Jo, já jsem si vlastně v geogetu nahrával vlastní body i jako keše a nijak jsem se v diakritice neomezoval, fungovalo to. Ale právě proto, že jsem se v geogetu hrabal, vím, že v databázi používá UTF, v okně ANSI a musí se to konvertovat (psal jsem skript, jinak to nikoho zajímat nemusí). Myslel jsem tím, jestli nedojde ke zkreslení při exportu přes exportní makro. Nevím, jestli se nějak nekonvertuje přes PQ, nepoužívám to. ATD. Vím, že sám Oregon UTF kódování zvládne, jen jsem nezkoušel exotiku. Vím ale, že v logách na GS UTF nefunguje, nebo nefungovala. Zkoušel jsem cache Cesta do Číny zalogovat čínsky a musel jsem tam dát obrázek. V okně co se log píše, čínština byla, v ownerském mailu byla taky (zkusil jsem to na své archivované nepublikované), ale v logu samotném byly otazníky.DrakMrak napsal/a:
čti kousek zpět lol OREGONA sem projel všema způsobama až na POI Loader a chodí bez potíží,mpik napsal/a:
Co se týče podpory Unicode v listingu, měly by to umět i navigace, to asi brzy zkusím. Ale chce to zkusit přes různé kanály. Přímé stažení, PQ, Geoget, a další oficiální i neoficiální cesty. Já můžu vyzkoušet jen ten geoget.
Androidí aplikace c:geo, a: Drake, LOCUS, a ofiko od Groundspeaku taky bez potíží :-)
takže jedině ještě testnout POILoader a je to... ;-)
GeoGet taktéž bez potíží...

Server GC temporarily down v roce 2012
Publikováno 15 únor 2012 - 22:21
Publikováno 15 únor 2012 - 22:24
Publikováno 15 únor 2012 - 22:27

Publikováno 15 únor 2012 - 23:18
Publikováno 15 únor 2012 - 23:33
Found It
Didn´t find it
Write note
Needs Archived
To se spíš divím, že tam zůstalo Needs Archived
Publikováno 15 únor 2012 - 23:36
Publikováno 15 únor 2012 - 23:38
moravan napsal/a:
Jako BM mám aktuálně
Found It
Didn´t find it
Write note
Needs Archived
Hmm, jako PM nemůžu posoudit... Ale je divné, že některým se možnost needs maintenance log nezobrazuje... Vypadá to zase na nějakou chybu u GS...
Ale připadá mi nelogické, že by kačer bez PM členství nemohl upozornit třeba na to, že má keš prasklé víčko nebo plný logbook pomocí tohoto logu...
Publikováno 15 únor 2012 - 23:48
Publikováno 16 únor 2012 - 0:04
GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 16 únor 2012 - 0:09
mpik napsal/a:
Vím ale, že v logách na GS UTF nefunguje, nebo nefungovala. Zkoušel jsem cache Cesta do Číny zalogovat čínsky a musel jsem tam dát obrázek. V okně co se log píše, čínština byla, v ownerském mailu byla taky (zkusil jsem to na své archivované nepublikované), ale v logu samotném byly otazníky.
Bylo řečeno, že unikodová podpora je prozatím POUZE pro listingy a ne pro logy a statistiky.
Publikováno 16 únor 2012 - 0:38
a není náhodou ta keš ve stavu disabled? Tam to nešlo ani předtím.Roman_Jaromer napsal/a:
moravan napsal/a:
Jako BM mám aktuálně
Found It
Didn´t find it
Write note
Needs Archived
Hmm, jako PM nemůžu posoudit... Ale je divné, že některým se možnost needs maintenance log nezobrazuje... Vypadá to zase na nějakou chybu u GS...
Ale připadá mi nelogické, že by kačer bez PM členství nemohl upozornit třeba na to, že má keš prasklé víčko nebo plný logbook pomocí tohoto logu...
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 16 únor 2012 - 1:03
strycek skrblik napsal/a:
tož já jsu BM a tu možnost needs maintenance tam stále mám
také potvrzuju
Publikováno 16 únor 2012 - 7:13
Solim napsal/a:
Nejak mi v te nove mape chybi meritko. Kdyz pak clovek planuje pesi presun, tak nejak ztracim pojem o vzdalenosti. Je to jen zavada na mem prijimaci, nebo Vam tez to meritko v mape chybi?
Chybí, taky to tam nemam. Taky ho využívám, doufám že to nějak napraví.
Publikováno 16 únor 2012 - 8:02
Publikováno 21 únor 2012 - 11:35

Publikováno 21 únor 2012 - 11:42
Já je tam mám zobrazené stejně jako BM kešky a po přiblížení mi zmizí. Rozdíl oproti minule je tedy ten, že pro ně není speciální značka.HanzsCZ napsal/a:
Trochu k mapě:
Jako BM se mi při dostatečném oddálení mapy zobrazovaly PM cache jako oranžové body, které při přiblížení "zmizely". Teď už tam nejsou. Má to ještě někdo takhle, nebo je chyba mezi mým PC a židlí?
Publikováno 21 únor 2012 - 11:58
Vláček napsal/a:
Já je tam mám zobrazené stejně jako BM kešky a po přiblížení mi zmizí. Rozdíl oproti minule je tedy ten, že pro ně není speciální značka.HanzsCZ napsal/a:
Trochu k mapě:
Jako BM se mi při dostatečném oddálení mapy zobrazovaly PM cache jako oranžové body, které při přiblížení "zmizely". Teď už tam nejsou. Má to ještě někdo takhle, nebo je chyba mezi mým PC a židlí?
A jo - jsou tam, nevšiml jsem si jich. Vypadají nenápadně, mršky... Díky.

Publikováno 21 únor 2012 - 12:37
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů