Log
Publikováno 16 listopad 2011 - 21:31
Publikováno 16 listopad 2011 - 21:40
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 16 listopad 2011 - 21:55
Publikováno 16 listopad 2011 - 22:23
Publikováno 16 listopad 2011 - 22:28
Publikováno 17 listopad 2011 - 11:03
Já bych to chápal stejně, jako na traktor kdekoliv jinde.Jennyn napsal/a:
Dík,jestli to chápu dobře,tak se vždy jedná o uvedené souřadnice? Jde mi třeba o tento way.:http://www.waymarking.com/waymarks/WMBE84_Zetor_Z_25
,když anglický text proženu překladačem,tak mi z toho není jasné jestli se mám vyfotit u toho traktoru na Dobříši nebo najít někde jinde ve světě stejný traktor a vyfotit se s ním?
Nejlépe je obrátit se v případě nejasností na někoho z Officer List s dotazem na vysvětlení.
Podobně na tom je třeba kategorie A.M./F.M. Radio Broadcasting Stations.
Visit Instructions:
Post a photo of the station call sign anywhere you can find one.(except on the net)
If "Visiting" please add your opinion or impressions of this "Radio Station" and which program you were listening to.
A "Visited" only will be deleted A.S.A.P.
Tedy kdekoliv můžeš vidět logo rádia (plagát, reklamní tabule,... ) a použít k zalogování (kromě internetu). Takto bych si to vyložil já. Když se ale podívám na logy ostatních, ptám se kdo to pochopil špatně. Třeba Radio Free Europe / Radio Liberty (RFE/RL) Headquarters (Prague).
=> Nejlépe je obrátit se v případě nejasností na někoho z Officer List s dotazem na vysvětlení.
Nebo se pletu?
Publikováno 17 listopad 2011 - 11:12
Publikováno 17 listopad 2011 - 11:19
Nejdřív nahraj log. Teprve pak tam máš odkaz Upload photo.Fousek.cz napsal/a:
Ahoj můžu se optat.Kde nahraju při logu fotku ? Nějek jsem na to nepřišel
A pozor, pokud máš fotky focené na výšku s informací v exifu o otočení. Spousta foťáků to dělá automaticky a prohlížecí programy na PC to berou. Waymarkový server tuto informaci ignoruje a fotka bude na ležato. A není možnost ji otočit, musíš ji smazat a nahrát novou, otočenou natvrdo. Tady programátoři webu zaspali dobu.
Publikováno 17 listopad 2011 - 14:25
Pokud ti jde o ten WM, tak ti jako autor slibuji, že ať dodáš jakékoliv foto toho traktoru, tak ti nic mazat nebudu , poněvadž jsem časem došel k názoru, že důležitý je objekt WM a nikoliv osoba logujícího, jeho GPSka apod.Jennyn napsal/a:
... Jde mi třeba o tento way.:http://www.waymarking.com/waymarks/WMBE84_Zetor_Z_25...
Publikováno 17 listopad 2011 - 19:01
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů