Extraktor odemykacího kódu pro Wherigo.com ze souboru OWS
Publikováno 14 November 2011 - 9:09
Publikováno 14 November 2011 - 9:09
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 14 November 2011 - 9:20
Publikováno 14 November 2011 - 9:24
Publikováno 14 November 2011 - 10:26
ondryaso napsal/a:
Ano, ale tohle udělátko není k nalezení toho souboru, ale k vytáhnutí odemykacího kódu.
Jak psal Arne - pouzij jakykoli souborovy manazer a dej nahled toho souboru. Anebo staci si zobrazit onen soubor treba v poznamkovem bloku a kod tam najdes ...
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 14 November 2011 - 10:43
Publikováno 14 November 2011 - 11:01
ondryaso napsal/a:
Najdu, ale takhle je to lehčí (on je to celkem dlouhý soubor, že?)
Dlouhý soubor ? NO A CO ? Je to na 5 až 10 řádku pokud nedám zalamování. Už jsem to o kus výše ostatně psal.
A lehčí to není, protože bych musel mít někde schovaný prográmek, pamatovat si ho a přitom bych ho použil tak max 5x ročně.
Jednorázová utilitka má smysl tehdy, když řešení univerzálními prostředky je z nějakého důvodu obtížné. Anebo když se to potřebuje dělat denodenně - ale pak to není jednorázovka.
Publikováno 14 November 2011 - 14:11
Publikováno 14 November 2011 - 14:16
Publikováno 14 November 2011 - 14:26
puczmeloun napsal/a:
Arne1: Je velmi dulezite si už z principu stěžovat... Autor neco vytvoril a nabídl. Nechces? Tak neber (jako já, nebot notepad umím taky pouzít ...
Ona spousta lidí neví, že se věci dají dělat jednoduše. Vzpomeň si na tu keš v xxx, kde si autor myslel jaká je to šifra když tam dá čísla ve dvojkové soustavě. Nějak si neuvědomil že CALC je v každém PC.
Publikováno 14 November 2011 - 14:38
A já blbec binární kód dával z hlavy. Óóó Bože, jdu psát něco do geodepresivního koutku. Takový hacker bych chtěl být taky, abych dokázal ze šifry odvodit autorovy myšlenky.Arne1 napsal/a:
Ona spousta lidí neví, že se věci dají dělat jednoduše. Vzpomeň si na tu keš v xxx, kde si autor myslel jaká je to šifra když tam dá čísla ve dvojkové soustavě. Nějak si neuvědomil že CALC je v každém PC.
Publikováno 19 July 2014 - 21:11
Mně tedy tenhle prográmek přišel velmi vhod. Otevření souboru .ows v poznámkovém bloku a následné vyhledávání kódu výše několikrát zmiňovaným způsobem mi ne vždy přineslo kýžený výsledek. Úspěch byl cca padesátiprocentní. Ve zbylých padesáti procentech případů byla možná chyba mezi židlí a klávesnicí, ale každopádně: s pomocí extraktoru mám kód hned a spolehlivě. Takže za sebe autorovi moc děkuji
Publikováno 20 March 2015 - 8:04
Tak jsem přišel s křížkem po funuse. Když jsem narazil na zajímavý prográmek, tak už není ke stažení .
Publikováno 26 April 2015 - 13:45
Tak si pomysli cosi o hazeni perel svinim a programek stahne
a takovy jako my,kterym by tu a tam pomohl holt ostrouhaji.
To je zivot.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů