Nějak se mi zblaznilo filtrovani kešek podle zadani nějakeho okruhu souřadnicemi + polygon.
1. Spustim si nastaveni filtru, nikde nic neměnim a jdu na založku "Arc/Poly" kde vyberu "GSAK polygon/arc drawing tool"
2. Spusti se mi prohližeč kde si naklikam v mapě par bodu - viz obrazek
3. seznam souřadek překopiruji do Gsaku
4. zapnu položku "Polygon"
5. zvolim "GO" a GSAK vyfiltruje naprostou blbost
Vyfiltruje něco co ničemu neodpovida - viz obr mapy se zobrazenyma keškama co vyfiltroval.
Prosim o radu kde dělam chybu: GSAK 8.0.0.133
díky
vybrana oblast
nastaveni
mapa kesek
Gsak - filtrovani polygon
Vytvořeno od
Brunoos
, Jan 02 2012 20:11
5 odpovědí na toto téma
Publikováno 02 January 2012 - 20:11
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."
Publikováno 02 January 2012 - 23:18
My ovsem nevidime, jaky kese jsi mel predtim v databazi a jestli jsi treba nemel zaskrtnuty (User Flags) nejaky dalsi kese, ktery se Ti pak vyexportily s tim. Ja nedavno polygon delal pro GPX export do telefonni aplikace a prislo mi vsechno v poradku, verze GSAKu stejna.
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici!
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 03 January 2012 - 10:55
No právě že nic jineho neni zaškrknuto - je to čistá databaze, v které je pouze u některych kešek found-it a u par je update coordinates.
Všechny user flag, poznamky, user notes podobne jsem smazal - aby nic nemohlo ovlivnit filtrovani. Zajimave je že, když vytvořim znova nějakou oblast tak se tam vyfiltruji uplně jine kešky.
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
Publikováno 03 January 2012 - 12:11
No to je fakt divný, já jsem něco podobnýho řešil v počátcích s prací v GSAK, ale pak se ukázalo, že stačilo jen instalovat patch (update) pro GSAK a bylo po problému.
Publikováno 03 January 2012 - 14:55
Tak problem vyřešen. Po několika testech s kopirovanim databaze a s novyma databazemi odhalen problem.
Nějaký skříte v mé databazi. V nove databazi tento problem nebyl. V té mé databazi jsem zvolil Repair databaze, 2min to chroustalo, nic to nenapsalo a už to funguje tak jak má.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů