k-lord napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
.... Vzdycky je moznost to pres neco prohnat a diakritiku pripadne upravit ci odstranit.
jj, treba u tisicovky kesi v PQ. B)
Proc by ne? Neni to sebemensi problem!
Publikováno 15 únor 2012 - 8:59
k-lord napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
.... Vzdycky je moznost to pres neco prohnat a diakritiku pripadne upravit ci odstranit.
jj, treba u tisicovky kesi v PQ. B)
Publikováno 15 únor 2012 - 9:01
Citecka napsal/a:
To bude sqělý, až to bude házet paznaky nebo quoty do GPX exportů...
Osobně bych se na diakritiku v lisťyngu raději vysra...ndil.
Publikováno 15 únor 2012 - 9:05
DrakMrak napsal/a:
ještě k češtine:
Počešťovat názvy keší zatím nedoporučuju - momentálně největší problém je vyhledávání které prostě keš s českými znaky (některými) nenajde.
Publikováno 15 únor 2012 - 9:16
HaLuMa napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
ještě k češtine:
Počešťovat názvy keší zatím nedoporučuju - momentálně největší problém je vyhledávání které prostě keš s českými znaky (některými) nenajde.
Ono to i se znaky, ktere tam driv slu dat, nefungovalo spravne. Vysledek je ten, ze jsem kese podle nazvu na webu nehledal uz dliouha leta. A to je duvod, proc treba ten Geoget hleda s ignorovanim diakritiky, protoze nikdy nevis, jestli je tam napsano "Kacerov", "Kačerov" ci "Kacéřov".
A pochybuji, ze bychom se hledani s ignorovanim diakritiky na webu nekdy dockali.
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 15 únor 2012 - 9:32
To je právě to, co je u nás problém. Někdo diakritiku neuznává, někdo ano. V tom je naše národní specifikum ýe si pravopis ohýbáme jak se nám momentálně hodí. Zkuste ale žabožroutům sáhnout na jejich akcenty ! Se zlou se potážete.HaLuMa napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
ještě k češtine:
Ono to i se znaky, ktere tam driv slu dat, nefungovalo spravne. Vysledek je ten, ze jsem kese podle nazvu na webu nehledal uz dliouha leta. A to je duvod, proc treba ten Geoget hleda s ignorovanim diakritiky, protoze nikdy nevis, jestli je tam napsano "Kacerov", "Kačerov" ci "Kacéřov".
A pochybuji, ze bychom se hledani s ignorovanim diakritiky na webu nekdy dockali.
Publikováno 15 únor 2012 - 9:45
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 15 únor 2012 - 9:56
Diky za tip, cacheye.org jsem neznal. Prece jen je zumpa obcas k necemu dobra!wabicek napsal/a:
nestesti uz mapy groundspeaku uz skoro nepouzivam a jenom si vizualizuju exporty z gsaku pomoci cacheye.org, google earth a obcas geokuk
Publikováno 15 únor 2012 - 9:57
Oni maji zabozrouti nazvy kesi s akcenty?Arne1 napsal/a:
Zkuste ale žabožroutům sáhnout na jejich akcenty ! Se zlou se potážete.
Publikováno 15 únor 2012 - 10:01
Publikováno 15 únor 2012 - 10:01
Publikováno 15 únor 2012 - 11:01
Nosferatu XIII. napsal/a:
zkuste v novych krasnych mapach do te search kolonky napsat rudna u prahy
Publikováno 15 únor 2012 - 12:07
Publikováno 15 únor 2012 - 12:16
čti kousek zpět lol OREGONA sem projel všema způsobama až na POI Loader a chodí bez potíží,mpik napsal/a:
Co se týče podpory Unicode v listingu, měly by to umět i navigace, to asi brzy zkusím. Ale chce to zkusit přes různé kanály. Přímé stažení, PQ, Geoget, a další oficiální i neoficiální cesty. Já můžu vyzkoušet jen ten geoget.
Publikováno 15 únor 2012 - 16:28
bez diakritiky mě to hodilo někam do Colorada, s diakritikou najede velké území mezi cca Brnem, Olomoucí a Hradcem Králové. Asi ztraceno v překladu...Nosferatu XIII. napsal/a:
Publikováno 15 únor 2012 - 18:23
Kdyz jsem omylem stiskl Caps Lock a napsal "rudna u praHY" tak OKhonzak83 napsal/a:
bez diakritiky mě to hodilo někam do Colorada, s diakritikou najede velké území mezi cca Brnem, Olomoucí a Hradcem Králové. Asi ztraceno v překladu...Nosferatu XIII. napsal/a:
GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 15 únor 2012 - 19:43
Publikováno 15 únor 2012 - 19:45
Publikováno 15 únor 2012 - 19:51
Publikováno 15 únor 2012 - 20:16
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů