703CWG cena 9 000kč
Publikováno 13 leden 2012 - 6:36
Publikováno 13 leden 2012 - 7:41
Popracovni pomateni. Ted to vidim na 14999,-B)B)Bobr_ napsal/a:
to rasg- Tak toto chce ovšem chocholouška.

Publikováno 13 leden 2012 - 7:48
Publikováno 19 leden 2012 - 10:34
Bobr_ napsal/a:
to rasg- Tak toto chce ovšem chocholouška.
To množství CWGček je řekl bych prodejný za cenu za jakou je prodávající získal.
Chlapče kolik jsi do nich investoval?
Pokud kalkulujete s aktuálně přiznávanými cestovními náhradami na 1 km a s ohledem na cenu paliv, tak se na tu desítku dostanete. Jen Šemík by musel vykazova , že jezdí minimálně tankem, Tam ta spotřeba dle TP by vycházela v pohodě.

Publikováno 19 leden 2012 - 10:38
moucha111 napsal/a:
Jen Šemík by musel vykazova , že jezdí minimálně tankem, Tam ta spotřeba dle TP by vycházela v pohodě.
Hm... zajimavá idea. S takovým vozítkem bych možná mohl zrušit havarijní pojištění.

Publikováno 19 leden 2012 - 13:42
Publikováno 19 leden 2012 - 20:44

Publikováno 19 leden 2012 - 22:24
Publikováno 20 leden 2012 - 10:39
Publikováno 20 leden 2012 - 10:45
Pokud ho vyměnil za jiné CWG nebo věc stejné hodnoty, tak ať si ho klidně pak prodá nebo s ním zatopí v krbu, to je jeho věc, ne? Když ti leží v žaludku co se s tvými CWG po vložení do keše děje, tak je tam nedávej, jednoduché řešení.martin.simek napsal/a:
Promin, ale mas opravdu dojem, ze jsem nekdy vlozil moje CWG do kese s tim umyslem, aby jej tam nekdo sebral a nasledne s tim mym "artiklem" obchodoval ? Muzes mi rici, jak za me CWG nas kolega zaplatil ? Ja jej tam vlozil pro skutecne "sberatale", ktery jej posle dal nebo si jej umisti do sve sbirky, kdyz jej smeni kus/kus. rozhodne jsem jej tam nevkladal a s umyslem, aby jej kdokoliv sebral a s nim nasledne obchodoval ...
Publikováno 20 leden 2012 - 11:45
Publikováno 20 leden 2012 - 14:03
Jednoduche reseni po Tebe, ne pro me. I nadale budu vkladat svoje do kesi dle meho vyberu a dle me vlastni vule. A i nadale si nebudu prat, aby s nimi bylo nasledne obchodovano, tomu proste CWG ve svem pincipu neslouzi ! Sorry. Je tezke respektovat nazor a vuli druhych ? Prave proto, ze neni, tak vznikaji tyhle zbytecne diskuze, protoze se nekdo rozhodne bohatnout na necem proti vuli druhych. At si vyrobi svoje aprodava si je, jak se mu zlibi ... ani pes po nich nestekne !Parkis napsal/a:
Pokud ho vyměnil za jiné CWG nebo věc stejné hodnoty, tak ať si ho klidně pak prodá nebo s ním zatopí v krbu, to je jeho věc, ne? Když ti leží v žaludku co se s tvými CWG po vložení do keše děje, tak je tam nedávej, jednoduché řešení.martin.simek napsal/a:
Promin, ale mas opravdu dojem, ze jsem nekdy vlozil moje CWG do kese s tim umyslem, aby jej tam nekdo sebral a nasledne s tim mym "artiklem" obchodoval ? Muzes mi rici, jak za me CWG nas kolega zaplatil ? Ja jej tam vlozil pro skutecne "sberatale", ktery jej posle dal nebo si jej umisti do sve sbirky, kdyz jej smeni kus/kus. rozhodne jsem jej tam nevkladal a s umyslem, aby jej kdokoliv sebral a s nim nasledne obchodoval ...
Publikováno 20 leden 2012 - 14:07
Omlouvam se, ale mne osobne vadi i i prodej vymenenych CWG. Az s tim skoncim, tak je prost nekomu daruju ... jestli tohle totiz budem podporovat, tak se nedivm, ze z dobrovolne zabavy se skutcne zacina stavat komercni masova aktivita ...Zagloba napsal/a:
Já se to pokusím shrnout: myslím, že nikomu nevadí, když někdo získá CWG výměnou za svá vlastní a pak, když ho sbírka přestane bavit (nebo má některá duplicitní) ji prodá. Všem však vadí ti, kdo vyberou CWG z keší (a většinou za ně nic nedají) a pak je prodají.
Publikováno 20 leden 2012 - 14:09
Publikováno 20 leden 2012 - 14:39
Nechci ti brát iluze, ale CWG jsou ve svem principu předmět na výměnu stejně jako figurky z kindrvajec. Že se z nich pro spoustu lidí postupem času stala sběratelská záležitost na tom nic nemění. Když dám do keše kinderfigurku, tak prostě počítám s tím že si ji někdo vymění, vystaví na poličce, nebo třeba prodá na blešáku. Protože v okamžiku kdy ji do té keše dám už není moje a nemám co kecat do toho co s ní kdo udělá. Můžu s tím třeba nesouhlasit, můžu se rozkřikovat na fóru, ale to je asi tak všechno co s tím můžu dělatmartin.simek napsal/a:
...A i nadale si nebudu prat, aby s nimi bylo nasledne obchodovano, tomu proste CWG ve svem pincipu neslouzi !

Publikováno 20 leden 2012 - 16:03
Publikováno 23 leden 2012 - 18:23

a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 23 leden 2012 - 18:37

3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů