Dobrý den, mám přístroj Garmin Dakota 20 a koupil jsem si k němu více map. V MapSource už je mám nainstalované. Když jsem ale 2 z nich nahrál do paměti GPS postupem PŘEVOD>ODESLAT DO ZAŘÍZENÍ a zapl Dakotu tak se mi zobrazila pouze druhá. První se mi přepsala. Jde tedy nahrát jinak více map do paměti Dakoty??? Děkuji za odpovědi. pompoPV

Nahrátí více map do GPS v MapSource
Vytvořeno od
pompoPV
, pro 25 2011 19:25
5 odpovědí na toto téma
Publikováno 25 prosinec 2011 - 19:25
Publikováno 25 prosinec 2011 - 19:34
Predpokladam, ze se tak stalo proto, ze mapsource pojmenoval soubor s novou mapou stejne jako se jmenoval soubor s mapou starou. Takze soubor ktery tam mas *.img predpokladam prejmenuj na jiny nazev a nahrej dalsi mapu z mapsource.
GARMIN Oregon 450 + Topo Czech 2011 PRO + GeoGet
Publikováno 25 prosinec 2011 - 19:56
U staršího typu GPSky stačilo vždy označit oblasti jedné mapy, přepnout se do druhé mapy (na záložce Mapy zůstaly vybrané mapy stále aktivní), tam označit další oblasti mapy a pak je najednou odeslat do GPSky... I když v novějších to už asi jde i jinak :-)
V GPSce (Map 60CSxka) se mi mapy pak přepínají podle umístění šipky automaticky, případně je můžu některé vypnout (zapnout)...
Publikováno 25 prosinec 2011 - 20:07
Nemel by to byt problem, staci mit mladsi firmware, ja si mapu vzdy po nahrani v oregonu pojmenuji tak jak se jmenuje napr. Topo 2011 PROpompoPV napsal/a:
A uvidí to gps??
GARMIN Oregon 450 + Topo Czech 2011 PRO + GeoGet
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů