Přejít na obsah


Fotka

32 GB, micro SDHC + adapter na velikost SD, záruka


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 hrasek

hrasek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2012 - 1:01

32 GB, micro SDHC + adapter na velikost SD, záruka

Vložený obrázek

Cena 990 Kč + poštovné (osobní předání: Brno). Kontakt přes soukromou zprávu.

Předmětem prodeje je nová (nepoužívaná, jen vybalená) micro SDHC karta o kapacitě 32 GB značky TakeMS Karta je včetně originálního obalu a adaptéru na velikost SD. Je to Class 4.

Prodávám, protože jsem ji dostal darem a nevyužiji ji. Záruka je do července roku 2013 (záruční list poskytnout nemohu, protože ho má ten co mi kartu daroval, ale přidám "smlouvu", kde se zavážu k tomu, že bych případnou reklamaci řešil).

Cena této karty v e-shopech je okolo 1600 Kč. (např. zde )

Micro Secure Digital High-Capacity paměti z produkce Německého výrobce takeMS, poskytují dobrý poměr kvality, výkonu a cenové dostupnosti. Své uplatnění nacházejí zejména v kompaktních zařízeních, jako jsou digitální fotoaparáty, mobilní telefony, MP3 přehrávače či PDA zařízení. Lze s nimi pracovat samozřejmě i na běžném počítači za pomoci kompatibilní čtečky paměťových karet.

Karta MicroSDHC TakeMS MS32GTFL-HC4R nabízí vysokou paměťovou kapacitu 32 GB. Díky vysoké hustotě zápisu a optimalizovanému řadiči nabídne rychlost přenosu Class 4, která zaručuje minimálně 4 MB/s a plně odpovídá Secure Digital Association V2.00 (SDA V 2.00) specifikaci. Znalost minimální rychlosti přenosu je důležitá zejména pro výběr karty pro nahrávání videa, ale i pro rychlé sekvenční fotografování.

Součástí balení je též adaptér na klasické SD karty.
  • 0




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama