Nabízím k adopci dvě cache v okolí Tišnova:
GCK15D - Pernštejn (link)
Pernštejn - 52 logovaných návštěv, cache založena 18.7.2004 (bude mít dva roky)
GCNBJZ - Cimrman Cache (link)
Cimrman Cache - 36 logovaných návštěv, cache založena 3.4.2005
Publikováno 13 červenec 2006 - 12:27
Publikováno 13 červenec 2006 - 12:43
A toho člověka, který by případně měl zájem o Cimrman Cache prosím, jestli by už konečně jako vlastník mohl odstranit tu faleškou cache ve formě skleničky od přesnídávky s provizorním logbookem asi tak metr a půl od skutečné cache :-)))
Publikováno 13 červenec 2006 - 12:56
ach jo... tak napodvacáté se k tomu už fakt vyjadřovat nebudu :-))Mě by spíš zajímalo, který expert si zalogoval vlastní cache!
Publikováno 13 červenec 2006 - 13:18
A to mám podle tebe jet 80 km jenom kvůli tomu, abych uklidil sklenici, na kterou jsem už upozorňoval v note? Návštěvu cache plánuji na srpen...ach jo... tak napodvacáté se k tomu už fakt vyjadřovat nebudu :-))
Publikováno 13 červenec 2006 - 13:20
ach jo... tak napodvacáté se k tomu už fakt vyjadřovat nebudu :-))
Publikováno 13 červenec 2006 - 13:30
Ne, to samozřejmě netvrdím - vždyť moje připomínka nebyla adresována tobě, ale budoucímu majiteli, který předpokládám cache asi pojede nějak "zkontrolovat" (i když myslím, že to vlastně ani není potřeba, protože cache je v dobré kondici a stačilo by napsat poznámku příštím hledačům, ať malou skleničku zničí). Chápu že 80km cesta jenom kvůli vyhození jedné skleničky do koše není zrovna rentabilní. S tím expertem jsem to skutečně nepochopil, asi budu muset ještě pořádně pročíst, jak se tam ta cache ocitla.A to mám podle tebe jet 80 km jenom kvůli tomu, abych uklidil sklenici, na kterou jsem už upozorňoval v note? Návštěvu cache plánuji na srpen...
Abych zabránil nedorozumnění - tím expertem, který si zalogoval vlastní cache nemyslím tebe, ale toho dobráka, který nenašel originál Cimrmana a iniciativně tam tu sklinku strčil.
Publikováno 13 červenec 2006 - 13:46
No je to divné, ale všechny logy jsem prošel a JURO jako první falešnou cache našel a nikdo se nezmiňuje o tom, že by ji tam sám založil .... tak nevímNe, to samozřejmě netvrdím - vždyť moje připomínka nebyla adresována tobě, ale budoucímu majiteli, který předpokládám cache asi pojede nějak "zkontrolovat" (i když myslím, že to vlastně ani není potřeba, protože cache je v dobré kondici a stačilo by napsat poznámku příštím hledačům, ať malou skleničku zničí). Chápu že 80km cesta jenom kvůli vyhození jedné skleničky do koše není zrovna rentabilní. S tím expertem jsem to skutečně nepochopil, asi budu muset ještě pořádně pročíst, jak se tam ta cache ocitla.
Publikováno 13 červenec 2006 - 13:46
No je to divné, ale všechny logy jsem prošel a JURO jako první falešnou cache našel a nikdo se nezmiňuje o tom, že by ji tam sám založil .... tak nevímNe, to samozřejmě netvrdím - vždyť moje připomínka nebyla adresována tobě, ale budoucímu majiteli, který předpokládám cache asi pojede nějak "zkontrolovat" (i když myslím, že to vlastně ani není potřeba, protože cache je v dobré kondici a stačilo by napsat poznámku příštím hledačům, ať malou skleničku zničí). Chápu že 80km cesta jenom kvůli vyhození jedné skleničky do koše není zrovna rentabilní. S tím expertem jsem to skutečně nepochopil, asi budu muset ještě pořádně pročíst, jak se tam ta cache ocitla.
Publikováno 13 červenec 2006 - 14:18
Proto jsem napsal expert ;-)...ikdo se nezmiňuje o tom, že by ji tam sám založil .... tak nevím
Publikováno 13 červenec 2006 - 14:21
Já se poprvé zalogoval jen do té falešné a za cca 3 dny jsem jel logovat znovu.No je to divné, ale všechny logy jsem prošel a JURO jako první falešnou cache našel a nikdo se nezmiňuje o tom, že by ji tam sám založil .... tak nevím
Myslel jsem, že je to úmyslně nějaká "Cimrmannovina" vymyšlená na takový oslíky, jako jsem já a tak jsem ji při druhé návštěvě neodstranil. Ale vidím, že jsem to měl udělat.
Publikováno 13 červenec 2006 - 17:11
Právě kvůli tomu slovu jsem to vztáhl na sebe :-)))))Proto jsem napsal expert ;-)
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů