GeoTrophy / GeoPuzzle
Publikováno 01 April 2014 - 7:07
Publikováno 06 April 2014 - 9:47
Ahoj,
chtěli jsme odlovit cache Nové Hrady - hrad GCXE7Y do geopuzzle hrady, ale je od 2.4.2014 archivovaná [].
Publikováno 20 April 2014 - 17:22
Ahojte jsem v GeoPuzzlích ''nový'' a chtěl bych se zeptat kam popřípadě mohu odesílat návrhy na další - nové GeoPuzzle? Díky
Jinak s novými puzzlíky opatrně - na jednu stranu je to fajn, ale na druhou stranu všeho s mírou. Aby to neskončilo tím, že každá druhá keš bude v nějakých puzzlích a bude to naprostý zmatek. Jako příklad budiž ty čedičové - já jako milovník earthkeší si je naprosto užiju, ale většina lidí asi ne. Ale když už to jsou, tak si náhodně dvě-tři okénka zaplní a štve je to. Takže pro většinu lidí jsou o ničem. Ale i dobrých nápadů moc škodí. Můžou být hrady2, hrady3 ... Všechny budou pěkné. Ale bude jich moc. A když pak se objeví tvůrci s jedinou myšlenkou - aby i oni vytvořili puzzle, bude to úplně konec (kolik je keší "abych měl založenou nějakou keš").
Tím nechci nikoho zrazovat od tvorby - jen chci aby se zamyslel, jestli je to taková bomba, aby se kvůli tomu vytvořily puzzle.
Publikováno 22 April 2014 - 13:05
Ahoj,
chtěli jsme odlovit cache Nové Hrady - hrad GCXE7Y do geopuzzle hrady, ale je od 2.4.2014 archivovaná [ ].
To mě také někdy na puzzlích štve - zrovna teď se mi to stalo u osobností - chtěl jsem Wichterleho (GC1HZW2), ale mám smůlu. I když celé puzzle osobností jsou tak nějak podivné - některé z nich ještě ani žádnou keš nemají.
Publikováno 23 April 2014 - 8:43
Na druhou stranu sice nikdy nebudu mít třeba čedičové puzzle nikdy odlovené (stejně jako většinu puzzle), ale díky nim jsme se o víkendu cestou z Krušných hor podívali na vrchol, který mě tak nadchl, a kam bych v životě jen kvůli Earthce nezavítal a odkud byly tak úžasné výhledy, že mě to fakt dostalo... :-)
Publikováno 24 April 2014 - 8:46
screen z mojí statistiky (gsak)
proč má Belgie jen 6 místo 7?
Publikováno 24 April 2014 - 9:40
A co se podívat na stránky? http://www.geotrophy...Trophy/?stat=22
Státy ležící u moře nemají nejníže položenou keš.
Kam jsi zase strkal ruce?
Publikováno 24 April 2014 - 10:11
dík za link, ale přijde mě divné že nemají tohle, určitě tam jsou ve vnitrozemí nějaké propasti, nebo místa položené "pod hladinou moře" ..
třeba viz belgie - http://en.wikipedia....aphy_of_Belgium
Lowest pointDe Moeren
−3 m (−10 ft)
možná tam není keš, ale tyhle místa jsou .. a třeba u nizozemí (hraničí s mořem) je spousta místa na souši a přesto pod hranicí moře :-D
Publikováno 24 April 2014 - 13:11
Jo, pokud mají prolákliny a v nich keš, tak by určitě měla být zařazena. Jsou takové v Německu nebo Švédsku. Ale jestli jsem to pochopil, musí to být obecně uznávané nejnižší místo té země. Třeba v Dánsku je těch pár metrů hlubokých proláklin x a tak tam GeoTrophy není přidělena. Takže jestli je v Belgii nějaké oficiální nejnižší místo země a má kešku, tak ji nominuj HEXTEAMu.
Kam jsi zase strkal ruce?
Publikováno 24 April 2014 - 21:17
A hle tak PIVOVAR HLINSKO uz ma i alternativni kes -- teda dve aktivni kese k jednomu pivovaru to je unikat ...... pokud lze tak k PIVOVARU HLINSKO dat jako alternativu GC4MMH0
Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 24 April 2014 - 21:17
Publikováno 25 April 2014 - 10:06
Newbie: ano, pocet skladacek je jden z nejvetsich problemu projektu, na jednu stranu jsou lidi radi za kazde nove, na druhou stranu tu hrozi popsany problem prepuzzlikovani Proto budu na vyber novych GP stale prisnejsi a z toho duvodu, pokud nekdo chce nove sestavit, je treba nejprve se mnou tema konzultovat, neb je riziko, ze ho zamitnu, ac to udelam nerad.
GP Osobnosti startovaly s chybejicima keskama, bohuzel s tim moc nenadelame. To tema se mi ale libilo, takze GP vzniklo. Pripomenu ze drevene kosteliky take stratovaly asi bez ctyr kesek.
Orixon: ano nektere staty v GT nemaji odznak pro nejnizssi bod a tyka se to vetsiny primorskych statu. Problem je, ze bud takove misto neni "oficialne" urceno a pokud je, casto se nejedna o nejaky bod ale celkem velkou plochu, treba usti reky ci jezero. Pak je problem urcit ktera keska je ta nejnizssi . A proto sjem se nakonec rozhodl radeji zadnou nedavat. Ostatne byl a stale je problem urcit tu nejvysssi kesku v Dansku, neb na nejvyssim bode je earthka a hledat ktera je ta dalsi nejvyssi je fakt problem
Obecne GT vznikl jako napad zalozen na nasem statecku a je to nejaky pokus, ktery se trochu stretava s realitou Takze rekneme ze to funguje v trochu nedokonale podobe
Dobesh: diky je tam
Tento příspěvek byl upraven od hexteam: 25 April 2014 - 10:08
Publikováno 12 May 2014 - 0:19
Zdravím, našl jsem chybu u Puzzle Kalvárie a křížové cesty. U keše Rotunda (http://www.geocachin.../GCVZ8C_rotunda) ve Skalici je špatně vytvořený odkaz (http://coord.info/error/err.aspx?aspxerrorpath=/GCVZ8C) na keš ze seznamu keši a ani po odlovu se v Puzzle neobjeví. Díky za opravu.
Publikováno 14 May 2014 - 17:11
Publikováno 28 May 2014 - 14:20
Zdravim,
kedze som sa na emaily info@geotrophy.net nedockal takmer rok odpovede na moj problem, skusam to tu. Moj problem:
Ak som nahlaseny a vyplnim puzzle, preco po opatovnom nahlaseni nezostatnu vyplnene puzzles zapamatane ?
Dakujem vopred za akukolvek pomoc.
Publikováno 28 May 2014 - 17:02
Bude nutné v kroku 3 zmáčknout "Ulož a vygeneruj kód". S ním už pak nemusíš dělat nic, pokud nechceš (samozřejmě že můžeš). Hádám, že musí být povoleny cookies (po vymazání cookies jsem musel keše zadat znovu, všechny nalezené puzzle vymizely).
Publikováno 28 May 2014 - 17:57
Ja mam dojem, ze tak to proste nefunguje. Ten web si to vyplnene nepamatuje (krome toho co zadas v profilu za pocty) proste to naklikas a vygenerujes si aktualni obrazek. A priste klikas znova
Publikováno 28 May 2014 - 21:00
Ahojte
prave mi prisiel od nich email. Ano, neuklada sa to, iba cez cookies (ktore sem tam vymazem). Takze to clovek musi naklikat vzdy znova.
Vdaka za informacie !
thailon
Publikováno 28 May 2014 - 22:26
Ja mam dojem, ze tak to proste nefunguje. Ten web si to vyplnene nepamatuje (krome toho co zadas v profilu za pocty) proste to naklikas a vygenerujes si aktualni obrazek. A priste klikas znova
Žádné klikání pořád odznova. Pokud jsem jednou nesmazal cookies, tak si vždy pamatoval a pamatuje zadané puzzle. Stačí jen si přikliknout nově odlovené a uložit pomocí "uložit a vygenerovat".
Publikováno 29 May 2014 - 8:16
Žádné klikání pořád odznova. Pokud jsem jednou nesmazal cookies, tak si vždy pamatoval a pamatuje zadané puzzle. Stačí jen si přikliknout nově odlovené a uložit pomocí "uložit a vygenerovat".
Ano, uklada to v cookies (pisal som vyssie, dostal som od odpoved). Co prakticky znamena, ze ak aktualizujes puzzle z ineho pocitaca (tablet, mobil, si u rodiny na navsteve), tak mas smolu.
Publikováno 02 July 2014 - 9:03
Furt premejslim o Puzzle nejstarsi kese ČR (nebo proste statu) a nevim, co by mohly co byt mohly byt ty čtyři zbyle - 8 typu kesi a 4 nejstarsi zijici jsou jasne (v pripade virtualek Logovatelne). Ale co k tomu na doplneni do 35 kousku. Jeste me napadaji nejnavstevovanejsi kese 2-3 taky mame Hlavne by to puzzle mohlo byt snadno implementovatelny na jine staty - teda s nejakou upravou pro Virtual/webcam, ale obrazky by mohly zustat - typ krabky a medajle nebo podkres dle umisteni
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů