čti otravování), tak v popiskách je u Ruby odznáčků překlep ("Rubby").
Všechny Eventy = Event, MegaEvent a CITO jsou počítány za EVENT
Popis zde: http://dmw.gringo.cz...eo:badgegeninfo poslední odznáček
Rubby opravím ;-)
a neotravuješ dík za bug report

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 28 listopad 2011 - 0:22
Vím o něm :-) mají to na stránce... přemýšlím o něm ;-)Netorack napsal/a:
A ještě něco pozitivního, vznikl nový Badgegen geocoin:
http://kylemills.net/coins/home.php
14 dolarů, poštovné je zdarma. V sobotu jsem objednal, dnes psali, že odeslali.
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 28 listopad 2011 - 0:24
No nemám rád moc ty doplňovaný odznáčky ručně je to lepší když se to dá vysosnout z DB ale holt u některejch to nejde :-) když tam zadáš 0 bere se to z Atributu ale v tom je zatím dost chaos a většinou poskočíš výýýrazně dolu :-)convert23 napsal/a:
DrakMrak : nevim co je na Night Owl tak špatnýho......když je keš určená pouze pro noční odlov tak si to ručně doplním....nebo kdyby se to bralo z atributů nightcache tak by to bylo lepší (hold pár ownerů by muselo přidat ikonku)...ale nevidim problém ani v jednom postupu
Publikováno 28 listopad 2011 - 0:29
Muselo by se to zadávat ručně :-) zatím spíše ne pokud to nedostane nějakou smysluplnou kategorii neříkám, že je to špatnej nápad... :-)convert23 napsal/a:
Tak mě by se líbil po dnešním odlovu třeba odznáček za kanálovky ...nebo třeba z stromovky by nebyl špatnej
Publikováno 28 listopad 2011 - 0:32
weri napsal/a:
Co se týče nových odznáčků, co takhle udělat nějaké na české (slovenské) okresy (kraje už jsou). Okresy dost lidí sbírá. Nebo nově je implementována do GG i Praha.
Jen návrhy, když už to v GG je.
Tohle je určitě zajímavý námět a šoupnu si to do ToDo :-)
Ono mám tam tu Evropu a EU možná by to chtělo i další kontinenty zatím s tím nekvaltuju neb těch velkých cestovatelů zase není toliko ale je to taky ve výhledu

Publikováno 28 listopad 2011 - 8:48
Tak to jsem rád, že jsem návrhem zaujalDrakMrak napsal/a:
weri napsal/a:
Co se týče nových odznáčků, co takhle udělat nějaké na české (slovenské) okresy (kraje už jsou). Okresy dost lidí sbírá. Nebo nově je implementována do GG i Praha.
Jen návrhy, když už to v GG je.
Tohle je určitě zajímavý námět a šoupnu si to do ToDo :-)
Ono mám tam tu Evropu a EU možná by to chtělo i další kontinenty zatím s tím nekvaltuju neb těch velkých cestovatelů zase není toliko ale je to taky ve výhledu

Co se týče dalších kontinentů, tak pokud se začne něco takového dělat, tak bych začal Severní Amerikou, protože to je asi nejčastější destinace kačerů mimo Evropu. Sice vím o pár lidech, co si zajeli do Afriky nebo Asie, ale těch je opravdu minimum.
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 28 listopad 2011 - 11:09
Publikováno 28 listopad 2011 - 11:10
Není souhlasím a zamyslím se nad tím...convert23 napsal/a:
Drak: Sice by se to muselo doplňovat ručně ale na to jsme si stejně už všichni zvykli kvůli : nočkám,TB,GC a CWG. A těch stromovek nebo kanálovek zase tolik neni aby to byl takovej poblém.
Publikováno 28 listopad 2011 - 11:12
Publikováno 28 listopad 2011 - 11:43
Publikováno 28 listopad 2011 - 11:54
Publikováno 28 listopad 2011 - 12:15
Publikováno 28 listopad 2011 - 12:57
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 28 listopad 2011 - 13:01
To by rozhodně nebyl marnej nápad kdyby se našel človíček na udržování stromovek a človíček na udržování kanálovek (hihi to zní fakt dobře)... pak by se to bez potíží dalo zpracovat strojově...gord napsal/a:
Take nejsem pritelem rucniho vyplnovani a nastavovani hodnot. Jednou zapomenes a mas tam systematickou chybu. Mnohem lepsi mi pripada to resit pomoci bookmarku. Podobne jsou delane treba serie a tam to funguje. Tak proc to neprevzit? Znamena to ale, ze si to nekdo vezme za sve a bude ho udrzovat.
ale je to závazek :-)
pořád mi to sice neřeší ty rozmezí ale to by asi časem vykrystalizovalo...
Publikováno 28 listopad 2011 - 13:02
Publikováno 28 listopad 2011 - 13:04
Publikováno 28 listopad 2011 - 16:10
Publikováno 28 listopad 2011 - 16:20
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů