Podzemí v Praze
Publikováno 28 December 2011 - 10:16

Publikováno 28 December 2011 - 10:21
Publikováno 28 December 2011 - 13:54
Publikováno 28 December 2011 - 14:05
To datum me zlakalo. Pridam se take.GeoCule napsal/a:
Tak fajné přátelé, zapisujte do deníčků, že v pátek třínáctého v 19:00 na výchozích souřadnicích STYXU zahájíme naí výpravu! :-D
Publikováno 28 December 2011 - 17:35

Publikováno 28 December 2011 - 17:56
Publikováno 28 December 2011 - 18:03
vitablondak napsal/a:
Ještě mě tak napadlo: Kdyby někdo chtěl vyrazit na minivýpravu do podzemí, nebo noční tak jsem pro. Že bysme vyrazili tak ve dvou, max třech:-) Jasně , že uvítám raději kačerky:-)))) Ale rozhodně někdo, kdo by chtěl/a/ třeba i sám/a/ , ale bojí se:-) Určitě ne fiflena, která potřebuje kolem sebe spoustu lidí, nebo diváků:-))))) Uvidíš, že takové odlovy mají také své kouzlo...:-) Je to jen takový nápad, tak kdyžtak písni:-)
wow

Publikováno 28 December 2011 - 18:10
Sedmitecka napsal/a:
vitablondak napsal/a:
Ještě mě tak napadlo: Kdyby někdo chtěl vyrazit na minivýpravu do podzemí, nebo noční tak jsem pro. Že bysme vyrazili tak ve dvou, max třech:-) Jasně , že uvítám raději kačerky:-)))) Ale rozhodně někdo, kdo by chtěl/a/ třeba i sám/a/ , ale bojí se:-) Určitě ne fiflena, která potřebuje kolem sebe spoustu lidí, nebo diváků:-))))) Uvidíš, že takové odlovy mají také své kouzlo...:-) Je to jen takový nápad, tak kdyžtak písni:-)
wow:D:D to je ale hozená rukavice:D:D:D
Jen jestli ji někdo zvedne:-)))) Přeci jen, mrazy nikde a venku teplo:-))
Publikováno 28 December 2011 - 22:22
vitablondak napsal/a:
Sedmitecka napsal/a:
vitablondak napsal/a:
wow:D:D to je ale hozená rukavice:D:D:D
Jen jestli ji někdo zvedne:-)))) Přeci jen, mrazy nikde a venku teplo:-))
Ahoj,
kdyz se Ti neozve kacerka, dej vedet a ja jsem v zasade pro jakoukoliv legraci. Par podzemi, co jsou vysed uvedene mam a rad si doplnim dalsi. Plati to ale i o jakychkoliv jinych >=D4 ve strednich Cechach.
Publikováno 30 December 2011 - 14:47
Sedmitecka napsal/a:
S Epsilonem co jsem zatím slyšela, tak se vyplatí ty rybářské holiny a tudíž mě tato celkem odrazuje.
Ale na Měsíční se těším, že jí někdy dám:)
Ad Epsilon - není to takový drama, cca 25 cm vody. Problém je příchod ke štole, kde je to vymletý a místy kaluže přes 60 cm smrduté vody, ale dá se to přeskákat. Jinak pokud to budete chtít vzít zpátky vrchem (je to zajímavý), tak počítejte s tím, že na noc se brána do areálu zavírá. Já si to neuvědomil, ale ostraha nás ven pustila :->.
Jinak Epsilon mi přišel z těch třech nejtěžší - hlavně díky tomu, že tam podlejzáte zrezlou uzávěru štoly, z toho sem neměl dobrej pocit - pokud by to spadlo, tak je to podzemí zatopený hned...
Publikováno 30 December 2011 - 15:36
Sedmitecka napsal/a:
S Epsilonem co jsem zatím slyšela, tak se vyplatí ty rybářské holiny a tudíž mě tato celkem odrazuje.
Já dal Epsilon v teniskách (začátek listopadu), stačilo by si dát odpadkový pytel do boty, utěsnit gumičkou a bylo by to suchou nohou. Takže to zase takové terno není a v normálních holinách to půjde (pokud tam nevlezete po týdnu dešťů) v pohodě, jediné problematické místo bude asi ta štěrbina těsně před finále.
Publikováno 02 January 2012 - 0:59
hohac napsal/a:
Ad Epsilon... Jinak pokud to budete chtít vzít zpátky vrchem (je to zajímavý), tak počítejte s tím, že na noc se brána do areálu zavírá. Já si to neuvědomil, ale ostraha nás ven pustila :->.
Dovolim si malinko offtopic...
Proc ma asi owner v listingu tucne tuto vetu: "Nezkoušejte se vracet od kešky po povrchu, museli byste jít pres soukromý pozemek, vrátný by mohl cmuchat, kudy jste se do areálu dostali, a kešku najít a znicit."
Publikováno 02 January 2012 - 9:24
Macrosek napsal/a:
Tak ja se, z dovoleni, taky pridamTy kesky uz mam nejakou dobu v planu. Pokud by nekdo chtel, mzuu mu pujcit klasicke vojenske maskace, ale mam jen mensi velikost (na me) coz je na postavu 170 cm
Zdravim Macroseku, tak super, jsem rad, ze navazeme na spolecny Silvestrovsky odlov. Jo, a jeste jednou diky za to sampanske

Publikováno 02 January 2012 - 11:58
Danstahr napsal/a:
Sedmitecka napsal/a:
Já dal Epsilon v teniskách (začátek listopadu), stačilo by si dát odpadkový pytel do boty, utěsnit gumičkou a bylo by to suchou nohou. Takže to zase takové terno není a v normálních holinách to půjde (pokud tam nevlezete po týdnu dešťů) v pohodě, jediné problematické místo bude asi ta štěrbina těsně před finále.
No,zalezi na stavu vody. Co jsem mluvila s lidma,tak byli moc vdecni za ty brodaky a vsem ostatnim do holin nateklo.
Epsilon urcite ted v zime davat nebudu a mozna ani potom. Zkratka nemusim mit vsechno,zatim:-) Je spousta jinych kanalovek,ktery jsou "pekny" :-)
Publikováno 02 January 2012 - 12:57
I když, přiznám se, zkušenost nemám ani s jednou.
Publikováno 02 January 2012 - 13:04
HADovo napsal/a:
No a což takhle na začátek dát něco jednoduššího - třeba Ztroskotane UFO?
I když, přiznám se, zkušenost nemám ani s jednou.
Ztroskotane UFO je pekny:-) Moje prvni a v podstate jedina kanalovka. To je dobra volba pro zacatek,bych tak rekla.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů